Pizza

Marcus och jag har lagat pizza, den blev skit god.
Min är med salami och marcus hade kyckling på sin sida, FEEEETT god!

Ny dagbok

Hej på er! Idag kom jag en timma sent till praktiken. Hatar att komma sent och ändå så gör jag det då ofta.
Efter praktiken så åkte jag till Liljeholmen och kolla på en skrivbok som jag velat ha ett tag nu. Men mitt i allt letande så sa Deniz att han var vid mig, så jag drog hemåt. Vi var hemma hos mig till typ 18.00 eller nått. Han tog tuben som gick 19.00 och jag åkte till Liljeholmen igen för att köpa skrivboken. Hittade ingen som var riktigt bra, så jag köpte bara en vanlig svart och tänkte att jag gör nått roligt på den själv.
Så såg den ut från början.
Och såhär nu!
GODNATT!

hahahahahah


Grattis!

Hej, först vill jag börja med att gratta min kära mamma som fyller år idag. GRATTIS :D!

Idag har jag vara legat i sängen och myst, lillebror stekte lite pankakor till mig eftersom jag bara blir irriterad för de tar så lång tid.
Snart kommer mamma hem, så jag tänkte börja städa lite, gå ner till grovsopporna med alla saker som ska dit. Nästa vecka tror jag mamma ska fira med släckten.

Igår var jag på praktiken, efter den så åkte jag hem till pappa och var med Marcus, storstädade hans rum. Det behövdes verkligen.
Vid 20.30 kom mamma och hämtade mig, vi åt lite på dunken innan vi fortsätte hemmot. När jag kom hem ladda jag mobilen i typ en timma innan jag gick ner till centrum och möte Deniz, då var väl klockan 23.00 Och sen kom jag hem vid 01.30 tog en duscha sen gick jag och la mig vid 03.00 :)

PUSS

Länge sen..

.. Jag uppdatera lite!

HEJ på er!

Jag har börjat praktiken för en vecka sen ungefär.. Idag var vi med barnen på en bondgård! Det var väldigt uppskattat av barnen.. Mindre av mig, men det kan man ju inte visa dem!

Jaa, ni vet ju vad jag gjorde i helgen.. Och i måndags var jag på praktiken efter den så åkte jag hem till Alion och
gullade med hans syster!

I tisdags var jag på möte i skolan.. Vera sa bara att det går bra för mig, att frånvaron är för hög.. Men både jag och mamma konstatera att det var den lägsta frånvaron jag haft sedan 6an.. Så det är klart en förbättring! Jag stannade kvar lite i skolan efter mötet, åt lunch med några från andra klassen och åkte till praktiken, var där till 14.00
Efter praktiken så mötte jag Ramazan och Alion i Liljan. Ramazan skulle träffa någon tjej och jag och Alion åkte hem till honom.

Nu när jag är på praktiken känner jag verkligen att jag saknar skolan! Vill vara med alla vännerna, ha alla raster. På praktiken har jag 30min rast om dan, that's it.

Jag har precis duschat, tänkte försöka sova snart, har inte sovit ordentligt på många dagar nu! PUSS

Lycklig? Jaman!

Lycklighetstest:

[  ] Du har en pojkvän/flickvän

[x] Du har ett eget rum/lägenhet

[x] Du har en mobil

[x] Du har en iPod/mp3

[x] Du har fler än 2 bästa vänner

[  ] Det finns en pool på din gård

[  ] Du har varit utomlands den senaste månaden

TOTALT: 4


[x] Du klär dig som du vill

[x] Du hänger med kompisar minst en gång i veckan

[x] Det finns en dator/laptop på ditt rum

[x] Du har aldrig blivit nedslagen

[x] Du gråter aldrig mer än 3 ggr i månaden

[x] Du får lyssna på den musik du vill

[x] Ditt rum är stort nog för dig

TOTALT: 5


[  ] Du har över 50 kompisar på Bilddagboken

[  ] Du har över 50 bevakare på Bilddagboken

[  ] Du har bilder på Bilddagboken

[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Bilddagboken

[x] Du trivs i skolan

[x] Du brukar göra något efter skolan

.. Jag har inte ens bolddagboken!?

TOTALT: 2


[  ] Du äger en bil

[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar

[x] Du är nöjd med ditt utseende

[  ] Du har aldrig fått IG

[x] Du har vänner

TOTALT: 2


[x] Du bryr dig om mer än 5 personer

[x] Du är nöjd med ditt liv

[x] Du kan ett språk, annat än det du jämt pratar.

[x] Du har ett husdjur

[x] Du kan hela texten från 5 låtar

[x] Du har inga "fiender"

[x] Du är en ganska snäll person

TOTALT: 5

Summa: 24 x 3 = 72

Muliplicera antalet x med 3


Nej.

Orkar inte slösa mer tid på dig!

Godnatt!

Hej! Orkar inte uppdatera så ofta.
Snart ska jag sova.. Gick upp klockan 17.00 idag.
I fredags gjorde jag inte så jätte mycket. Var med Deniz någon timma sen kom Alion och Angelo. Vi åkte till Bredäng och gick till Sätra, mötte Ella! Åkte lite tunnelbana, var hemma vid 02.00 typ.
I lördags var jag på fest med Sonja och Emi, har en sjukt rolig video på Sonja när vi var på vag hem.. HAHA
Efter festen drog jag till Hökarängen, sov där, kom hem vid 20.00 eller nått. Har duschat och ätit, kollat på TV och sittit vid datan.. Det låter inte så skoj, men detta är bland de bästa helger på länge!
PUSS OCH GODNATT!

10/11-10

Hej på er. Idag vaknde jag klockan 13.38 måste verkligen ändra på den dåliga vanan. Jag låg och myste med mig själv i sängen när jag fick sms av Deniz som sa att han var på väg till mig.
Vi var här i typ en timma eller lite met innan vi drog ner till centrum och mötte Ali. Efter att vi mött honom drog vi in till T-centrölen och mötte Alion som kom hem från Malmö.

När vi träffat Alion så drog vi till Alby. Vi drog först till Alion så han fick lämna sin väska sen gick vi till centum och träffa en tjej, Ella tror jag hon hette. Hon hade bakat sjukt goda bullar som hon bjöd på.
Lite senare tog hon bussen till nått ställe. Och vi gick hem till Alion igen.

Alions lillasyster är bland de sötaste jag sätt, hon ser ut som en liten docka!

Vid 22-22.30 tog jag och Deniz tuben hem. Jag var hemma vid typ kvar i elva. Och har bara suttit inne på mitt rum.

Imorgon ska jag gå ner till skolan och snacka med dom om praktiken och käka lunch med Alion. Bara ställ klockan på 10.00 *suck*

God natt på er!

JA, MAN BLIR BEROENDE!

Simon Seppänen

Hemma!

Hejsvejs!


Just nu är jag hemma, vet inte riktigt vad som händer idag. Imorgon är det skolla igen, verkligen inte taggad! Och på onsdag går vi ut i prektik, det är jag ännu mindre taggad på! OOOrkar inte, vill ha sommarlov nununu!

Nåväl, i fredag var jag, eddy och hans brorsbarn på TomTits.. Det var verkligen kul asså!
På kvällen träffade jag Deniz, vi var ute i typ 4 timmar, kom hem någongång vid 12 tror jag.

Igår var jag hos Marris i Märsta. De va kul, och vi åt pizza. De där pizzorna var så stora så jag orka bara 3/4 av den, uff!
När jag är på tåget på väg hem så ringe jag mamma, och hon trodde inte att jag skulle komma hem. Så hon hade tagit bort min säng för att hon skulle fixa nått med den.. Så det var ju kul, och jag vill varkligen inte sova på vår hårda soffa. Så jag va ute ett tag, sen så ringde mamma och sa att Marcus var hos pappa så jag kunde ta hans säng. Så nu har jag sovit i lillebrors säng första gången i mitt liv! Förmodligen den sista också!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Fixa min säng kanske är en bra idé. Vill ut och göra nått, men det finns inget att göra ute. Suck! Puss på er!

Tomtit

Hejsan!
Snart åker jag, Eddy, hans mamma och hans två brorsöner till Tomtit.. Kan knappt minnas när jag var där. Tror det var när jag gick i 2-3an kanske?
Sitter just nu och dricker en kopp kaffe sen kanske jag får i mig lite frulle.. Det är ju lite jobbigt, men vet att jag blir hungrig vid 10 annars. Och det är ju inte häller så jätte kul! :(
Aja PUSS!

Trötter!

Hej på er, jag och Marcus kom typ hem för en timma sen, vi har varit på gården i Högdalen.. Skojigt! Träffa lilla Pierre där, lika gullig som alltid :p
Imorgon ska jag förmodligen träffa Shayan. Och sen sova hos Eddy.
Ska ut till Gustavsberg och träffa Toni och Jonte någon dag också.
Känner att det var länge sen jag träffa min älskling Marris, henne måste jag flata in också, innan veckan är slut.
Juste, kom på att jag glömt att lägga in en bild på tröjan som hon köpte till mig när vi har i Kista. Ni får kanske se i nästa inlägg! Nu ska jag sova, PUSS!

Tidsinställt!

Är hos min kompis nu, ska hem om några timmar. Hoppas på att kunna hämta min mobil laddare så jag slipper ha min gamla mobil.. Puss

Sola!

¨
Nu drar jag och solar, sen ska jag hem till min kompis, BÄÄÄÄÄÄÄÄSTA! Puss

Finner inga ord.

Hej på er, hela helgen har varit helt fuckad.
Och de ända jag tänker skriva är att i lördags så tog jag mina saker från Eddy, och dom kommer aldrig mer att hamna där igen.

Igår var jag och lillebror i Högdalen och sola, ska dit idag igen tror jag. Men vi får väl se ifall Marcus vill med idag också.

Finns en sak som jag har en sån jävla lust med, känns så extremt konstigt, men kan verkligen inte sluta tänka på det. Så vi får väl se hur det blir av den saken!

Klockan 15.00 ska jag träffa en kompis, vi ska äta och ta en promenad. Kommer bli sjukt skojigt!
Får bli bättre på att uppdatera. Men ibland känns det som att det är en parasit som ätit upp mitt ordförråd och konsten att få ner tankarna i text.

Den har jag blivit "smittad" med glasfiber. Rasmus hade hållit på med isolering samma dag som han kom hem till Eddy förut. Han lägger sig självklart i Eddys säng, och nu har jag fått småsmåsmå glasbitar över hela min kropp. Känns sådär lagom nice! Ni får se bilder lite senare. PUSS!

RSS 2.0