älterligen!!!

Det efterlänktade kortet har anlent!
Nu är jag verkligen glaad!
Helt underbart!
Ska typ använda det 5 gånger i veckan! =D

Annars är allt som vanligt, lite roligare kanske! hent mycket roligt på senaste tiden! eller njaa, senaske dagarna! Är helt mörbultad känns de som, och vet ni en sak, denna känska har jag verkligen lääääänktat efter!!!!! SÅ UNDERBART!
Nej men nu orkar jag verkligen inte skriva nått mer, ni får en bild på min älskling!



Något suddig, men så vacker!


Kram och god natt på er!

AIK shorts!

Hejsan! jag har igentligen ingen lust att skriva något idag! Min skrivkraft är HELT SLUT! Men den kommer igen snart.. Hoppas jag!
Men jag moste bara visa dom nya AIK shortsen jag köpt.

Vi ser hur solen stiger över Råsunda
Vi ser att hovets is är blank o klar.
O bönderna dom gapar utav fasa
O snutarna dom spejar o dom tar.
Vi ser dom svarta tröjorna i AIK
Vi vet att alla vägar bär oss rätt.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng

Ibland så kan de blåsa kalla stormar
Ibland kan himlen vara ganska grå.
Men när de gäller laget som vi älskar
Så skiner solen snart på oss ändå.
Vi hört om stora tider som har svunnit
Vi vet att snart så e de dags igen.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng.

Vi följer Gnaget genom livets skedan
Vi minns dom sköna stunder som vi flytt.
O varför sörja tider som passerat
För allt de bästa är de som e nu.
O aldrig ska vi glömma segersången
Den sjunger vi tillsammans om igen.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng.



2 Januari 2009

Hejsan alla glad(isar)...(och sur(isar) för den delen med).

Idag vaknade jag 09.00 av att en kompis skrev SMS, och jag var helt DÖD, som vanligt vid den tidiga timme! Men mycket kan ju ha berott på att jag somnade kanske 07.15 eller nått, men "hur som haver" (heter de så??) så somnade jag om till ca; 09.42 då yttligare ett SMS skickats, och då vaknar jag till på riktigt, och kan ni tänka er, jag kommer överhuvud taget inte ihåg ett enda ord av vad jag sakt.. Ibland kan man ju undra om människan på andra sidan undrar om man e sjuk :p!! Men om man vill fråga saker och verkligen få ärliga svar så ska man fråga mig på morgonen, för då e jag så pass "bortta" att jag faktiskt svara helt ärligt :o, asså om någon fråga "är jag fin eller ful" iställe för att säga då e väl normal som jag brukar göra till dem jag inte typer e så spec fina, så kan jag skriva "nej gud"... kan ni fatta hur många kånger jag fått ringa upp människor och ba; neeej, jag trodde det var min andra kompis som har lika namn som du?? HAHA!
 
Hmm, vid 2 tiden var jag på mamis jobb, vi skulle iväg och sloa solarium... Jag solade endast 10min med rädsla för att jag skulle bli bränd, men de bidde ja ikke, och de blie ett litet resultat av solningen, vilket var skojjigt eftersom de brukar kunna vara så att de inte syns första gången =D.. Så jag ska iväg imorgon med och sola 10min igen, för övrigt så var det ju väldigt nice att bara ligga där och bli helt varm medans redion spelar på en mycket bra kanal.
Sen har jag handlat såndär "hårborttagnings" medel, de funka ju bra, men de skulle vara ett sån project av allt de!!! Först skulle man ha på det, och sen när man har haft på de så skulle man vänta 1min innan man fick gå in i duschen, och när man var i duschen så skulle man max stå där i 6min :o innan man skulle ta bort krämen, nej usch, jag gillar inte när allt ska krongla, men det gör ju det mästa!


Den 12 börjar väl skolan igen?? ÅNGEST, jag vill verkligen inte tillbaka, jag trivs som det är nu! Vara uppe som jag vill och vakna när hag vill! men när skolan börjar så blir allt as jobbigt, iaf till en början! det med att ställa om sig. Sen kommer ju mamma börja jobba halv 9 varje morgon! Så man kommer ju inte bara kunna säga "nej men jag försov mig" uttan nu kommer hon göra frukost och allt så de e ju bara att gå upp och bita i det sura äpplet!...

På tal om äpple, jag åt nog det godaste äpplet någonsinn igår! de va gudomligt gått... eller så var det bara jag som var hungrig :s   :p


Nej men nu ska jag se till att mamma börjar laga mat, hon har nog slocknat framför TV'n stackarrn!


Puss och kram!


1 januari 2009

JAAA, de känns ju lite konstigt, känns ungeför som en månad sen vi var i Älvsjö med mormor och fira in 2008... Men iår var vi hemma hos oss(mig) och firade, de brukar vara så, hemma hos oss e de nyår, hemma hos mormor är de julafton och kräft skiva, och hemma hos moster e de kalas för fulla myggar :D...
Jag tänker nog inte skriva ett långt inlägg om 2008, inte nu iaf, det får bli någon annan dag.

Idag vaknade jag ca 18.13 av att mamma gick ut för att handla mat, det blev grekiskt!! gåttgått!
Så nu e jag väl hyffsat trött fortfarande. Jag har planer på att sola solariun någon dag, men det förutsätter nästan att jag inte vaknar så sent :p.. Tror iaf att de får bli på solariumer i Fruängen, eller i Högdalen?? hmm :s

Nåja, jag tror inte jag har så mycket att säga, känner liksom att skrivakraften som jag får ibland tar helt slut under perioder. Men jag ska ju ändå vila upp mig, de e ju lov snart! =D Och hoppas ni får en jättebra början på 2009!!!!!

Lite bilder från igår;

Tim och Alex, mina älskade kusiner!


Min morbror och moster!


Tim och min mosters man (kusinernas pappa)


Min yngsta kusin Jessica


Morfar!!


(jag håller på att sticka en tröjja)

P.S jag har inte bild på alla som var här, men det var några iaf) D.S



Detta är jag och Victor, där va vi ca 4 månader, eller jag va det och han va 3 månader! Det är faktiskt lite skojjigt, vi umgås inte över huvudtaget, men våra mammor gör det och då e de ju alltid så att vi har träffats, och nu går vi i samma klass!!! Så han blir ju nästan som en bror!


Hejdå!

RSS 2.0