SJUK!??!?!

Tror jag håller på att bli sjuk, har ont i halsen... Och är helt röd nere vid svaljet (heter det så) :s??

 Det är mycket mörkare i halsen på riktigt! men man ser ju iallafall en stor skillnad, ÅHH NEJ!! :/


Jaja, de va sista inlägget för ikväll, pussilussi!


VARNAR KÄNSLIGA TITTARE(LÄSARE)!!

Hejsan...IGEN :) Kom nyss hem efter att jag och syster vart ute, fick tyvärr ingen bild, ingen hade någon bra kamera :/ Menmen, ska nog träffa henne snart igen, om inte annat i helgen så då får de nog bli :)!!<3

Just nu håller mamma på att mata ödlan med mus"foster"... Känns så hemskt, dom e ju så sööta, helt harmlösa, ligger helt ihop krypta "/
Här kommer en bild iallafall!
 :'(!

Syster!

Nu ska Linnéa ut på äventyr med Jonna, får se vad vi hittar på, hoppas de blir kul, men det tror jag nog allt att det kommer att bli!
lägger in bild på oss senare!
Pussilussi, <3

Nu igen...!

MÅSTE börja detta inlägg med att beklaga mig över min mobil, eller denna gång e de faktiskt inte mobilen som e pajj, utan LADDAREN fattar inte hur jag luckas, eller så e det bara mobilen som drar med sig otur!?... Vad tror ni? Usch!



Hmm, Hej föresten :p!. Jag sov inte hos bästavän inatt :(.. Blev så sen, hade knappt fått någon tid med henne om jag åkt dit, typ kommit, kollat på film och sovit :/ Men vi får ta det någon annan dag!
Kom nyss hem, sov nämligen på hemlig ort inatt, trevligttrevligt!!!!!! :)
Annars, jaa, jag har jätte ont i min hals, imorse kunde jag knappt dricka vatten så ont de gjorde, men nu har det som tur gått över litegrann! :)

Men jag e inte så skriv sugen just nu, har jätte mycket att skriva, men kan typ inte få ner de, blir knas isf, så jag låter bli det! :p Men nu ska jag antagligen ta mig en kopp kaffe, en macka kanske? :o och kolla på TV sen ska jag nog ta den vattentäta radion och lägga mig i badet.

Ha det bra så länge, pusspuss<33

Bästavän!

Inatt ska jag sova hos min allra bästastebästaste vän !!! Ska bli jätte kul :)
Älskling, 9år med dig, och många fler ska det bli, right!?
Här bjuder jag på en bild från slutet på 2006 och i början av 2007!


Älskar dig gumman, mer än oendligt mycket!

English

Thought it was time to take a post in English again! So I may be able to receive grades in English.

Day; Hmm, I woke up 09.00 for the mom called and woke me up. I was completely dead in bed until hunger took over and I got up and ate breakfast. Then I started cleaning my room, I am not ready yet, WHAT A SHAME ... But those who have a to do it is that they are fun when you have the clean and nice. Then should I take the kitchen too, but they'd 100 times lighter one central place. Then, I talked a little with the best and I will maybe sleep with her tomorrow:) Would actually make it today, but mom thought that the va better tomorrow, so we'll see! And right now I am actually on the toilet and waiting for my bathing water should be clear, so I can turn it off and then return to cleanliness. Then should I go to Högdalen and sola solarium! But they will probably take a while before I come so far in development here at home. But now I do not write more, so I may have a headache .. But I go enough in and corrects the text then because I see that I've written quite a lot wrong.

KISS<33

24 februari 2009

Hejsssan alla störtt köna bloggläsare!

Idag vaknade jag typ halv 10 första gången.. men jag tänkte att jag verkligen inte pallar gå upp, så jag svingade mig att sova en stund till, så nör klockan var halv 11 så vaknade jag igen och då gick jag upp.
Skrev SMS till Emma och fråga om hon hade vaknat, men hon svarade klcokan typ 12.30? att hon skulle åka från sin kille och att hon var hemma om ca 10 min. Och de va ju bra, för då han jag precis göra mig klar när hon också var klar :)
Var med henne ett tag, vi åkte till Medis och köpte syfobas larver och 6frysta möss till min ödla ;) Sen kom vi hem till mig, så fick hon för sig att jag skulle locka hennes hår :o Så jag gjorde det, men hon hade ju SJUKT mycket hår på huvudet, så när jag stått i typ 1 timma och 30min så palla jag inte mer, får då va typ halva håret gjort!!! jag jag tog min plattong och platta till allt, och de tog kanske max 10min.
Efter det så skulle hon gå hem och äta, och jag drog med henne till asp centrum sen tog jag tuben till Hökis och träffade bästavän(jill), hanna, sandra när dom stod ute och smokade så kom Loop :)! Han gav oss en varsin kram sen fråga han om vi sätt eller viste vart Tim och Maridja (vet inte hur hon stavas) var, och de viste vi inte, så han gled vidare. Sen kom Sandras kille Löken och hans två kompisar.. Sen tog de inte lång tid innan det var så många där att jag knappt orkade fråga Jill om villka alla var. Vid 23 tiden skrev mamma SMS och sa att hon tyckte att det var dag att jag kom hem, så jag började avrunda allt och stack hem.. Och nu sitter jag här, kall som en isbit och hoppas på att någon gång kunna tina upp!!!

Det var min dag, puss&kram!

(-.-')

Sholulululu!

Lite snabbt om dagen, är veldigt trött så jag pallar inte skriva så mycket.
Jag träffa Leo vid 13-14 tiden, vi gick till liljeholmen, åkte från liljeholmen till nått ställe, kommer inte ihåg namnet, sen gick vi där ifrån till gamlastan, i gamlastan gick vi förbi ett caffee som de STANK weed utanför.. HAHA! Sen träffa vi två av Leos kompisar holger och petter, gled runt lite till dom. Sen drog vi ut till Flempan, någon skulle träffa någon där, sen drog vi hem typ direkt. När vi sen kom till Hornstull så åkte jag hem och lämnade grabbarna :p! Sen dess har jag bara suttit här och blivit lite tjockare i min säng :)
Fick precis ett tråkigt mess från bästavännen :/ Va inte ledsen gumman, allt blir bra, jag lovar<33

Pussilussi!


Bjuder på en bild på mig!
 liten, menmen!


Hökis!

Hejsan!

Igår satt jag och åt lunch med ett par tjejer från klassen, så sa lisa att jag kunde komma med på en spelning som hennes bror skulle vara med i, och jag hade inget annat att göra och tänkte att det kunde ju vara kul. Och ännu bättre var ju att det hela skulle äga rum på tuben i farsta, så efter att hennes brors band spelat så röstade jag på deras band, sen åkte jag till Hökis och skulle träffa min älskade Jill. Så jag åker till Söndagsvägen (en station med buss) hahaha *laaaat* och så träffar jag Jill och Sandra där, eller det är dom två som kommer och möter mig. När vi kommer fram till ungdomsgården där vi ska vara (morris) så är Hanna, Jegor och Wille där :) Jag sitter och snackar lite med Jill tills hon eller Sandra får för sig att vi ska spela pingis, så vi går upp och gör det. När Sandra gått där ifrån och jag inte orkar spela mer så spelar Jill och Wille... *Förlåt gumman, men han ägde ut dig med en bandyklubba* :)<33

Sen efter ett tag så kom Loop, haha och ibörjan så såg jag att han inte kännde igen mig när jag roppa "JESPEER KOM HIIIIT" hahah han ba kolla på mig, sen såg jag att han fattade vem det var! :p

Morris stängde klockan 11 så vi drig till donken och var där i ca 30min då var klockan kanske 23.30-23.40 och jag skulle dra hem och Loop skulle också hem, så meningen var att vi skulle gå tsm till tuben i Hökis, men sen tjatade jag på han att han skulle skjussa mig på moppen till Liljeholmen (hade tjatat på Wille också) Men när Loop inte ville, eller han hade snarare inte sin moppe där, och då försökte jag få honom att åka med mig till Gullmarsplan åtminstonde, jag ba; "meeen joo snälla! Jag vågar inte åka hem nu" (inte för att jag inte vågar, men de e alltid trevligare med selskap). Men så sa Loop efter ett tag, "men du kan sova hos mig, de e lungt" och de tyckte jag värka som en bra idé, så jag ringde mamma och sa att jag skulle sova där, och det var okej med henne. Så vi drog till han, kolla lite tv, låg och snacka, sen nr vi skulle sova så snodde jag ett par uttav hans kallingar och satte på mig, haha han måste ju trott att jag va sjuk eller nått!

Dagen därpå (alltså idag) så vaknade vi rung 10.00-10.30 snacka ett tag, sen gick jag och duscha. Så jag har inte haft nått smink på hela dagen! HHAAHA, usch säger jag bara!

Sen gick vi runt och luffa med hans kompis Marckus (c eller k??) :p

Och nu är jag hemma, sen kanske en timma tilbaka.


Här får ni en bild på Loop, väldrig suddig, haha, men de får duga!



Hejsvejjs <333


nästan 19 februari 2009, men inte riktigt!

Tjohohohohohjj!

Dagen börjar som vaknligt 06.55.. Men jag slapp platta håret eftersom jag glömde att tvätta håret i gårkväll, och det gjorde väl så att jag kom itid idag, första lektionen är en sån som man länktar hela veckan efter, eller hmm, näst efter syslöjden! Vi hade nemligen hemkunskap och vi fick göra pankakor, jag var som vanligt *skryt* bääääst på att steka... Synd bara att vi har världens mäst upplåsta padda till lärare! Usch säger jag bara! Men appropå syslöjd, jag är en såndär som har svårt att konsentrera mig, men när jag t.ex stickar så kan jag konsentrera mig bättre på vad lärarna säger.. Så jag stickar alltid på något, och just nu håller jag på med en halsduk som kommer bli jätte lång och jätte ful, för jag har bestämt mig för att sticka ut ett garnnystan för varje färg som ligger i skopet, och varje garn ger väl 35cm, och det finns en massa ferger, men just nu är jag inne på min tredje färg.
Imorgon måste jag gå upp klockan 06.20 för att kunna hinna itid till skolan *suck* Så jag borde ta och sova nu :)!

Men här kommer en bild från igår, så jag får göra en såndär rubrik som Jill brukar ha!

DAGENS SÖTNOS;

 Detta är då min bästavän i egen hög person! JAG ÄLSKAR DIG<333

Nattinatti alla ni andra!

En såndär BRA dag :)!

Sholololo!

Dagen börjar runt 07.00 då min väckarlocka ringer *suck* men bra var väl det! Sen e jag ju som sakt alltid veldrig seg på morgonen, ni vet när motorn inte riktigt har startat ännu, de gör den väl ifs aldrig, men den brukar kuna bli varm efter ett tag! Så jag reser mig väl upp ur sängen runt 07.15 och börjar platta mitt hår!... Sen sminket.. *suck* Det är faktiskt rätt jobbigt att hålla på med det när man e sådär trött varje morgon, men "om man vill vara fin så får man lida pin!"
När jag är klar så "kubbar" jag till skolan... Dvs jag gick lite snabbare en sniglarna HAHA :p När jag kommer ner på den gråa skolgården, där dom förövrikt håller på att göra en "sk8" ramp så halva skolgården är en stor betongklump just nu! Men när jag är där nere ser jag precis hur min "uppdrag söder" grupp är på väg att lämna den avsädda mötniigs plattsen, så jag går lite fortare, så denna gång kanske jag går lika fort som en halt hund som precis fått operera bort två ben :)!!! Men tbw, jag lyckas ändå att GÅ ikapp alla innan dom änns var halvägs till Liljeholmens centrum :p *stolt*
Men när vi delats in i grupper så gick våran grupp runt lite på söder sen drog vi till donken i slussen! haha, Leo och en annan kille (kommer inte ihåg namnet... FÖRLÅT) och trädde över 3 kondomer på en mugg som dom sedan ställde mitt på bordet när vi drog.. mysigt för människan som ska lägga den i papperskorgen! Sen tog vi en utav mina kondomer, så gick jag och Leo och fyllde hela kondomen med ketchup och slängde ner den från en bro! eller vi gjorde inte de, Leo ville inte göra de när för många kolla, han orkade inte få skit, su Gurra släppte den HAHA de såg hel sjukt ut!, så hittar ni nått rött "spläch" någonstanns över gatan mittemor donken där så är det nog ketchupkondomen!
Efter uppdrag söder så går jag hem och sätter på mig jeans, de va nemligen väldigt kallt ute idag, och sen åkte jag till Gubbängen där jag skulle träffa Willa, väntar en liten stund på han, sen såg jag två figurer komma gåendes precis vid "skogen/träden" vi tuben och då var det han och Jegor! Haha, jag hade en bild i huvudet om att Jegor skulle vara västa "ligisten" HAHA men de va han väl inte.. inte fullt ut iaf! Efter en liten stund kom Jill och Hanna dit också... Vi var där ett tag till, hmm någon timma trir jag iaf, tills typ Wille skulle hem och äta *suck* :/ :p Då åkte jag, Jill och hanna hem till Hanna, va där i kanske 40min sen tog jag bussen och åkte hem!

Dagen kanske inte låter så roligt, men de var den :)!!

Detta var iaf dagen i stora drag ,hejsvejjs så länge! :) <33

RSS 2.0