Mums!




Hej på er! Snart ska jag och min älskling äta spagetti och köttfärssås, ska verkligen bli duuunder. Sen ska vi äta chips. Yjammie!



Idag har jag gjort en BRA sak, återkommer senare!

Nattinatti!



Hej på er, vet inte vad ni säger MEN jag säger "läggdax" Ska ligga och mysa med in älskling lite innan förståss!



Idag var jag hemma hos mormor, hon hjälpe mig med ett skolarbete. Hon hjälpte mig att komma längre en vad jag någonsinn skulle hunnit på egen hand. Sedan har jag ju kommit en bit till på stickningen. Ni får se bild imorgon eller liknande.

Idag så ringde min moster och frågade om inte jag och Toni skulle kunna vara hundvakt till deras hund Elvis. Och självklart kan vi det. Det är ändå bara mellan 16-21 ungefär. Så det är ju lagom om man vill kunna åka hem till Toni efteråt!

Men nu har jag inte så mycket med att säga mer än stt jag längtar tillbaka till Tonis famn. Pusspuss, vi hörs imorgon! <3


SEN!



Hej, nu ska jag till skolan, jag är sen. Fan!

- Hej då, hörs kanske senare, eller imorgon. Ska till Toni, och hans pappa har ju ingen dator. Jaja, vi får se hur det blir!


PUSS!

Blir så irriterad!




Hej på er! Idag gick jag upp klockan 06.00 eftersom Toni gick hemmifrån då. Imorgon har jag och Toni varit tillsammans i 1år och 2 månader. Alltså 14 månader.

Idag ska jag hem till mormro igen, vi har kommit iunderfund med vad problemet var med sticknignen. Och jag har verkligen fattat att jag INTE får sticka när jag är det minsta trött!!!
En sak vet jag, och de är att "lusekoftan" som de så fint heter, kommer vara dundersnygg när jag är klar med den!

Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät, och en hicka som inte vill gå över. Så irriterande. Varför ska man ha hicka, de fyller väl ingen fungtion!

Ni kanske ser att jag har ändrat lite design i bloggen, tyckte det blev mycket sötare såhär. Hoppas att alla andra också ser!

Mormor och morfar har en liten damm på deras tomt och där i har de "året-runt-fiskar" de fiskarna är där i alla de fyra årstiderna.

- Dock blev bilden lite suddig! Men der ni fiskarna till höger i dammen? Och den har de massa grodyngel också, dom är sååå söta!

Nu ska jag fortsätta med mitt. PUSS!

Hemma nu!



Hej på er, nu är jag hemma och ska snar behe mig till mormor! Ska bara byta byxor till ett par andra. De här är skitiga!

- Nu ska jag dra. PUSssSS!


Har duschat!

Nu ska jag sätta på mig mina kläder, men under tiden jag blev torr gjorde jag en sån där "kissie grej"
Inte för att jag inte gillar mjukisbyxor.. MEN, har ingen lust att ha det idag!

Godmorgon!

Fick en kommentar av min syster som sa att gökboet inte alla var rolig. Det jag menar med rolig, är ju att han Jack Nicholson kommer dit och bitrar med energi och hittar på saker med de andra på anstalten. Visserligen är den lite tråkig i sluten.... Säger inte med för en som inte sätt filmen.
Hejsan svejsan. Idag är det "idrottsdag" i skolan. Man ska ha med sig cykel, men jag vet inte om jag har nyckeln till mitt lås. Har en svag känsla av att jag kan ha tappat bort den efter sommaren 08.. Lite jobbigt, men om jag inte kan ta cykeln så får jag iallafall springa den rundan som är meningen att springa!
-Det är detta vackra mästerverk som jag ska cykla iväg till mormor med idag. Hoppas iallafall att det blir en cykeltur dit, annars blir det väl bara till att ta buss och tunnelbana!
Men jag behöver iallafall hjälp då jag kom bort mig, gjorde fel, drog upp, upptäcker felet igen. Så NU får mormor rätta till mitt misstag.
Hopp in i duschen, två timmar kvar tills skolan börjar! Puss!

Snart sommarlov!

Hej på er, snart är grundskolan över. Känns underbart. SOMMARLOV!
- Bilden är tagen förra sommaren!
Ska bli så brun igen!
Just nu sitter jag, Toni + hela familjen och kollar på "gökboet" en riktigt rolig classiker!
Nu ska vi se klart på filmen.. Sen sova :) Imorgon ska jag söka jobb och åka hem till mormor :) PUSS!

En liten Linnéa!

Har precis duschat, AS skönt. En annan sak som också är helt fantastisk är att jag har mina sista riktiga lektioner idag. Nästa vecka och framåt har vi bara brutet schema p.g.a att vi håller på med "9:ornas avslutnings show" Kommer bli bäst, men som vanligt så medverkar inte jag i sådant!
Här kommer en bild på mig och min storasyster som är tagen för läääänge sen!
Vattenfestivalen:
-Jag är då självklart den lilla med solen runt ögat!
Ska klä på mig kläderna nu, ni kanske får en bild på "Dagens outfit" som alla säger!
PUSS!

As skön dag!

Hej på er!
I lördags var jag, Toni, Robin, Petra och Masse hemma hos Masse och grillade eftersom Toni fyllde 17år. Det var jätte mysigt, efter ett tag kom Pavel och hans tjej. När vi grillat klart hemma hos Masse så åkte vi hem till Pavel där han och hans tjej bor.. LÅNGT UTE I INGENSTANS! Haha, inte riktigt, men nästan! Där hoppa vi iallafall stuts-matta!
-Älskling men din älskade cola! :)
-Jag!
-Robin drack LIIIITE apelsin-dricka!
- Masse, jag och Toni!
Nu ska jag ut och cykla! Se you later ;)

Ska sova!

Hej på er, min älskling är just nu nere och röker. Vill att han ska vara här hos mig, vill ligga och krama honom!

Idag har jag varit och solat, har börjat få färg nu, snyggt. Vädret har ju inte direkt varit det bästa, och det gör mig deppig. *buhu*

Kort vecka, SKÖNT!.. På lördag fyller Toni 17år. Och jag har redan köpt hans present.

Godnatt! Puss!

Älskling är hemma hos mig!

Hej hopp gummi-snopp!
Nu sitter jag och min älskling i min säng och tar mongo-bilder, väldigt roande faktiskt!
Idag har jag solat solarium. Satsade på att bli lite lätt bränd, och det blev jag också. Min syster lärde mig en gång att solar man så man blir lite bränd, så blir man brun sen när det rosa lägger sig! Och efter det har jag kört så, och det fungerar!
-Tonis förstora hand i mitt ansikte ! <3
Men nu ska jag och älskling städa mitt rum! Hejså!

Tränings-värk

Jag har precis kommit underfund med att jag är extremt svag, eller hm, jag är extremt otränad iallafall. Jag har jätte slämhosta, och har haft det länge nu, och allt hostande har gett mig träningsvärk.
Thumbnail

RSS 2.0