okej, nu fattar jag 0.00

HAHAHAHAHA LOL, nu fattar jag praktiskt taget INGENTING!!! innan jag skrev inlägget så var hala skiten på min blogg SVART, och nu vit, eller e det bara jag som ser de??? :S haha, men aja, får lösa det imorgon, hare gått!!!

Markera texten så man ser vad jag skriver, fel i "designen" xD

...Som rubriken lyder, så har jag lite problem med designen, haha,... med andra ord, man måste markera det jag skriver för att kunna se. Men nu ska vi kålla lite vå vad jag gjort den senaste tiden... Jag har stickat och stickat och åter igen så har jag stickat, jag har kommti in i en såndär period där jag inte kan slita mig från garnet, jag tycker de e så stimulerande att sticka, man kan göra det precis över allt, när man tittar på TV när man sitter på toa, när man är i skolan och ska konsentrera sig mer på lektionerna (jag är en sådan person som bara MOSTE sitta och t.ex rita, sticka, brodera för att kunna konsentrera mig på vad läraren säger... Nog om hur vidare jag konsentrerar mig på lektionerna och inte hihi(^.^,)
På ca en vecka har jag stickat 2½ vante, tihi, tycker verkligen det är kul att se att den man gör verkligen växer.
Jag har haft matteprov, och jag hoppas så innerligt att jag klarar G annars så blir de ju lite problematiskt.
Jag har iaf fått klart för mig att jag kommer få IG i "idrot och hälsa" eller åtregärdsprogram som det så vakert heter, men det är ju inte så konstigt att jag kommer få det, med tanke på att jag endast varit med 2 lektioner denna termin, och om man räknar alla gånger jag marit med i 7 inklusive 8an så är det väl MAX 7ggr, HAHA! jag hatar verkligen den lektionen, och inte allra mins min lärare som jag har där. Han säger till mig.. HEEEEELT utan anledning; "Linnéa, du går som om du vore gravid" Asså det kom från ingenstanns, och det ända jag hade till svar var; "hmm, ja det kanske är en önskegångstil, och hur vidare jag är gravid eller inte.. Har väl ändå inte du med att göra" (inte för att jag nu är gravid... MEEEN jag blev så lack över att han sa sådär, vad hade han för anledning liksom?? Sen kallade han typ 8ans snällaste tjej för "bitch" också helt utan anledning, och han gör de på ett sånt sätt att hon börjar gråta (inte för jag skulle gjort de) men jag förstår henne, med tanke på att hon är så långt ifrån de som man bara kan komma. Äsch, sjuk i huvet är vad han är!
Veckan som kommer nu ska jag bara ta det lungt och fortsätta med mitt stickande (a) Jag har ju höstlov, så jag skulle kunna tillbringa 23 timmar om dygnet till det =)
Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så jag hoppas att det händer något kul i veckan så jag kan skriva det här, annars tycker jag inte de e så kul att skriva när jag inte har något att skriva liksom, om ni förstår vad jag menar!!! :)


Det enda som fattas är att brodera in sitt namn på vantarna och när jag kommer till skolan sen så ska jag sy in ett mjukt foder =)

Gjorde jag igår medans jag kollarde på "design simog & Thomas" hann klart så mycket under bara d
Kram från mig.

Ett tag sedan.

.TJEENA.

Nu sitter jag här i vardagsrummet och har VÄRLDENS  m e n s  värk, gör verkligen skit ont =(
Idag lagade jag mat till familjen det blev  k o r v g r y t a  haha, jaaaaaa... De blev ett kapittel för sig :P
Jusste, det höll jag på att gjömma.. Jag och Julian ska börja på antingen "thai boxning" eller på "kickboxning"... Så imorgon ska vi åka och prova på en klubb för thai boxning och någon annan dag i veckan ska vi testa kickboxning, ska bli grymmt kul kan jag ju säga.

Imorse vaknar jag klockan halv 8 och är pigg efter att ha sovit endast 5,5 timmar, haha och det var då jag förstod att man blit trött och mosig ju längre man sover... Så imoegon ska jag upp tidigt... Börjar skolan klockan 08.00 så jag lär väl palla mig upp vig 06.00-06.30, för det tar ju bara 10min att gå till min skola hemmifrån mig :)
När jag kom till skolan idag så träffade jag INGEN jag brukar vara med, haha vilket är ganska konstigt :(  (känner mig övergiven) (^.-)! Men tillslut så kommer Julian springades som en raket i korridoren, haha han e fen den sjuuuukaste vännen jag någonsinn haft x) (inget illa ment.. Det vet du med) Men iaf, när jag träffar han så e de typ de första han säger... Visste du att man blir lättare om man bajsar, HAHA.. Och när han vål sa det så kom jag också på att så var det verkligen =P..
Men nu ska jag gå och sussa, innan mens  v ä r k e n  blir värre.. Vilket jag inte hoppas på, för då kan jag inte sova.

Nattinatti, så kanske vi hörs imorgon =)

Länge sen sist :)

Haha, jag har funderat lite, och egentligen så borde jag inte försöka skriva blogg varje dag, eftersom det nästan aldrig händer något i mitt liv så e det ju tråkigt om man skriver samma saker om och om igen , eller hur?:P
I söndags mötte jag min farmor i Farsta och vi kandlade lite kläder, haha, vi gick fram och tillbaka i afärerna, och tillslut hittade vi det vi sökte, efter det så åt vi lunch och efter det så åkte vi hem.. Eller jag åkte hem till en kompis och min farmor åkte hem =).
Igår sov jag hos min kompis och så åkte jag till skolan på morgonen, kom 15min sent efter som jag trodde att vi började 09.00 men vi började 08.35, haha, men sånt är livet.
När jag kom till skolan så hade jag mina nya jeans på mig, men när dom e nya så är dom så trånga, så jag gick in på toa och böt om till mjukisar :)
7:klassarna har haft en liten pjäs elelr vad man ska säga för oss övriga i skolan, dom både sjöng och spelade piater, hyffsat bra var det iaf.
När jag skulle han så fick jag selskap med O, han bor i huset mittemot mitt, haha... Så vi e homies (a) =)
Och sedan dess har jag bara suttit hemma, kollad på film, lyssnat på musik, läst lite blogga... Jaaa, bara chillat helt enkelt.



Tjingeling =)

Tyresö

Hallå i stugan!

Inatt som jag hemma hos min kompis, och vi vaknade vi 09.00 tiden. Vi klädde på oss, åt frukost, sen åkte jag hem, jag och Mamma skulle ju till Tyresö och träffa J, A och deras små pojkar. Och det ville man INTE missa, Deras små grabbar L & N är såååå söta, man känner hur det bubblar i hela kroppen när man ser dom. Sisst jag träffa dom var typ en månad sen, känns som mycket mer. Jag kommer igår när jag träffade L första  gången, han var inte änns en månad gammal och SÅÅÅ sööt, han låg och sov i min famn där på julafton. Och första gången jag såg N var när morfar fyllde år, och då var inte han heller mer en bara ett par veckor, han sov så sött i bild stolen =)!!!
Nu är L 1år och 10 mån och N är 7 mån, kan inte förstå att dom blivit så mycket större på bara en månad, L har lärt sig att säga vissa ord och N kan snart krypa, han e så sög när han går i hans lilla gåstol!!!
Men nu e jag hemma iaf och sitter och kollar på "Svensson, Svensson" HAHAHA så j*vla kul =) Och väntar på att mamma ska göra klart maten.
Imorgon så ska jag träffa farmor i Farsta och så ska vi åka in till stan och kolla lite.

Nu vet jag inte vad jag ska säga nått mer.

Hejsvejs



RSS 2.0