+ Bilder



Jag åkte aldrig till Mölnvik, jag drog in till stan och träffade mamma istället. Så nu sitter jag här hemma hos mig i Liljeholmen, ska bara packa ner lite kläder sen drar jag tillbaka till Gustavsberg. Men jag måste erkänna att det var jävligt skönt att vara hemma. Älskar "hemma lukten"

Menmen, nu har jag fått in bliderna på min älskling. Så nu ska ni få se!

Före..

(Älskling ligger och sover)


Efter..


Tycker det blev skit snyggt.

Men nu ska jag pussa lite på mamma innan jag åker.



PUSSILUSSI!<3

Choklad!



Hej hopp gummisnopp!

Idag vaknade jag klockan 13.00 ungefär.. Av att älskling låg och kollade på mig. Gulligt gulligt.

Jag har knappt varit med Toni på hela dagen. Han drog ut närstan direkt efter att jag vaknade och sen har han varit ute sen dess. Men det är inget jag lider av direkt. Hahha. Jag, Paolina och Ina drog till Aborre och badade vid 14.30.. Då var Toni och Dimi där och badade. Men dom drog ganska snabbt.

Snart ska jag förmodligen åka till Mölnvik och köpa nått gott. Orkar nte sitta inne. Och jag tror att jag åker i Tonis gamla badbyxor som har hål i baken.

Just nu sitter jag här vid datan och har tre katter runt om mig.. Jag ska skriva alla katter Toni har här hemma:

Fia,
Lillis,
Hebbo,
Nana,
Pippis,
Ragge,
Mongo
.

Det var några iallafall, Dom har typ 2-3 till som inte är hemma så mycket.

Men nu ska jag dra. Skriver kanske mer senare.



PUSSILISSI!<3

Sola och bada!



Sholululu alla solbruna ungdommar!


Jag vet att det var ett tag sen jag skrev, men jag har haft fullt upp hela dagarna.

Nu har jag varit i Gurra 10dagar, var av typ 6 av dem har jag varit hos min älskling.

Igårkväll rakade jag av Tonis hår på huvudet. Det blev SKIT snyggt. Fattar inte varför människan envisats med att ha kvar håret. Men nu klagar han bara på att det "är kallt uppe på huvudet".. Hahah, *stackars dig lilla gubben. Du kommer nog frysa ihjäl!*
Dimi sa iallafall att det var bra!

Idag har jag, Toni och Paolina varit vid Aborre och badat.
Paolina såg en orm i vattnet som jag simade efter för att visa att den inte är farlig och att den inte gör nått. Den simmar bara ifrån en.. Dock!

Efter ett tag drog Toni och fräffa Dimi.. Jag och Paolina låg kvar och solade ett tag sen drog vi hem.. Det var så satans varmt, så vi gick i bad shorts och BH.. (Jag har Tonis gamla badshort.. Dom e ju inte alls lite långa på mig xD)

När vi kom hem drog vi ut med Wulf. Vi gick en långpromenad.
Och när vi var ner vi OKQ8 blev Wulf så jävla jobbig att jag truckte ner honom i marken.. Det gjorde inte ont på honom, eftersom han inte gnälde eller nått. Men ändå var det en jävla kärringjävel som klagade och sa "jag tycker inte att du är snäll mot hunden" och jag svara bara. "men vafan, han lyssnar ju inte".. Då börja hon babbla som fan, var på jag säger "Men jag måste gå nu. Puss puss, tycker om dig också. vi ses"

Snart ska jag sätta mig i vardagsrummet och äta middag. Det blir pastasallad. GOTT! :)

Och imorgon ska jag försöka komma ut före 12. Då solen är som starkas. Ska dra med mig Paoulina också. Orkar inte vara själv. Och Toni är så tråkig. Han klarar inte av att ligga still. Han badar. Och klarar max av att sola i 10 minuter, sen måsten han göra nått.
Så de brukar bli så att jag liggar kvar. Antingen så badar han, eller så drar han iväg och träffar någon polare. Och så brukar vi träffas vid middagen, så går vi ut tillsammans. Om jag orkar.

För någon dag sen kom min älskling hem och hemtade mig och sa att han ville att jag skulle följa med honom och några av hans kompisar till Aborre och grilla. Det var mysigt. Vi tände en liten "majbarasa" satt runt den med musik och sjöng. SÅNT ÄLSKAR LINNÉA!!!

Jag har många bilder. Men kan inte ladda över, har inte överföring sladd med mig eller nått. Synd. Ska försöka på en bild på Toni nu, med sin nya "frisyr".. Har några när han har långt hår också. Men nu ser han äldre ut..

Nåja, nu ska jag dra.



PUSSILUSSI!<3


Ursäkta!




Ursäkta min dålig uppdatering. Är ju hos Jonte, och har varit det några dagar nu. Och jag har annat för mig än att sitta vid datan. Igår Grillade vi, Jag, Jonte, John, Petre, Matte, Cass och Marcus. Jätte trevligt! Jag och Jonte funderar på om vi inte ska käka korv till middag idag igen vid Abbore.

Måste bara prata med mamma och fråga om det är lungt. Men det tror jag väl att det ska vara. Hon jobbar ju ändå bara, och det sa hon ju själv. Att det inte skulle vara roligt för mig att sitta hemma när ingen är där. Mackan är ju på semester med farsan. Och hennes typ pojkvän jobbar ju också, från förmiddagen till eftermiddagen, så de finns inget för mig hemma. Eller jo, har ju mina polare där. Men dom klarar sig utan mig. Eller vad säger ni själva?..

Jag och Jonte klarar HARD på gitarhero.. Jonte är bättre men mig, men det är fär att han geekar spelet som en annan tönt.

Någon dag ska jag, Jonte och John ham till mig och fixa ett par saker på min data.

Och svaren på era frågot kommer när jag kan sitta i lugn och ro hemma. Därför det inte blivit av.

Men jag tror inte jag ska gå och lägga mig idag. Har inte sovit på hela natten, och om jag inte somnar nu, så kommer jag somna normal tid ikväll. Bra plan va? :)

Har massa bilder också. På grillkvällen och "Linnéa a'la Jonte"..

Men nu ska jag logga ut. Vi ska ut och sola.



PISSILUSSI<3!

hej!



Nu går jag och Jonte ner till munkmora skolan och gungar!

God morgon!



Hej på er mina underbara läsare!


Hur har eran nattsämna varit?.. Min har varit underbar!
Vaknade dock vid 10.30 av att min telefon ringde. Och nu kommer jag inte ihåg vem som ringde.. Måste kolla det.. SENARE, nu är luren på laddning.

Snacka jag jag börja göra mig iordning så jag kommer ut till Gurra någon gång. Sa till Jonte att jag skulle komma vid 14.30-15.00 vilken inte känns som något möjligt just nu.. Men, jag får försöka göra det bästa av situvationen.
Så nu ska jag börja platta håret sen sminka mig. Men innan sminkningen eller nått annat måste jag stoppa in linserna!


Juste, angående frågorna, frågestunden är öppen till ikväll när jag kommer hem, för då ska jag svara på alla era frågor.




PUSSILUSSI!<3

Frågestund!




Good night everybody.




Ja, som sagt. Snart ska Linnéa sova.
Är inte så jätte trött, men tvingar man sig att sova så brukar det ju gå.

Imorgon ska jag förmodligen ut till Gurra, dock ska det vara samma skit väder som idag, men med trevligt selskap kan det ju inte bli tråkigt på nått sätt. Eller hur?? :)

Just nu har hela mitt högra ben somnat, haha, kan inte gå på det, känns helskumt! Usch och blä!

Nej, men vet inte vad jag ska skriva mer. Vill ni mig nått, ring eller messa. Jag ska börja svara på alla SMS, oavsätt avsändare. Så kom igen nu, ni som är sånna som jag inte änns har nummret till. Nu har ni ju änterligen chansen att då prata med eran "idol"!



PUSSILUSSI!<3

Hemma nu!




Hej älsklingar!




Idag åkte jag iväg och träffa Marris, Carina och hennes sjukt skarmiga son. Han är verkligen så sypper-socker-söt !
Efter en liten stund kom Carinas vänner dit, hon är lika gammal som Marris och Carina tror jag, och väntar sitt andra barn. När jag ser sånt, blir jag verkligen lycklig. Samma sak när människor varit tillsammans sen de va tonåringar och sen gifter sig, skaffar barn, blir gammla och sen dör tillsammans. Sånt får mig jätteglad!.. Visst är jag töntig ;)?

Nu sitter jag bara hemma. Lovade en kompis att vara inne på MSN klockan 23.00 ikväll, och då får jag väl vara det. Trots allt roligt att prata med honom. Han är den enda som faktiskt gör mig riktigt glad just nu.

Till middag blir det nått med kykling, tror jag! Det lucktar så iallafall. Jag har inte ätit nått på hela dagen, och jag är inte hungrig häller. Känns som att jag kommer bli smal snart. Underbart!

LYSSNA Älskar som sakt svensk musik med budskap. Och svenska akademin har ett jävligt bra budskap i deras låter. Det får en att tänka!





PUSSILUSSI!<3

Hejdå!



Där har ni mina nya briller också, I know you like it baby ;)




Snart drar jag!



Hejsan gullungar!



Idag är det bättre väder än igår, tack och lov!.. Det regnar inte iallafall. Hatar när det reganr.. Mitt hår blir lockigt, och usch, nej TACK till regn, kan det inte vara skit bra väder på dagarna hela sommaren, och så kan det redna på natten, regn behövs för att gräset ska bli sådär gränt och vackert. Märker direkt när det inte regnat på några dagar och det varit solit. Gräset blir typ gult. TRÅKIGT!

Nu ska jag bara fixa mitt hår, Idag är jag glad, mitt hår värkar vilja det samma som jag vill, så det blir säkert en toppendag, men det är klart, ingen dag för mig är dålig, vissa är bra, och andra är sämre, men heter man Linnéa Johansson så är det toppen hur det än är!

Sitter och lyssnar på Svenska akademin dom är också jätte bra! Jag har märkt en sak... Jag gillar svensk musik? Eller hur, har inte ni också tänkt på det??.. Men jag tror det är för att jag inte är så jätte bra på engelska, så jag fattar den svenska musiken.




En bild på mig, till dig. *tihi*


Kam på er, skriver senare!


PUSSILUSSI!<3

Godmorgon!




Sholululu!



Nu vaknade jag precus, ett under, eftersom jag bara sovit 5 timmar, men jag är inte änns trött. Om jag ska somna om nu, så skulle jag behöva tvinga mig litegrann, och det är väl bara onödigt? Och nu kanske jag kommer somna i normal tid ikväll?.. Så det är ju bra.

Just nu ligger jag och lyssnar på Lars Winnerbäck, han e skön tycker jag. Gillar musik som har en mening i lyric/texten. Täcker dock väldigt mycket på min farsa när jag hör honom.. Alltså Lras Winnerbäck. Eftersom det var av farsan jag hörde musiken första gången. Menmen, det är som de är.

Snart ska jag väl kanske ta mig nått att äta, är fortfarande hunerlös, men vet att jag är hungrig. Sem måste jag städa mitt rum. Asså jag fattar inte vad det är med mig! De är ju förfan pinsamt att jag aldrig kan hålla mitt rum städat, det tar max tre dagar, sen är det samma gamla röra här. Men antar att det är väl sån jag är, och alltid kommer behöva tänka lite extra på att kanske blocka undan varje kväll istället för att stöka ner varje kväll. MEN.. Jag har blivit duktig på en sak! Jag låter ingen disk ligga i rummet nu mer en 2dagar, *weeii* Det är bra för att vara Linnéa Elisabeth Marianne Johansson.

Men nu ska jag sätta igång. Har ju annat för mig också, ska åka iväg och hämta lite skit som är mitt, och sen ska jag nog träffa Jill och Hanna, om hon fortfarande kommer att vara med henne då. Men det tror jag. Och sen är jag väääääldans badsugen, har också kommit på att det är väldigt bra träning. Man jobbar med hela kroppen, utan att veta om det. Bra va :)??


Jag  ä-ä-ä-älskar  dig


Pussilussi!

NU!



Hej.


Nu kom mamma hem. Hon hade tydligen sakt att det bara var att ta nått att äta. Vilket hon inte alls sa. Ren bullshit. Men säger hon att hon sa det, så sa hon det.

Men jag tod bara en dubbelmacka som sedan värmdes i mickron. GOTT!

Men nu ska jag sova. PUSS

Vart är mamma?



Hej ni underbara bloggläsare!


Nu är det såhär. Klockan är snart 00.00 och mamma är inte hemma. Hon skulle skjutssa sin kompis till hennes sommarstuga. Det var då jag sist prata med henne. Och nu har hon inte batteri på sin mobil heller, så det går inte att få tag på henne. Börjar faktiskt bli en aning orolig. Men hon kommer väl snart, får jag hoppas. Det som är mest jobbigt nu är att jag håller på att hungra ihjäl.. Har inte ätit ett shit idag, har inte häller varit hungit, skulle kunna sova nu utan att dö. Men jag vet att jag är hungrig, även om jag inte känner det. Jag hoppas att det blir donken eller nått liknande. Men det lär det nog bli, blir väldrig förvånad annars!

Annars så sitter jag bara här i min säng, är helt vimsig i huvudet idag, vill bara sova. Varje gång jag ställer mig upp känns det som att jag ska ramla omkull. Men så är det alltid när jag sover för mycket. Imorgon ska jag upp senast klockan 11.00 Så det ska jag ställa klockan på. Hatar att sova bort hela dagen.

Imorgon kanske jag ska träffa Tim, om han inte ska börja kröka mitt på dagen. Eller Jill och Hanna lite mot kvällen, eller så får vi se om det blev nått med Jonte och Petra. Dom har inte hört av sig, så jag vet inte.

HAHA, asså hela mitt rum lucktar Jegor. Jag har ju hans två tröjor som jag fick låna förut. Och nu lucktar hela mitt rum hans parfym.


Jaja. Skriver mer när mamma kommer hem, och vad middagen blev och sådär.



PUSSILUSSI!<3

Svar från Jan Björklund


Godmorgon!




Hallå där!



Nu har jag varit vaken i typ en timma. Jag vaknade vid 07.30 av mitt alarm, för blev jag förvånad att jag hade det, eftersim jag stängde av alarmet det första jag gjorde efter skolavslutningen, sen kom jag på.. Det var för att Jegor skulle komma itid till sin skolavslutning. Så jag blev ju lagomt irriterad när jag typ inte kunnat somna om.

Sen har jag legat och frysit typ hela natten, men jag vet att om jag inte har lite öppet fönster så dör jag av mermeslag på morgonen. Inte om det regnar.. Som det gör nu. Men annars huuuh säger jag bara.

Sen tror jag inte att det blir något besök i Hökis med Jill, på grund av de dåliga vädret. Jag drar förmodligen över till Oliver, och leker lite med Noel och Vera. HAHA!

Men nu ska jag upp och äte lite frulle, magen sriker!



PUSS

Nu är lilla jag hemma!



Tjjabaah!



Nu är jag som sakt hemma igen, åkte iväg och träffa mamma på hennes jobb vid 17-tiden.
Vi gick ner till ringen och tänkte handla kläder. Men jag hittade inget som jag kännde mig bekväm i, så det fick bli ett par solgladögon för mig. Älsklig dom!
Ni får se bilder imorgon.. Förmobligen, om det är soligt väder ute!

Efter att vi köppt dom så drog vi till donken och käkade, jag fick ett sånt "cocacola glas" som är som en 33cl burk, skit fin, ska handla nästa vecka också få man får en ny nice ferg och allt!


Annars har jag inte gjort nå mycket, Jill drog hem vid typ 15-16 tiden eftersom hennes mamma kom och hemtade henne.

Sen har jag bara varit ute med Oliver, vi snacka om allt möljigt, sen skulle han  hem, och då drog jag också hem!

Imorgon ska jag nog träffa Jill, eller Oliver, vet inte ännu!

-Mariana och Linnéa(jag) på skolavslutningen!

-På tuben hem igår.

-Jegor&Linnéa

-Jegor, Linnéa och Jill!




PUSSILUSSI på er!

R.I.P

Ni vet Tess som dog här för några dagar sen?..
Hon blev ju strypt av en kille.. Tim!
Jag har gått i samma skola som honom. Det känns skit äckligt. Fattar inte att jag har delat samma korridor som honom i över ett år, och nu har han dödat en tjej.

Hemma!



Hejsanhejsan alla glada, sura, griniga, irriterande, lyckliga, fulla, höga, påtända människor där ute!


Nu kom jag och Jill hem för ett tag sen, vi har varit i Hökis.

Igår träffade jag Jill, Jegor och Frallan efter min skolavslutning. Frallan drog väl ganska direkt tror jag, han stannade inte länge iallafall. När han dragit, åkte jag Jill och Jegor till stora Sköndal. Där var Loop och några till filurer.. Dom badade, Och det ville vi också göra, men jag hade inga "badkläder".. Jill brydde sig inte om att hon inte hade något att bada i, uttan hon tog av sig till linne,BH och trosor och sedan hoppade i badet. Jag och Jegor drog hem till honom där jag fick låna ett par badshorts, T-shirt och tjocktröja. Han ville inte att jag skulle frysa när jag klev ur badet. Sött!

Vi badade i ungefär 3-4 timmar.. Om inte mer, innan vi gick upp. Vid 23.30 fick vi för oss att jag och Jegor skulle sova hemma hos Jill, så jag sa det till mamma, och det var inga problem.
Jegor skulle bara hem och hänga upp badkläderna som var blöta, och sätta på sig lite shysstare kläder, eftersom han skulle ha skolavslutning dagen där på.

Sen började hem resan... Bussen som gick direkt från Sköndal till Flemmingsberg hade slutat att gå, och den ända som gick var bussen till Gullmarsplan. Så vi tog den bussen, och tänkte åka till Medborgarplatsen och ta pendeln där ifrån.. När vi är i Medis så konstaterar vi ganska fort att nästa tåg mot Södertälje C skulle gå 05.14.. Så vi åkte in till T-centralen och fick ta nattbuss..

Väl inne på bussen blev jag väldigtväldigtväldigt trött och somnade på Jegors axel. Jag vaknade när det var typ 4 stationer kvar till Tumba C och kännder att jag varken har min mobil eller mitt busskortt. Då sa Jegor "Jaha, då är det dax att leta".. Och vi hittade inte skit korttet någon stanns. (Mobilen låg bara precis imellan säterna) Sen tog jag Jills mobil och kollade extra noga under sätet, då låg det där, längs in, precis så att man inte kunde få tag i det.. Då tog Jegor tag i sätet och bände utt det.

Syns kanske inte så bra på bilden, men hela sätet var iallafall löst.

När vi kom till Tumba station väntade vi lite innan Jills mamma kom. Och när hon kom var jag tvungen att ge henne en kram.. Alltså Jills mamma. Var så länge sen jag såg henne, blev bara väldigt glad helt enkelt *tihi*

Jag har i princip inte sovit nått på hela natten, hade jätte svårt att somna.

Idag har jag också varit med Jill, vi drog till mig och jag duschade och lite sådär, sen drog vi till Häkis och träffade min bror Alex och hans kompisar, vi drog och badade och hade det roligt, kan berätta med nogrant vad vi gjorde imorgon, nu måste jag sova, Jill har redan somnat som en klubbad säl här brevid mig.



-Bästavän och jag.. ÄLSKAR bliden.

-Bilden ser sjuk ut, men den är tagen precis när jag ska lägga mig ner.

-... HAHA, jag sa ju att jag skulle lägga mig ner.

-Jegor.

-Jag och Jill, bilden kan ju
inte alls misstolkas lite asså.


Det kommer fler bilder imorgon, orkar inte nu.



PUSSILUSSI!<3

Chill/städdag



Aaah, blev inget gå ut, hittade annat att göra. Ränsa ut min garderob. Jag har verkligen för mycket som enbart ligger och tar platts.
Och sen ska jag och mamma ut på onsdag och köpa ett par jeans från Gina och en sjorta, eller vad man ska kalla det.
Sen ska vi nog köpa på oss lite sommarkläder. Typ linnen och shorts. Tål inte kjol, trivs verkligen inte i det!

Sem måste jag skura mitt golv, känner för att varkigen göra det frächt rumt mig! Har varit ett tag nu som jag haft ett bombnedslag i mitt rum. Orkar inte med det nu, vill ha de frächt, nu till sommaren och allt. *tihii*


En till bild på klänningen. I know you like it baby!

Lyssna här på DonLio, hörde första gången idag! Shiiit asså, lyssna ni med!.. Ljuder är dock inte det bästa, men lyssna på texten.



-Gamal bild, fast lite pimpad, hahah!


Nu ska jag städa.


PUSSILUSSI!<3

Sista dagen i 8an.

Hej ni rara bloggläsare!


Nu är jag hemma från skolan sen någon timma tillbaka. Jag fick G i NO.. Och jag är såå glad. För det innebär att jag kanske kommer kunna göra en sak sen efter sommaren, som jag förmodligen inte kunnat gjort annars. So I'm happy!

Nu har jag inga planer, Wille ville att jag skulle komma, men jag pallar nog inte det, kanske kan få hit Emma eller någon? Nått roligt folk finns det säkert. Är så sugen på att sola, tänk va skönt att dra ner till en gräsmatta med en filt, musik och cocacola light? Ni skulle inte kunna komma på nått bättre!!
Eller så går jag it och tar en promenix, nått måste jag göra, kommer inte kunna sova om jag bara sitter inne.

Lyssnar på Kapten röd - LINNÉA ÄÄÄÄLSKAR.
Hans röst? En gåva från gud! Lika med Kaggen, varför har vissa så sjukt nice röst? Fast nu jämnförde jag två helt olika tycker av artister hhahahha.
Min favorit låt med Kaggen, just nu!
Och denna med Kapten röd. Me love!


Mitt hår är bara för mycket just nu, Idag orkade jag inte sminka mig, sätta på mig några bra kläder eller fixa mitt hår. Men känner mig ändå inte sådär ofräck som jag brukar göra om jag inte fixar mig.

-Där är mitt hår helt missbildat. Så under tiden jag var i skolan hade jag det uppsat i en simpel toffs.

Någon som vill se kläningen jag ska ha imorgon när det är skolavslutning??

.. Jag ska ha en koffta så men kommer inte se min BH. Jag tycker kläningen är jättefin iallafall.


Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe och dricka cocacola light ;)


PUSSILUSSI!<3

ojj.



Glömde skriva dit detta på bilden. Som sakt, min och Jontes specialete.


GODNATT<33

HEMMA!



Hellu!


Nu är jag hemma, var ju hos Marris som sakt i fredags, sen på lördag morgon/förmiddag drog jag till min älskling, vi låt och kramsades ett tag, typ 3 timmar, sen drog vi till Aborre och badade med Jonte och Dimi. Toni och Dimi ville inte bada för det var för kalt när vi kom fram, så Dimi kastar ner sin handuk i vattnet, "eftersom nu behövde han den inte.."  Jag trodde verkligen att människan skämmtade, men nej, han skulle inte ta upp den.

Sen drog Toni och Dimi iväg på moppen Toni har lånat av sin polare. Så jag och Jonte drog hem till honom och lagade spagetti med köttfersås. SÅ JÄVLA GÅTT jag och Jonte är fan bäst på det. (knepet är MYCKET vitlök och samball)

Ser det inte satans gott ut? *mums*

Sen ringde John Jonte och frågade om vi ville komma över till dom, så då gjorde vi det, i börjar var Petra skit irriterad bara för att John tog sån tid på sig att köpa cigaretter. Men när han kom va hon lugn. Dom hade 4 skit söta kattungar.

Jag drog typ där ifrån vid 20.45 mötte Toni då vid Munkmoraskolan, han gav mig min tröja jag glömde där, sen följde han mig till centrum, eftersom han ändå skulle ner med sin syster till konsum.

På bussen skriver Oliver till mig och säger att han har bråkat hemma och inte tänker gå hem, så nu sitter jag och han här i mitt rum och prata med mamma som är ute i köket och lagar mat.

Men nu ska jag ta ut mina linser, det börjar kännas rätt så grusigt.




PUSSILUSSI!<3

KUL

Marris - Jag har 3 fettvalkar

Linnéa - Men det har jag med..

Marris - .... Då har vi sex!


UT



Hej alla!


Nu ska jag dra mig till Gustavsberg, Wille var för seg så det blev inget film tittande ikväll, och kommer förmodligen inte att bli det häller.
Så nu ska jag till Marris, *weii* I MISS HER<33

Men jag kanske skriver där ifrån, och så får man väl se om man träffar älskling imorgon, eller om jag kanske hundar så pass mycket att jag sticker till Hökis, tror nog det bli Hökis efter att jag marit med Marris klart imorgon.

Jag har skitsvårt att tänka mig att det är sommarlov på tisdag, just nu känns det inte alls som sommar, mend et är säket för att jag varit inne hela dagen, känner mig skit tjock, haha!


-Ha en trevlig kväll på er nu allihoppa, för det kommer nämligen jag att ha!


PUSSILUSSI!<3

.

Jag är inte som du tror att jag är.. Jag är bättre.

Godmorgon!



Hej raringar!



Nu har jag varit vaken ett tag. Har hunnit duscha, stoppat in linserna, ätit och målat naglarna. Det var ju rätt mycket för att vara mig. Alltis eftersom klckan bara är 14.18


Snart ska jag börja sminka mig, naglarna måste bara torka helt först. Sen ska jag hem till Wille. Vi skulle väl glo på någon film eller nått, men som sakt, man vet aldrig, Wille brukar fastna i centrum med sina polare. HEHE.
Men det ska väl bli trevligt, är på glatt humör idag, och det värkar han också vara, så det kan väl inte bli annat än bra!

Så nu ska jag sätta på mig kläder, vad ska jag ha? Vet inte änns vad som är rent och inte!
Ska snart ut och handla kläder, vet redan typ vad jag vill ha. Ett par byxor från gina iallafall.

Åkerkommer med med text och bilder i annat inlägg.




PUSSILUSSI!<3


God natt + blider


Linnéa och Alex, gillar inte mig på bilden, menmen! Bjuder på det :)

Linnéa och Yettie, Jonte gjorde hjärtat.. För att? :s.. Får väl ta det som kompiskärlek! :)


Nu har du iallafall precis ätit middag och hunnit duscha, så nu ligger jag bara i sängen och ska sova snart, vill bara prata med Marris lite innan jag somnar, träffade henne en snabbbis idag ju, innan jag kom till optikern. Underbart! Direkt efter att jag träffat henne kännde jag "Nu kan vad som hällst hända, min dag är endock räddad" Och så sant så, min dag har inte varit dålig någonstanns!

Jag saknar min älsklings plutt, har inte träffat honom på jätte många dagar, undra när han kommer hit. Eller har han glömt att han sa att vi skulle vara hos mig nästa gång vi skulle träffas?.. Jobbigt är det iallafall, vill inget annat en att ligga och kramas med honom! :/

Blä, nu blev jag nästan ledsen fan. Kommer typ börja gråta när jag hör Marris röst. Hon har verkligen en lugnande ifekt på mig, känns nästan som hon funnits där hela mitt liv...!!
 

Så.. God natt!


PUSSILUSSI!<3


Första dagen med linser!




Hejsan alla glada människor!


Idag har vädret inte varit dunder direkt, men ändå mycket varmare än igår, även om det har regenat och blåst jätte mycket.
Kom till skolan typ en halvtimma innan "dirty dancing" tog slut, bestämde mig för att sitta och läsa lite NO istället för att du upp och störa alla som kollade på film. Jag hade klarat G i NO idag, eller på "ljud" delen iallafall.

Min lillebror fyller som sakt 13år, och eftersom jag bara hade köpt något litet till honom så valde vi att ge honom det på morgonen när han vaknade.


Sen vid 14.00 var jag hos optikern och prövade linser. Så nu jar jag det, och det känns jätte skönt, lite ovanligt bara, men fortfarande absolut inget obehagligt, känner knappt av det, förutom att ögar kanske känns lite ansträngt då och då, men tror att det är jobbigt för muskeln i ögat att behöva slappna av, något den inte gjort på mycket länge!
Men när jag gick ifrån optikern hade jag ett leende på läpparna, JAG SÅG!! Jag såg precis vad som stod på bilarnas registrerings nummer och allt, vilket jag inte brukar kunna, och när jag väl ser vad det står, så är bilden inte helt skarp, men det är den nu.. ALLT ÄR JÄTTE SKARPT *jippie*
Ni ska vara glada som födds med bra syn, vi andra har det jobbigt. Tur att det finns så bra hjälp som kan fixa skärpan åt oss!


-Man ser linsen om man kollar lite nogrant, kanten är utanför irisen.

-Dagen outfit.
*Byxor från salt.
*Linnet från MQ
*Tjock tröjja från adidas original

-Linsförpankingen, med linsvätska och allt.

-Här sitter jag och är förbannad för att jag har överflödigt fett, vad kan det bero på tror ni?


Nåja, nu orkar jag inte skriva. Kommer in senare med blider från skoldagen.


PUSSILUSSI!<3

Oliver och gänget!



Hej allihoppa!


Idag har jag varit i skolan. jag har fått G i matte *stolt som få*

Efter skolan så har jag bara varit med Oliver, vi hämtade hans små syskon på dagis. Dom är så söta!
När vi kom upp där vi bor köpte Oliver en sockerkaka och vi gick till parken och lekte.
Sen gick vi hem och kollade på TV sen beställde han pizza, så vi åt, sen borstade jag tänderna på hans lillasyster och la henne i sängen, och han gjorde det samma med hans lillebror. Och jag lyckades få båda barnen att somna till kvart över 8. Det tog bara 10-15 minuter. Och för Oliver brukar det typ ta en timma.

När vi nattad dom kollade vi på TV, sen kom hans mamma. Vid 22-tiden (efter sport nyheterna) gick vi ut och sparkade lite på hans fotboll, asså jag bliv fan varm!!!! Hur fan då? jag sprang liksom inte änns. Skojjigt iallafall.

Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske ska va med någon kompis, eller så softar jag bara hemma. Ska ju bli PISS väder imorgon också. Jävla skit, älskar solen, jag och solen är bästavänner!

På fredag ska jag träffa Wille och förmodligen Tim också. Och på lördag ska jag hem till Wille, vi ska väl kolla movie, men jag vet inte. Han säger alltid så mycket, sen vad det blir av allt är ju en annan sak " >P"


-Burn!

-Bevismatterial

-Här ramlade jag på vägen hem efter fotbollen.

-Jag... GRAVID? hahah, hell no!

-Alla har vi våra svarheter!

-I am what I am, and thats all that I am, I am what I am, I`m a hooligan *hahah staving???*

-Oliver, brother homie yao!.. HAHA fr]ga inte vem jag fått det ifrån!


God natt.



PUSSILUSSI!<3

+ Bilder


Linnéa, Wille med min tröja och min BH och självklart allas favorit, TIM!


Coola Tim på sin fula cykel


Wille sweetheart.


Tims smyg foto på Linnéa

Hahah, nåja, nu ska jag och Tim träffa Wille i Hökis. Vi har varit hos mig och pluggat, så nu kommer jag ha G i matte imorgon, känns underbart!


Men vi hörs senare, kommer med ny text och nya bilder. I know you like it ;)


PUSSILUSSI!<3

Hemma nu!



Hejsan allihoppa!


Nu har jag varit hemma i typ en timma.. Har varit i Hökis/Farsta, skit kul.

Ska in i duschen snart, sen sova.

Imorgon ska jag kanske va i Tanto och sola med mamma, eller dra till Hökis och träffa Wille.

Jag måste ha ny bikini, men jag måste ha bygel annars ser det helt fuckat ut, tyvärr, eftersom dom har en skit fin bikini på GT (förkorttning) Men ska ändå in där coh pröva, de kan ju inte bli annat en fel.

Orkar inte skriva!


PUSSILUSSI!<3

RSS 2.0