.


Linnéa, is back on track!



Sholululu alla nu underbara livsglada människor där ute!



Nu är jag hemma igen, har varit i Gustavsberg sen i torsdags.
Skit skönt att vara hemma, jag och Toni har kommit fram till att nästa gång vi ses så ska han komma till mig, och de lär väl bli typ nästa helg eller nått.
Eller kanske mitt i veckan efter denna, är det ju SOMMARLOV, och då kan man ju inget att göra på dagarna, förutom att ta de lung, och göra precis det man känner för!

När jag var påväg hem var det verkligen SÅ varmt, herregud!
Så imorgon om det är bra väder så ska jag förmodligen till Tantolunden och sola eller så lägger jag mig på Högdalstoppen, får se om jag får med mig Wille dit.
Wille tyckte att jag skulle komma till Hökis idag, men jag kan inte för idag ska jag fira min kusin Alexander som blir 15år, men imorgon kanske det blir en vesit bort dit.

Försöker få tag på Inez, men hon svarar inte, för jag tänkte om hon eventuellt ville sola med mig imorgon, hon brukar vilja det.

Men nu ska jag fortsätta göra mig iording och dricka min cola light (har snart druckit upp 4liter), men jag funderar nästan på att cykla till Älvsjö. Menmen, får se hur det blir med de.


PUSSILUSSI!<3

I skolan nu.



Tjaba tjena hallå!


Nu är jag i skolan, eller, jag har varit det ett tag nu, kom precis när min lunchrast började. Men åt ingen mat, varför? Jag vet inte, jag mår typ illa, eller har ont i magen. Nått är det iallafall!

Idag ska jag nog skita i sista lektionen. Det är idrott, och varför ska jag gå på det? Kommer ändå få IG och f skriva ett återgärdsprogram. Eller det är nog redan skriviet? Kan nu ta de vi skrev förra terminen.

Asså det känns helt sjukt att jag ska börja nian!! Det är bara nästa år jag har på mig att fixa bra betyg för att komma in på ett bra gumnasium, jag vill ga "barn&fritid" Jonna tycker inte att jag ska gå på det, men.. Jag vill ju? Och jag har alltid velat det, eller alltid och alltid, men så länge jag vet!

Men nu slutar jag.


PUSS!

Godmorgon!



Hej sweety!


Nu ska jag iväg till skolan snart, vaknade liksom kvart i 9, Så jag har varit rätt snabb för att vara mig, erkänn!? Hahaaha.

Nä, men jag hade kunnat gå nu om jag ville, men jag fick höra av en lärare att om man kommer mer en 20min försent till en lektoin, så får man frånvaro på hela timmen. Och nu är det så att jag är mer en 20minuter försenad, så varför ska jag gå? Det kommer ändå inte stå att jag varit där. Men jag ska gå ner till skolan när lunchen börjar.
Om jag missar lunchrasten kommer jag dö, då blir skolan outhärdlig.

Idag ska jag nog till Gustavsberg, Marris ville det. Och när jag berättade för Toni sa han att han ville att jag skulle komma till honom med. Men det får vi se hur jag gör med de. Marris är prio nummer 1. Henne jag saknar mäst. Alla andra kan ta sig, för jag vill ha min Marris! :')

Men nu ska jag börja dra mig utot. PUSS

Nattinatti.

Idag har jag varit i skolan, eller först var jag hos optikern, sen åkte jag till skolan.
Har ny tid där 4juni.

Sen åkte jag till Hökis och träffa Wille och Tim.
Vi va hos Wille tills hans mamma kom, sen drog vi till grillen för att Tim och Wille skulle äta, sen.. Morris!
Där va alla, orkar inte rabbla upp några namn.
Och där fick jag tillochmed fråna om jag var jugge av en av dom som jobbade där, blev inte helt paff, det är fler som trott det, men ändå, jag ycker jag ser hel svensk ut.

Imorgon ska jag vara med Thomas, får se vad vi hittar på, nått skoj blir det nog allt.
Och på fredag ska jag till Wille, eftersom vi båda är lediga. *tihi*

Nu måste jag sova, håller på dö, väntar bara på att Marris ska ringa mig, får se om jag e vaken till dess.


PUSSILUSSI!<3

KUL!

Hahaha, nu bjuder jag på en bild, jag absolut inte tycker blev så där jätte bra, MEN rolig om man kollar lite.



... Så gick Wille runt med en skylt i Hökarängen! .. Stackars mig!

+ foton.


Världens finaste pojkar. Solen skiner så vackert också.

Igen, och nu skiner inte solen lika fint längre.

En Timpa limpa..

.. Och en Wille kille, dock lite suddig.

Tim, !

Och här är dom när dom väntar på tubem med mig, sött va
:)?

De|va|de.. Nu ska jag hoppa in i duscjen, sedan sova, lär nog hinna med att skriva några SMS innan jag somnar.. Men jag e skit trött så lär nog somna fort!


PUSS på DIG!

Härligt!



Hej sötisar.

Nu har jag precis kommit hem, har varit med Wille och Tim.
Först var vi vid Högdalstoppen och gick lite. Wille va så fucking dryg så jag vände mig om, och tänkte knata hemmot, seriöst! När jag precis kommit ner från backen så ringer Wille från Timpas mobil och säger att jag ska komma tillbaka, och då sa jag bara "nej, du är så jävla otrevlig & blablabla.." så han lovade att han inte skulle vara det, och så kom han och mötte mig på halva backen. Vi låg i gräset en liten stund.. Eller rättare sagt "Jag och Tim låg i gräset.. Wille låg på min rygg *ajj* :p"
Och självklart började det regna mitt i allt, *suck*

Efter att Vi varit där en liten stind så gick vi hem till Wille, eller först drog bara jag och Wille hem till han, sen kom Tim när han satt på sig några extra tröjjor, och han är inte lite överdriven, för även om det regnade så var det varmt ute, men människan sätter på sig t-shirt, två tjocktröjor OCH en jacka? hahah what a fuck?

Nåja, nu är jag iallafall hemma och tränar lite boxning med Johnny, eller han pendlar mellan att träna med mig och laga mat. DET BLIR TACOS(stavning?) Och nu ska jag äta, lägger inte lite bilder på mina favorit killar sen, hahah!



PUSSILUSSI!<3

Godnatt!



Nu ska Linnéa sova, ljuste är tänt för alla barnen. Så nu har jag gjort dagen goda gärning.


Puss på er!


För alla barn som försvunnit.



Idag, den 25 maj, är det internationella dagen för försvunna barn. Dagen började uppmärksammas efter att Etan Patz, en 6-årig pojke, försvann på väg till skolan 1979. Det var första gången han skulle gå till busshållsplatsen ensam men han kom aldrig fram. Ingen har varken sett eller hört från pojken igen. Han blev officiellt dödförklarad av en domstol i juni 2001 och man satte hans dödsdag till just den 25:e maj 1979, dagen han försvann. Den misstänkta förövaren, Jose Antonio Ramos, sitter i fängelset för att ha utnyttjat en annan 8-årig pojke sexuellt. Han har också erkänt för en cellkamrat i fängelset att han hade tagit Etan till sin lägenhet, våldtagit och sedan mördat honom.

Internationella dagen för försvunna barn är inte så uppmärksammad i Sverige. Jag undrar varför? Det blir mer och mer vanligt att barn försvinner i Sverige. Oftast är det ena föräldern som lämnar landet och tar med sig barnen. Men det finns även föräldrar som förlorar sina barn, det händer här i Sverige. Dom flesta minns Engla, en 10årig flicka som försvann den 5 april 2008 när hon cyklade hem. Hon blev kidnappad, grovt våldtagen och mördad. Det finns barn som fortfarande är försvunna. Glöm aldrig det!

Ikväll klockan 21:00 så kan du hedra minnet av försvunna barn genom att tända ett ljus i ditt fönster som kan lysa ut mot gatan. Låt ljuset brinna en timme.

Sprid gärna vidare detta budskap via din blogg eller på annat sätt.




(Jag har kopigerat denna text från en annan blogg, tycker tänken är fin, och jag ska tända ett ljud 21.00 ikväll, gör det ni också!)

Chilldag.



Sholululu!


Idag var jag bara 10 minuter försenad till skolan. Så jag är mycket stolt över mig själv!
Skoladagen var rätt soft, Jag, Mariana och Aggi låg ute på kullen/konstgräset på våran skolgård och pluggade, eftersom vi har en sådan "rest vecka" så är det mycket mer fritt, man får jobba med vad man vill och så. I slutet av denna vecka ska alla rester vara gjorda, eftersom de är nu betygen sätts. Jag är skit nerväs, eller igentligen inte, men eftersom jag vet hur jag känner för skolan i vanliga fall, vilket är INGETNING. Så om man jämnför så är jag nervös.
Sen gjorde jag mitt tal om "sexuella läggningar" för SV-ENG gruppen. Det gick väl rätt bra, var inte så nerväs när jag väl stod där, tycker bara att det är jobbigt. Jag har inga problem med att vara i "centrum" när jag är med människor jag känner, men när det är med människor jag kanske inte änns gillar till 100% så är det jobbigare. Men jag ska skriva lite mer på talet så får jag se om jag vågar läsa upp det för klassen.

På mötet jag var på/är med på, ska vi göra som stenar i folie som ska funka som pengar, så jag och Mimmi gick ut och plockade stenar, när vi stod där och plockade så frågade hon vem Toni är. Och då sa jag min pojkvän. Sen frågade hon vart han bor, och när jag sa Gustavsberg så frågade hon om jag kände Patrik, och jag frågar om hon menade någon av Patrik M eller Patrik R.
Hahah och då är Patrik M hennes typ ex.. Visst är det konstigt hur liten världen är ibland? HAHHAAH

Just nu sitter jag i vardagsrumet, (där är internätuppkopplingen som bäst) Och lyssnar på "Kaggen" asså jag älskar verkligen hans röst, det är verkligen skit samma vad han sjunger om, eftersom hans röst gör hela låten! ":)"

Aggi, bilden är från idag när vi var på skolgården och plugga.
Jag och Aggi, haha min rumpa ser skit stor ut!
Mariana och jag, ytterligare en blid jag inte blev nöjd med mig själv. Men tycker Mariana blev skit fin. Menmen, bjuder på domhär bilderna :)!


Men nu ska jag nog lyssna vidare på den braiga musiken.



PUSSILUSSI!<3

Cykla?



Hello sweetheart!

I fredags sov jag hos Toni, vet inte om jag nämde det i tidigare inlägg. När jag kom dit var han inte där, så jag gick ut med hans hund, och när jag var nere vid Munkmoraskolan, eller vad den nu heter, så ser jag honom dragendes med sin cykel upp för baken. Han såg mig inte från börjar, men när jag vislade lite så såg han mig. Och då såg hans hund honom också, och HERREGUD, Wulf blev helt överlycklig, jag släppte kopplet, och hans sprang säger 20 varv runt Toni, innan han la sig på rygg för att bli kliad på magen.
Vi var bara hemma hela kvällen och myste.
Nästan hela dagen därpå också, förutom när han fick för mycket rastlöshet i kroppen, så han gick ut och åkte lite Fiddy, och när kan kommer hem igen, så har han typ ler stänk i hela ansiktet, haha och så hade han kört i skogen och Fiddyn typ glidit iväg, så lilla gubben hade ramlat. Men jag tyckte inte synd om honom då, just då hade jag enbart svårt att hålla mig för garrv.
Sen kom Toni på att vi kunde åka hem till mig, så han bad sin farsa om pengar för att kunna köpa åkkort för att kunna ta sig till mig, direkt när han fick penger tog han sin Fiddy och drog iväg, och han missa pressbyrån med bara 2 minuter, dom stängde 18.00 och han va där typ 18.02 eller nått.
Men då bad han hans pappa skjutsa oss, och det gjorde han.
Så när vi kom hem till mig gick vi ner och köpte cola och lite godis, sen gick vi upp till mig och tog ett bad.
Klockan 21.00 la vi oss i soffan och kollade på hundtricket, någon som såg filmen? Jag älskar den iallafall, speciellt precis i slutet när "Robbinsson Micket" går fram till hans andra polares brud och bah; Du har väl inte sakt nått om vårat lilla vad till honom. HAN ÄR SÅ KLOCKREN!!

Mitt under filmen kom mamma hem, hon och Johnny började laga mat direkt, och vi åt middag någon gång vid 23.30.. Lagom tid för middag enligt mig, faktiskt! Älskar att äta sent.
Min älskling tyckte att det var för starkt, så han drack säkert 5-6 glas ljuse(stavning?).

Vi vaknade någon gång vid 11 och så drog han 13.30 hem till hans trygghet i Gustavsberg.

Jag hade planer på att åka till Hökis idag, men jag orkar nog inte. Skola imorgon, så jag stannar nog hemma.
Ikväll kanske jag och mamma ska iväg och cykla bara hon och jag. Känns bara, börjar nästan bli avis på att ladrig få ha henne helt för mig själv längre, det är nästan alltid någon annan här.

Asså jag har helt fasnat för Norgen låt som vann melodifestivälen, och Wille hjätat hittade den till mig på www.playahead.se JAG BLEV SÅ GLAAAD :D

Men nu börjar jag bli hungrig, ska nog göra mig lite äggtoddy. SO LONG BITCHES!


-Här får ni bild på min sugmärks-gubbe på ryggen. Toni tyckte att det var ett bra sätt att fördriva tiden på. Men han tänkte inte på att det är JAG som måste gå runt med den. JAJA, jag har trots allt gett honom ett sogmärke i pannan. HAAHHA.

Trist dag!



Hej!



Usch vilket dåligt väder det har varit idag, varför?

Jag drar nog inte till Hökis på grund av det dåliga vädret, när mitt går blir blött börjar det bara locka sig och om jag ska dit måste jag ju sminka mig, och det orkar jag inte, så det blir nog bara en tripp till Högdalen och sola solarium. Jag älskar verkligen det.
Och hoppas jag blir lite brunare nu! Gillar inte att vara så blek.
Snart kommer mina penger på kortet in, U N D E R B A R T, har inte haft pengar på hela månaden.

4 Juni fyller min bror 13år, herregud, han börjar bli stor, känns hemskt, fast ändå skönt. Han blir mer mogen och bråkar inte lika mycket med mig, sammtidigt som att jag inte kommer vara starkare än honom länge till, och då kanske jag får igen för alla gånger jag slagit honom, men det tror jag dock inte, eftersom min lillberor är världens finaste och snällaste människa, man får terra honom bra länge för att han ska bli sur, och man behöver enbart säga förlåt så blir han glad igen.
Jag är 1år, 11månader och 6 dagar äldre en honom, inte riktigt 2år med andra ord.

Men nu ska jag sätta på mig kläder, sen drar jag.



PUSSILUSSI!<3

Godmorgon!

Hej hopp gummi snopp!



Nu har jag varit vaken ett tag, vaknade 11.30 av att Marris ringde mig. Jag snacka lite skit med henne, sen va hon tvungen att gå in på jobbet. Saknar henne sååå mycket, och jag undrar om jag inte ska åka ut till henne på söndag, tror inte hon jobbade då iallafall. Hoppas inte, eller så kanske hon kan komma hit, jaja, nått blir det ska du se *tihi*

Snart ska jag väl gå ut i köket och äta frukost, inte för att jag e hungrig, bara mer för att ma måste, och nu mår jag inte illa, så jag kan äta, även om jag inte tycker om det.
Sen ska jag väl tvätta ansiktet, hoppa in i duschen och sedan röra mig mot Högdalen och sola solarium. Skulle gjort det igår, men jag orkade inte.
Efter det ska jag väl förmodligen dra och träffa Wille, får se om han är vaken då. HAHA han sover länge idag, eftersom han gick och la sig sent igår.. Senare en mig. Jag somnade inte förren 02.20 då den jobbiga kännslan i magen inte var så stor. Och nej.. Den har inte gått över!! Vad kan den bero på tror ni? Känns verkligen skit jobbigt, som om nått växer i "mellangärdet" på mig och frycker upp mot helsen så att de blir lite jobbigare att få luft. Aja, skit samma.

Nåja, såhär ser min dag ut hitils, får se om planerna ändra vartefter.



PUSSILUSSI!<3

Sista inlägget för ikväll (eller första för idag).

Sholululu!



Nu ska Linnéa sova, är inte trött eller nått, svärtt om.
Känner mig så orolig i hela kroppen, känns som 1000-tals myror kryper över hela mig.
Har ont i magen också, eller inte ont, men känns som om de pirrar i den, på ett väldrig obehagligt och jobbigt sätt.
Hoppas det går över tills imorgon.
Imorgon ska jag hem till Wille, han skrev för inte så l'nge sen och frågade om jag ville det, och jag skulle inte kunna komma på nått roligare! *:)*

Menmen, hoppas ni raringar också kommer sova gått.



PUSSILUSSI!<3


Middag, sen promenad.

Hej raring!


Nu mår Linnéa bra igen, eller inte bara bra! Jag mår bäst. Skulle inte kunna må bättre.

Snart jag jag äta middag, sen förmodligen ska jag gå ut, måste röra på mig, har enbart sittit inne idag liksom! Och jag har ont i huvudet som vanligt, men det går nog över snart. Får jag hoppas iallafall!
Hahaha, Tim fick för sig att han tille cykla och så sa han "jag kan cykla till Liljeholmen så kan du komma ut" Hahah, teah right! Jag har håret i en boll på huvudet och ansiktet är helt osminkat, herregud vilken schock människan skulle få om han såg mig nu!

Jajaj, men nu ska jag äta.



PUSSILUSSI!<3

Yack!

Nu är jag så besviken på dig. Du har gjort mig riktigt illa nu, du kan inte ana. Är så ledsen att jag mår illa, skulle jag äta nått nu så skulle jag förmodligen bara spy upp det igen.
Känns som om jag kommer börja gråta, men jag ska bita mig i läppen och visa att jag är stark. Har fällt min sista tår för dig, vet du varför?.. Du är inte värld mina tårar. Seriöst. Hur länge tror du att du kan hålla på såhär? Om du påstår att du tycker om mig, varför gör du då om samma jävla misstag gång på gång? Förstår inte hur du orkar med dig själv. Och ännu mindre förstår jag hur jag orkar med dig. Men nått har du ju, helt klart. Den jag älskar finns gömd. Och kommer enbart fram när du vill. Men vad händer när jag vill nått?.. Inget. Jag står där med kniven i hjärtat och ögonen fulla av tårar. Skulle du vilja att jag va som du?.. Du behöver inte änns svara. För om du gilla mig så som jag gillar dig, så skulle du må så jävla psykiskt dåligt om jag gjorde såhär mot dig.
När jag försöker prata med dig, så är det ända du säger "
jag vet inte".. Allt kan inte hela tiden falla som du vill, allt handlar om att ge och ta. Men du tar bara, och det lilla du ger, suger jag åt mig som en igel, bara för att jag inte vet när det händer igen.
Tänk på vad du gör, innan du gör det.

Fixs!

Varför kan man inte bara ta bort alla kännslor man kan ha för människor, räcker det inte med att man älskar mamma? Måste det komma in andra i ens liv som man skulle kunna döda för?.. Min mamma skulle jag kunna döda för, skulle aldrig ta någon före henne, hon är verkligen mitt ALLT, spelar ingen roll om jag har minke eller är osminkad, naken eller på klädd, lång eller kortt, emo eller fjortis, knarkare eller nykterist. Mamma är forfarande den som alltid kommer älska mig, och jag kommer alltid älska henne!
Alla andra som kommer in i ens liv kan hugga en i ryggen precis när som hällst. Så fort något annat passar bättre en vad man själv gör i den stunden. Så varför ska man änns vara en glad och öppen för nya människor, när alla ändå bara han sticka kniven i en? Varför skapades människan så?.. Blir så himmla irriterad!


Nåja, från det ena till det andra! Nu har jag målat ett till lager nagelack, något jag skulle gjort igår, men jag kom ju hem så sen, eller sent och sent, kanske inte överdrivet sent för att vara helg, men för sent för att hålla på med nått.
Sen ska jag måla halva nageln i en anna ferg och sedan ta glitter dom ska markera "gränsen" imellan de två fergerna, såg en annan tjej göra det i sin blogg, och de blev fin, men jag kanske inte är den mest händiga, så vi får se vad resultatet kommer bli, haha.
Lägger in bild på det senare iaf, oavsätt om det blir misslyckat eller inte!.. *håll tummarna!*



PUSSILUSSI!<3

Godmorgon.

Hello everybody!



Min dag har redan lyckts gå åt helvette, och jag har bara varit vaken i 5minuter.. Och nu undrar ni säkert hur det kan gå till.
Joo.. Igår ställde jag klockan på 07.30 för jag jag skulle iväg till Gustavsberg och träffa Marris, men allt det sa jag ju i förra inlägget. Men tror ni att klockan ringer?.. NEEJ!!! Tror den har börjat känna mig så pass bra att den vet att jag aldrig kommer upp vid den tiden, så varför slösa batteri på att ringa för att väcka mig när jag ändå aldrig går upp. Men FY på dig klockan!! Jag skulle faktiskt gått upp om du hade ringt när jag bad dig att göra.
Som tur är, så slipper Marris åka till akuten själv, uttan hon åker med Cindy.

Toni har inte häller hört av sig, så jag börjat tappa hoppet på honom. Tror nemligen att han inte kommer att komma.. Och han kommer inte häller att skriva det eller nått, jag tror han bara vill att det ska rinna ut i sanden. Och aah, jag vet inte änns om jag vill att han kommer längre, ska inte göra nått för att han ska bli mer mottiverad att komma..
Så.. Så ser det ut just nu iallafall.

Annars känner jag att jag vill hoppa in i duschen, vaknade mitt i natten och typ, halv svättades, så nu känner jag mig lagomt ofräch!
Sen måste jag byta sängkläder.. Jag vill ha mina lila, as länge sen jag hade dom.

Men nu ska jag väl sätta på lite kaffe, ta några mackor och kolla om det är något bra på TV.. Vilket jag tvivlar på.
Nåja, så ser den nermaste tiden ut för mig.



Bilden är tagen 2007 när vi satt på flygplattsen i Bankok på vag hem. Ser nu vad brun jag var? (jag i röd kepps) Och där jag jar inget smink eller nått! Herregud, vill få tillbaka min bränna asså, den var guld värd<33



Pussilussi!<3

Nattinatti!

Heey sweety!



Nu har jag typ varir hemma i 40 minuter eller nått, har hunnit äta middag och duscha och nu kollar jag bara i sängen och snackar lite på MSN.

Idag har det varit skit kul, ni hade också garrvat om ni varit med, men tyvärr, enbart vi.. Dom bästa... Som fick vara med och leka. Haha, nej nu ska vi inte vara sånna!
Men jag träffade först Wille som jag sa att jag skulle göra, och vi gick ner till centrum för att han skulle panta flaskor. Sen satte vi oss bara på en parkbänk och bara snacka, sen fick Wille för sig att vi skulle dra till Gubbängen, så vi gjorde det och gick där ifrån till Morris.
Inne på Morris spelade jag och Wille getar hero, märktes verkligen att det var länge sen jag körde, fingrarna var skit ringrostiga! Sen maserade jag honom.. Försökte få ut muskelknutarna han hade, men det var helt omöjligt. Sen när Morris stängde så gick vi ut och satte oss hos dom som också var kvar och satt vid bänken precis utanför.
Hahah, sen vet jag inte vad någon sa, så jag skojja lite och vände mig om och började gå och Wille säger "vänta bara, om 5sek så kommer hon tillbaka" haha så kom jag inte, så efter en kortt stund sprang han efter och bar mig tillbaka! Trodde han skulle bryta ryggen eller nått.
Sen fich jag en blomma, haha, gulligt!

Fin va?.. Jag själv blev nöjd med fotot, tycker det blev fint!


Men nu ska jag sova, ska möta Marris imorgon klockan 10 och följa med henne till akuten, eftersom ingen vårdcentral har öppet!


PUSSILUSSI!<3

Drar nu!

Hej och hej då, nu drar jag till Wille, hahah jag orkade ta mig upp ur sängen, men det tog ett tag. Vi får se vad vi göra, kanske träffar vi Tim? Nått skojj blir det iallafall *tihi*

So long fuckers! <3

+ Bilder

Hej raring!



Nu är jag hemma, var i skolan 4.5 timmar idag, visst är jag duktig *haha*
Det var en ovanligt kul dag idag, för att ha haft en sån huvudvärk som jag har, skit jobbigt. Måste få min glasögon och linser, usch. Jag vill INTE, men jag måste, ser fan sämmre än en pantionär.

Jaja, idag tog vi lite bilder.. Och jag är  f a k t i s k t  med på några, otroligt nog, jag har jätte svårt att vara med på bilder som andra tar, när jag inte har kontroll över precis vinkel på bilden, när den tas och allt sånt. Man idag tvingade jag mig att övervinna rädslan för detta och lät faktiskt Aggi ta några foton!

Jag är hästen och Jonte rider.. Och han var förvånadsvärt duktig.. Jonte, har du något du vill berätta för oss?. HAHA!<33

Jag och Mariana, baby!

Jag, Mariana, Julian, Vikton i bakrunden och Jonte under mig.

Jag verkligen ÄLSKAR Jontes hår, håller ni inte med om att det är riktigt jävla snyggt.. På honom, jag tycker han passar skit bra i det. Han ser äldre ut också.

Aggi och Mariana, haha, Mariana gör skönaste minen!<3

Julian bästavän!<3

Oliver, bästa homie!

Snart ska jag väl börja röra mig till Wille, vi får se om jag orkar resa mig upp från sängen och gå ner till centrum och allt som skulle innebära i att åka hem till honom. Sen får vi se också hur snabbt den människan kan bli klar med det han håller på med.

Imorgon kanske inte Toni alls kommer. Vi får se, han hittar som vanligt något roligare att göra en att vara med mig. Men vi får de, snart kommer jag också överväga saker som är roligare en att sitta på en buss i 30-40 minuter.
Så får vi se hur det slutar. Tråkigt att alltid bli tagen i andra hand. Menmen, har redan fått frågor om jag vill göra annat imorgon, och jag tror förmodligen att jag gör det hällre en att sitta hemma och vänta på någon som inte kommer!

Snackade precis med Marris, och jag ska nog träffa henne och åka till vårdcentralen, hon måste ha sin medicin, + att jag saknar henne mer en vad jag saknar någon annan på jorden nu! Och om jag inte träffar henne imorgon så kommer jag få krupp!



PUSSILUSSI!<3

I don't like you baby!

Nej usch, jag gillar verkligen inte dig bruden, vet inte vad det är, vill bara vända mig om och gå när jag ser dig, men jag står kvar och är trevlig eftersom jag har mycket mer stolthet än att bara vika mig. Men varja gång jag ser dig känns det så falskt på nått sätt, du är inte den du är på riktigt, du drar till med en attityd som i mina ögon enbart är pinsamt, men du vet inte vem du är, du kan inte änns gissa dig till det om just DU skulle läsa denna text, och den som tar åt sig är det förmodligen inte till, så bra döljer jag vad jag tycker om dig.
Jag tror nog att jag kan tycka såhär om dig för att du har tagit nått ifrån mig, nått som jag har älskat mer än mig själv. Nått som jag trodde alltid skulle vara där.
Men jag vet att du tycker exakt samma sak om mig... Som jag tycker om dig, och visst är det bra att man kan faca sanningen men fortfarande umgås om mogna och mer vuxna människor, men om jag fick välja, så skulle du försvinna från denna planet, och aldrig mer komma tillbaka, vill radera ut alla uppgifter om dig som kan bevisa på att existens änns funnits. Och detta var absolut inte det jag tyckte om dig från början, uttan du har utväcklat mitt tycke om dig så att det blivit såhär. Har gett dig alla chanser jag bara kan, men nej. Du är och förblir min
fiende.

Hemma!

Hej mina sötisar!


Idag var jag i skolan några timmar, var med på planeringsmötet för 8:ornas äventyrs dag, eller vad det nu hette. Sen fick jag veta att sista lektionen uteblev så då drog jag och träffade Tim som vi hade bestämt, när jag sitter på tvärbanan till Gullmarsplan skriver Wille att han var på vad från skolan och snart var i Gullmars, så jag väntade på honom och så åkte vi tillsammans till Hökis och mötte Tim som stog och väntade på oss vid stationen. Sen stod vi en liten stund nere vid draken och sen drog vi hem till Wille. Vi va där ett bra tag, och Willes ena katt spydde på golvet, och när han skulle ta upp det höll han på att spy själv, SÅ kul!

Sen gick vi ut, va ute en liten stund, stod och snackade med Pablo och Jeppe, sen kom Hanna och Sandra och efter dom kom Löken.
Vi gick ner till draken igen och jag köpte nogat (SÅ JÄKLA GÅTT, håller ni inte med mig?)
Efter det drog vi till Tim som skulle äta middag, så jag och Wille väntade i hans rum, och medans vi väntade så tog jag en blid på Wille när han är jätte fokuserad i sitt ritande!

.. Han märker inte änns att jag tar bilden.

När Tim ätit klart så drog vi till centrum där Wille och Tim träffade några fältare som precis hade köpt "kittkatt" eller vad skiten nu heter! *haha*
Vi åkte med dom till Gubbis och sen gick vi till Morris, eller jag stannade vid bussarna för jag skulle ta 172an till Högdalen och sen ta bussen där ifrån, och dom väntade med mig tills bussen kom.
När jag va i Högdalen så bestämmde jag mig ganska snabbt för att jag absolut inte skulle ta bussen. Eftersom jag hade fått vänta 20min på båda bussarna som gick till Liljeholmen. Och det hade jag varken orka eller tid till.

När jag va i Slussen träffade jag en snubbe från skolan som också bor här där jag gör, så vi tog sellis hit, sen drog han till sig och jag till mig, precis innan man går in på våran så kallade "gård".. Infart skulle jag nog vilja kalla det. Så ser jag mamma och Johnny så jag gick med hem med dom!..

Så har väl min dag sätt ut i stora drag. Och nu ska jag hoppa i badet och sen äta middag, det blir köttferssås med spagetti, MIN FAVORIT, oushh, det slårt allt och alla, så jiddra aldrig med det. Den är lika helig för mig som kebab är för turkarna! *:)*


Återkommer kanske senare, med bilder på middagen och allt sånt spännande, men jag lovar inget!


PUSSILUSSI!<3

SEEG!

Hej, nu måste jag till skolan, eller måste och måste, det är typ som en idrotsdag som jag inte är med på, och alla som skolakar från det är självklart hemma, men då har jag tänkt på mitt bästa och ska ner till skolan och plugga matte i typ 1.5 timmar, sen ska jag vara hos kuratorn och prata med henne.. Jag väntar fortfarande svar från Jan Björklund, hoppas att det kommer snart, annars får jag göra andra saker, jag ska göra allt jag kan för att våran kurator ska få vara kvar! Även om jag skanske inte kommer  behöva henne hela tiden, så är det skönt att få prata av sig med någon om allt som har hänt. Sen finns det ju folk som VERKLIGEN behöver henne!

Nåja, här kommer dagens outfit!



Och såhär såg man ut i facet/håret.. Men nu ser man inte toffsen helt, menmen, jag blev nöjd!



Efter skolan ska jag iväg och träffa Tim i Hökis, ska bli kul, känns som länge sen jag träffa honom, men det är bara ett par dagar sen. Och så lär man ju träffa alla andra "farsta linjen" barn! Hahaha ":)"


Men nu ska jag kila iväg!



PUSSILUSSI!<3

Var hälsat världen!

Hej och goddag, eller, hmm, godkväll kanske man ska säga?.. Till och med "godnatt" till alla ni som är riktigt trötta! *tihi*


Idag kom jag till skolan halv 11 tror jag, REKORD, tidigaste på länge.. *stolt*
Jag var med och planerade nått "8:ornas äventyrsdag", det tog minst en timma, så jag var bara med på 1.5 lektioner, drog från idrotten, orkar inte den skiten.


Så jag drog till Tallis och träffade Tim, Loop och Wille. Vi va i Tallis en liten stund, sen drog vi till Hökis, på tuben träffade grabbarna däker 15 pers som dom kände, och jag bara hade sätt på avstond några gånger! Men när vi kommer till Hökis så träffade jag Jillpill, min bästaste vän!

Sen drog vi till Loop och drack vatten, åt godis och lyssna på musik där ett tag innan vi gick till fotbollsplan, killarna skulle spela fjollboll medans jag låg på en bänk i solen och var nära på att somna, och DÅ skulle vi helt plötsligt till Draken, när vi var vid Draken så var inga där så vi drog till Sköndal, vi skulle va på någon fritidsgård som skulle stänga, så dom bjöd på pizza, läskeblask och allt, kulkul. Vid kvart i nio drog vi där ifrån. Loop träffade några i en park och stannade med dom, Willa gick ner vid Morris för att han skulle på toa, HAHA!
Och Tim var snäll och följde med mig till tuben ända i hökis.

Jag var i Liljeholmen vid 21.50 och gick in på donken och tog en Mc chiken, och gick sedan hem, gottgott!

Men nu ska jag in i duschen.

Imorgon ska jag till Wille vid fyra tiden, vi ska väl vara hos han tror jag. Till 18-tiden då jag ska börja röra mig mot Toni! Ska sova hos honom imorgon, han fyller ju år och allt! *fniss*


Loop&Tim..

Å självklart Wille!


PUSSILUSSI!<3

God morgon!

Hej raringar!


Jag satsar på att komma till skolan senast helv 10, skit bra, eller hur? Känner att jag verkligen tappar skolan mer och mer, men det är bara för att jag längtar så mycket efetr SOMMARLOV, tänk vad underbart, vara ute hur länge man vill, stanna uppe hela natten och man skulle känna för det, men till det bästa, SLIPPA gå upp i en viss tid på morgonen, om man inte själv planerat nått någon dag så man måste gå upp. Får rysningar av att bara tänka tanken!

Nåja, sitter här och sminkar mig, har inte hunnit blatta håret ännu, men det kommer vi till.. Jag har upptäckt att min plattong värmas upp på typ 30sekunder, jag som alltid väntar typ fem minuter innan jag ska börja. Så det har ju varit fem minuters slöseri med tid, hahah och säkert många,många timmar i hela mitt liv.

Idag ska jag vara i skolan tills den slutar, sen ska jag till Hökis och träffa Wille, skojjskojj! Får väl se hur länge man får sitta och vänta på honom denna gång.. Han är så grymmt seg, jag fattar inte hur han lyckas, igår sa han till mig och Tim, "kom till tunneln" aah, och när vi va där.. Fanns det ingen Wille.. Vi satt och vänta typ 15minuter sen gick vi upp mot han.. Näe, då var inte människan hemma uttan vid dagisen, sen när vi var där så var han inte vid dagiset, uttan vägen mot Farsta.. Hahah!

Nu ska jag bara lägga lite puder, sen är facet klart, sen är vad jag ska ha på mig, en STOR fråga, men jag hittar väl alltid nått får vi hoppas!


"namnsdagsbarnet"

Hej på er, idag har det varit min namsdag, och bara för att det var min dag så var det fint väder, fåglarna kvittra i trädtopparna, träden doftade gott, alla blomor träkte sig vackert upp mot hemelen. Underbart!


Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan.. Kom för sent, men är det någon som är förvånad eller?  Näe, inte jag heller. Sen träffade jag Tim efter att jag slutat vid typ 15-tiden och vi tog bussen till farsta och gick till Hökarängen. Sen träffade vi Wille. Efter ett litet tag kom Sandra och Löken, efter dom kom Loop och Emo, och efter dom kom Johanna och Tove. Sen gick vi alla till Morris. Tiden där gick fort, sen drog vi och kolla på några typ motorcyklar elelr vad det nu var, haha! Där ifrån drog jag direkt hem, motorer e inte mitt största intresse om vi säger så! XD



PUSSILUSSI!<3

I <3 Donken!

Hej folket!


Nu e jag hemma, igen, jag var nere i centrum och åt på donken, det var sååå gott, blir helt vattnigt i munnen när jag tänker då det!.. Sen har jag duschat och pratar med både Marris och min älskling i telefonen. Asså jag blir lycklig av hans röst! *fniss*

Kolla, Mc chiken & co, mellan pomes och coca cola light.. Har ni någonsinn smakat nått bättre?

Imorgon efter skolan ska jag träffa Tim, eller jag kommer hinna hem imällan det att jag slutar och de att han slutar, men ska möta honom nere i centum typ 16.05 eller nått. Så ska vi åka till Hökis och vara med "coolingarna" där,  haha, jag själv tycker det låter som en bra plan för morgondagen, och det vet jag att ni också tycker *grr*

Menmen, jag sitter här i min säng helt nyduschad, törstig som få och börjar fundera på vart mamma kan hålla hur någon stanns, vet att hon gick hemmifrån vid 19-tiden och har inte snackat med henne sen dess, aja, hon kommer ju när hon kommer!

Vi får höras imorgon, nu ska jag nemligen sova, god natt på er gullungar!



PUSSILUSSI!<3

Ägg toddy!

Hej på er gullungar!




Nu har jag precis ätit ägg toddy, WOW asså jag fattar inte vad det är med mig och ägg toddy, älskar det verkligen!


Idag var en rätt värdelös skoldag, jag kom till skolan precis när lunchen börja, sen får jag reda på att SV-ENG uteblir, då blev jag lack, asså haha, jag hade ju kunnat vara hemma två timmar längre!! Menmen, Tim slutade sin skola när jag kom till min så jag drog och träffa honom, vi gick bara runt och snackade i typ två timmar, aah så länge som jag hade håltimme, hihi. Tillslut var mina händer så kalla att dom blev grå-blå runt knogarna och såg ut som papper eller nått, usch, normalt såg det iallafall inte ut.

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag?.. Usch vad tråkigt det känns nu när jag tänker på det. Inez krev och frågade om jag ville hitta på nått, och det ville jag ju absolut inte.. Haha, just då kunde jag nog inte tänka mig något jobbigare! Inget mot Inez, älskar henne! Men jag e så fruktansvärt trött idag, herregud. Ska typ lägga mig vid 22-23 tiden idag, känns som om jag behöver en riktig nattsömn!

Någon som vet nått bra som går på TV ikväll?.. Känns som om jag vill chilla framför TV'n med en kopp kaffe och en choklad boll, mums. Men sånt kan man inte göra varje dag! Det skulle vara som att man ville bli tjock. Inte för att jag är pinnsmal, men jag vill inte gå upp mer iallafall!

Igår ritade Jegor ett jätte fint öga på min hand, som typ är helt borta nu, men jag han ta bild på det iallafall.



Och såhär såg man ut igår då, typ, hade inte uppsatt hår hela dagen, menmen!


Det var allt för mig just nu. Åter kommer väl lite senare, efter att jag har tagit mig ett långt, varmt & skönt bad.



PUSSILUSSI!<3


;/

Saknar dig ortoligt mycket.
Kan du inte bara vara här nu :(?

JAG DÖÖR :P

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Ska du göra ikväll då? :)<3

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okidocki:)<3

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Hallå seg som vanligt :p<3

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Ska du hafa tim ;)?

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Gå du nu, jag väntar!!! <33

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
tja<3

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Made in sweden! XD

8.
Vad vill du höra mest av allt?
är i skolan<3 :)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Gumman, vart är du?

10.
Din romantiska replik?
jajaja, jag kommer jag kommer, ta de lungt bre!

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ring mig :)<3




Okej, hahah en del av dom där vart helt sjuka, vissa passade in, men 10an var väl lite värl?.. Funderade nästan på att inte ta med den, menmen, man skulle ju göra som insruktionerna sa *fniss*

god natt folket.

Hej och hejdå skulle man nästan kunna säga nu.


Snabb genomgång av min dag..

Jag kom till skolan halv 2 och var där i en och en halv timme, men var bara på sista lektionen eftersom jag hade "kuratorstid" igentligen fem över 1 så jag var 25minuter sen. Sen fick jag ändå inget gjort på SV-ENG. Kändes rätt meningslöst att gå till skolan faktiskt.

Efter skolan gick jag med Aggi till Liljeholmen och åkte till Gamla stan där jag gick av för att ha "Farsta strand" tåget.
Träffade Jill och några till där. Sen drog vi till draken där jag såg Willes face i dörröppningen i typ 2 sek, hann knappt reagera på om det var han eller inte.
Sen kom typ Jegor och några till.
Efter ett tag drog jag och Jill med Jegor och en kille jag just nu inte kommer på namnet på till Sköndal.
Sen drog vi till Hökis igen, och träffade Tim där, trevligt!
Jegor fick för sig att han var star och kunde få upp mig på ena axeln asså bara hänga mig över och hålla i med en hand.. Och vills klarade grabben det.. Underligt nog. Läskit var det iallafall!,  men han klarade det galant.

Imorgon ska jag komma itid till skolan och förmodligen träffa Jill, så vi får hoppas på det bästa.


PUSSILUSSI!<3

:/


Ledsen.

Just nu känns kärlek bara helt skit.
Vill bara skita i allt.
Jag älskar dig så att det gör ont,
det var så jag skrev,
och jag menar det bokstavligen.
Ta dig i kragen och fatta att det finns mer en enbart vänner här i livet.

Hökis, Jill och alla andra!

Hej!


Idag har varit en rolig dag, eller, inte så rolig i skolan, men efter.

Jag åkte till Farsta strand och mötte Jill och några till. När vi satt på tuben gick alla utom jag och Jill av i farsta för att vi skulle till Hökarängen och möta Hanna. När vi var nere vid tuben så såg vi Wille och "inport".. Som Willa kalla honom för.
Efter en stund var det massor av människor där, kan inte änns rabbla upp alla. Sen blev jag så jäkla pissnödig så jag gick in på solariumet som dom har i hökis och kissade, när jag kommer ut ur toaletten hoppar Wille fram och skrämmer mig, och jag skrek så jag höll på att bajsa på mig.

Vi gick ner till centrum, där gick Loop och Tim förbi oss.
Jag frågade vad som var Loops problem, först fattade han inte, sen kom han på vad jag manade (han hade fittat sig på MSN) Och han sa att han inte viste varför han va så, och han typ va full och shit. Så nu är det lungt.
Och han Tim har jag aldrig träffat men sätt honom fett många gånger på bussen som jag brukar åka. Jag har alltid trott att han ska vara fett dryg, och typ hård i sin attityd, men det kan jag inte alls påstå att han är.

Sen gick vi ner till Hökarängsskolan..  Och allt eftersom tiden gick så kom det mer och mer människor.
Skit suddig bild, haha menmen! Ni ser ju, där var vi typ hälfter av alla människor.

Sen vid typ 20-tiden så skulle Loop, Tim och två andra snubbar hämta pengar av Loops farsa, och eftersom jag ändå kännde att jag var skit hungrir och ville hem och äta, så sa jag hejdå till min bästavän och gick med dom till centrum, där jag tog tuben hem till mig. dagen var roligare en vad den kanske låter.


Jusste, i skolan så gjorde jag ett eget tryck på mitt vita linne.

Fin vaa :D? Blev iallafall nöjd.

Men nu ska jag hoppa in i duschen i min väntan på att maten ska bli klar!



PUSSILUSSI!<3

3 saker!

Okej, här kommer tre saker ni inte viste om Linnéa..




*  -Jag har bara 2 max 3 dagars mens, skönt!

*  -I sjuan var jag värsta fjortisen, hunbajs fergat ansikte och idomin vita läppar.

*  -Jag var tjock när jag var liten!..

.. Kolla själva! -->                           






PUSSILUSSI!<3

Godmorgon!

Hey sweety!


Nu är jag varken och har precis duschat. Kanske hinner till skolan itid, får se. Hoppas kan man ju alltid göra.
Vi har "blommensbergsskolans dag" idag, så alla börjar klockan 10.00 och slutar 14.00 så det lär bli en rätt soft dag. Och det brukar alltid bli god lunch på sånna här dagar.
Det ända jobbia är att man ska göra som olika aktiviteter. Och när varje aktivitet är slut ska läraren vid den "statonen" skriva sin namnteckning, och så har man typ 15 saker att göra, men man behöver vara med på 10 av dem för att få närvaro under dagen. Men det ska väl inte bli några problem.

Ååh, jag vet inte vad jag ska ha på mig idag *buhuu* kommer typ dö! Men inget tjockt, eftersom det värkar bli en varm och solig dag idag, och det är ju bara för att jag ska träffa Jill idag.

men nu måste jag snabba mig lite, yallayalla, eller vad äre man säger? ;)

So long bitches!


Här får ni en osminkad blick från Linnéa!



PUSSILUSSI!<3


BRÄNNSKADA!

Hey raring!! Saknat mig?.. Ingen fara, nu är jag här igen! *fniss*


Idag kom jag ju som sakt sent till skolan och så sket jag i sista lektionen, viserligen hade jag mensvärk, men hade kunnat vara med om jag ville, men idrott för mig är bara en pinsamt onödigt ämne.

Så jag åkte till Marris som nu mer bor hemma hos Cindy, en trevlig flicka! hihi.
När Marris och Cindy var ute och rökte så gick jag bara med dem ut och höll dom sellskap. Sen såg jag att Cindy hade likadana jeans som jag, så när jag går fram och sträcker ut handen mot hennes byxor så drar hon ner sin hand.. SAMMA hand som hon höll sin cigg i, och hon nuddar såklaart min hand med den.. Så nu har jag ett litet rödaktigt "bränn märke".. Och det är min "brännskada" haha!.. Visst låter det värre en vad det är?
 HAHA, ser ni? Men det är värre nu är vad det var förut *buuhuu*

Sen gick jag iväg och träffade Toni, Jonte, Ina och Kattja (Ina=Tonis lilla syster.. Kattja=hennes kokmpis) Det var kul, Toni och Jonte hoppasde med cykel på lite gupp som dom "byggt" sen kom John och hans typ lillebror tror jag att det var.

Innan jag drog där ifrån frågade Toni om jag inte kunde komma imorgon lite senare på eftermiddagen. Men jag sa att jag förmodligen inte kommer att komma. Ska vara med Jill, och beroende på hur länge jag är med henne och hur jag mår imorgon, om jag känner mig trött eller nått. Vilket jag förmodligen kommer att göra. Men vi får se, det brukar ju vara han som vinner tillslut ändå.


Men nu har jag varit hemma i nogra timmar, har ätit pankakor. SÅ jäkla gott, mums!


Och nu ska jag hoppa in i duschen, ska bli underbart!


Skriver kanske lite senare!




PUSSILUSSI!<3


Ojojoj!

Hej sötisar!


Sovit gott?.. Det har iallafall jag gjort. Igår pratade jag med älskling innan jag somnade. Saaaknar honom jätte mycket.. Men det antar jag väl också är bra, då det blir som bäst att träffas igen!

Nu på morgonen hände en grejj som jag var tvungen att göra, så nu är jag sensensensen, för sen för att det änns ska vara okej. Menmen. Nu är jag snart klar, ska bara platta och fixa håret lite, och det går rätt så fort.

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske träffa Marris om hon inte jobbar, men vi får se.. Det är ju så långt till Gustavsberg, typ en timma och sen en timma tillbaka, så två timmar försvinner på bara resevägen. Fast jag hinner typ vara där i fem timmar. Nåja, får se hur det blir!

Imorgon ska jag träffa min älskade Jill Elisabeth Hagström, underbart! Det var verkligen länge sen jag träffade henne!
Så det ska bli sypper kul.

Här har vi henne med svart hår, numera har hon blont!
- Älskar dig bästavän!

Men nu ska jag snabba mig på lite, är redan pinsamt mycket sen!


PUSSILUSSI!<3

stackars mig!

Kolla här..
......
.. Är det inte synd om mig?.. ser ni inte vad fina alla naglar är förutom på pekfingret? Råkade ha av den idag, usch, nu blir lilla jag faktiskr ledsen *buhuu* Nåja, får väll klippa av alla andra och vänta tills dom växer ut igen.. Det tycker jag låter som en bra plan *fniss*

kommentar!



Titta vad gulligt, sånahär kommentarer gillar Linnéa! Fortsätt så  <3

DIALOG!

Hahaha, måste bara skriva in en liten dialog jag, min bror och mamma hade!


(pokerface spelas på radion)..

.. Marcus - Hen här är dålig!

Mamma - Men sätt på nått bra då.

Linnéa - Typ en tjej!


*Alla skrattar utom Marcus*

Godkväll allihoppa!

Kom hem för inte alls länge sen.

Ska snart ut igen, har nemligen lovat mami att panta burkar. Men vägrar gå själv, marcus ska med!.. Nästan lite pinsamt att gå själv ju, som typ "coca cola beroende alkoholisten".. Är det bara jag som tycker det?
Sen ska jag ner med lite i grovsopporna, hade tydligen en påse kvar från när jag städade mitt rum.

Snart är maten klar, ska bli SÅ himla gått, har typ inte ätit nått på hela dagen.. Eller nu ljuger jag faktiskt! *fy Linnéa* Har faktiskt ätit mer en vad jag brukar äta. Åt frukist i morse, sen åt jag lunch i skolan, sen också på mentors tiden tog Maron, Anna och Kasper med sig fika, tror det var dom iaf, annars får ni rätta mig! Det var jätte gått!
Men nu är jag måttligt hungrig! känner att jag skulle kunna få i mig en hel häst, men tror ioförsig att jag skulle vara rätt mätt efter bara en bit av den där hästen. *haha*

Jag har haft mitt utväklingssamtal och det gick bra! *pust*
Sen gjorde jag matte provet, hade inte övat nått man min lärare tyckte att jag skulle pröva och se vad jag kunde och inte. Och eftersom jag inte varit med på någon av dom lektionerna, eller varit med och varit med, jag jobbade med det kappitlet som var innan, eftersom jag inte klarat provet som var till det. Men jag tycker att dagens prov gick hyffsat, enbart tre saker i rest. Så nu är jag stolp över mig själv.
Men måste fortfarande jobba med det jag inte kunde för att få godkännt, men jag orkar verkligen inte!
Toni har sakt att har kan hjälpa mig med matten, han är ju mycket bättre en mig i det så.. Får se till att ta med mig boken dig någon dag i framtiden!.. Nu är det nemligen hans tur att föreslå att vi ska ses!.. Visst är jag töntig hehe!!


Men nu e maten klart, hej så mina små änglar sköt om er så hörs vi lite senare ikväll, eller hur?



PUSSILUSSI!<3

God natt raringar!

Hej där!


Nu ska jag snart sova, är jätte trött.

Vet inte om jag nämde det förr i ett annat inlägg, men jag har skrivit ut massa bilder på mig och Toni och lagt in i min tavla, jätte gulligt, verkligen!

Bilden jag täckt över är en bild som älskling har förbjudit mig att lägga upp på bloggen, men han sa inget om att jag inte fick känga upp den på väggen så att alla i min familj kan se den!.. Undrar verkligen vad han säger när han kommer in i mitt rum och ser den, haha! Då vill jag nog inte vara i mina kläder. Men jag får skylla mig själv, eller hur?

Jag har på träningen med Mariana, jag började inte änns svättas, konstigt nog. Sen så när jag skulle sparka så höll hon kuddarna för långt ner, så min fot/smalben träffade henne rakt över ansiktet och hannes glasögon höll på att flyga av. Såg verkligen rätt komiskt ut. Men jag måste böra mjuka upp mina muskler, känner att dom håller på att tra ihop sig. Inte bra, inte bra!

Sen var det jag som lagade middagen idag, stekte blodpudding och bacon.. Ovanligt för att vara mig eller hur? Hahah, ni måste ju tro att det är det ända jag kan laga! Men så är det inte, om jag bara vill är jag jätte duktig i köket. Hemkunskap är ett favoritämne, synd baa att jag absolut inte tycker om läraren i det ämnet, tycker att hon är en arogant kärring. Men det är min synvinkel.
Har det imorgon klockan 09.10.. Jag och kalle ska göra blåbärspaj. Men vet inte om jag kommer vara så sugen på det.. Ska ha utväcklingssamtal klockan 08.00, usch, har ont i magen redan nu för det, vi säger samma sak varje år, och inget ändras, jag lägger upp samma långsiktiga och korttsiktiga mål. Det ända som kan ha förändras är väl att jag tydligen blivit bätte på att stava, men det är väl för att jag bloggar en del och sen att jag läser bloggar, och där av kan registrera den rätta stavningen på saker och ting.

Provade att ringa Marris nyss, men hon satt mitt i middagen och kunde inte prata, men hon sa att hon skulle ringa upp mig snart, får se hur det blir med den saken, eftersom hon måste kägga sig i tid för att hinna upp och jobba om hon måste jobba imorgon, hon får ju veta sånt från dag till dag. Annars ska jag ju kanske ååka och träffa henne. Så jag hoppas att hon inte jobbar. Men vi får de också, jag och mamma skulle verkligen behöva åka iväg och köpa en bikini till mig. Provade en bikini-överdel i storleken XL, som förövrigt döljde lika mycket som om jag skulle bara topp-less så det var ju inget att ha.
Men tror att det är på twellfit(staving) som dom har storlekar upp till G, så det är ju as bra! Så där får jag nog hitta mig en bikini, eller vad tror ni? *hihi*

(Aww vad gullig! jag smälter!!! Fick nyss ett SMS av Toni där det står; "Nu har jag duschat. Ska sova nu :) älskar dig mest älskling du e det bästa och finaste som finns. Älskar dig" Åhh, är han inte gullig!? Jag blir iallafall helt varm!)


Men får börja avrunda detta nu då, ska nämligen göra som älsklingen och gå och lägga mig.



PUSSILUSSI!<3

P.S  R.I.P mycket tråkigt att höra. även om jag aldrig hann träffa dig så blev det ändå en schock  D.S

Little about me

FAVORIT:
Film? Green street hooligans
Låt? Enter sandman
Mat? Pankakor
Dryck? Cider
Stad? Stockholm
Land? Sverige
Ämne i skolan? Sy-slöjd
År?  1994


SENASTE:
Personen du tänkte på? Marjukka
Personen du kysste? Toni
Gången du spydde? Två sommrar sen
Gången du grät? Torsdagen på påsk lovet
Pizzan du åt? Caprisosa (stavning?)
Gången du var i göteborg? förra/förrförra sommaren.. Mins inte.
Gången du var i stockholm? Nu? hahah
Gången du var full? Hahah, ojj? Inte riktigt min typ av sysselsättning
Gången du var hög? Ingen aning, BRA tag sen
Personen som såg dig gråta? Toni



ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? Hund
Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma&mysa.. Fast beror på vilket humör man är på.
Tv-spel eller datorspel? Datorspel
Singel eller upptagen? Uppsagen
Lunarstorm, helgon eller playahead? Playahead
Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
Big brother eller paradise hotel? big brother
Svart hår eller blont? Blont
Blåa ögon eller bruna? blåa
Choklad eller lakrits? Choklad
Göteborg eller stockholm? Stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
Coca cola eller fanta? coca cola
Pizza eller kebab? Pizza
Randigt eller prickigt? Randigt
Älska eller älskas? Älskas av den man älskar?
Leva eller dö? Leva 
 

ANTAL:
Personer du älskar?  7. 
Personer du hatar? För många.
Personer som sagt jag älskar dig? Är det meningen att man ska kunna komma ihåg det?
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Ingen
Glassar du ätit på en dag? 21
Festivaler du varit på/ska på detta året? 0
Gånger du haft minnesluckor? 3.. Riktigt läskigt varje gång.
Piercingar har du? 0
Personer du saknar just nu? 2
Gånger ditt hjärta brustit? En gång när jag gick i 6an.


VEM:
Vill du kyssa nu?
Toni
Ska du träffa imorgon? Marris tror jag.
Sjöng du senast för? Mariana och Nora
Hade du senast en msnkonversation med? Izak
Spelade du tv-spel med senast? Jonathan
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Du och jag eller Marris? Hahah, nej man jag vet inte.
Vill du kasta en sten i huvudet på? För många
Förtjänar att dö? Ingen.
Vill du sova brevid inatt? Toni


SVARA EXAKT:
Ditt namn?
Linnéa Elisabeth Marrianne Johansson
Exakt ålder? 14 snart 15
Vart bor du? Liljeholmen.. typ.
Bor tillsammans med? Mamma och marcus är här halva tiden.
Husdjur? En ödla.
Färg på ditt hus? Mitt och mitt?.. Har inget hus, bor i lägenhet. Men det är vitt.
När är du född? 940710
Klass? 8an
Vilket år tar du studenten? 2014
Något jobb? Räcker inte skolan eller, haha!
När ska du sova ikväll? typ 11 halv 12
Duschat idag? Men ja?
Kramat någon idag? Ja
Pussat någon idag? Ja
Vad har du ätit? 2 mackor och potatismos.
Dagens klädsel?  Jeans och en T-shirt
Dagens sötnos? Jag såklart?
Dagens roligaste? Gewarges!.. Vattenglaset, shit!
Har du många vänner? Många som jag "känner", inte många jag umgår med. Är rätt kräsen när det kommer till det.
Hur många har du kysst? Också en fråga där jag blir förvånad. Borde man räkna sådant eller?
Vem kramade du senast? Julian
Hur många vill du ha sex med? Ingen?.. Jag har min älskling ju.
Hur många har varit otrogna mot dig? Nobody
Har du pojk-/flickvän? Japp.
Vem pratade du med i telefon senast? Toni
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? "Hej gumman, är du vaken? :)"


Lite om mig, kul va?

Men nu ska jag på kickboxningen med Mariana!


PUSSILUSSI!<3

Hemmaplan.

Hej ni söta!


Nu är lilla jag hemma och har hunnit äta ägg toddy, duschat&tvättat håret, kollat på andra avenyn, damsuga på mitt golv och funderar på om jag inte ska ta tvätten, men då måste mamma hjälpa mig, har aldrig tvätta här hemma förut, tvättar alltid i tvättstugan eftersom maskinerna är mycket stärre och dom har en stor och bra torktumlare, och har man tur så är båda tvättrummen lediga, och då kan man vara lite ful och dubbelboka, men det gör jag sällan.. Får fullt "shå"(stavning?) med det ena tvätt rummet.

Snärt är väl middagen klart, det bli hemmabakad pizza, mums. Kan knappt vänta!
Efter maten ska jag nog plocka fram kläderna jag ska ha imorgon, sen vet jag också vad jag ska ha på mig på skol avslutningen, tror jag iaf.

Nåja, skriver mer lite senare, här kommer bilder;
Jag älskar dig över allt annat älskling!
Mitt mellanmål.
Jonte lekte med mitt halsband, och kom på att man kan ha det på fler ställen än runt halsen.
Dagens outfit. Och mina nya jeans och min nya tröja.

Kommer kanske upp lite mer bilder senare, min nu ska jag kila iväg.


PUSSILUSSI!<3




Fick nyss veta en riktigt tråkig nyhet, bli så lack! fattar inte hur man kan leka med människor.. En människa av kött och blod, usch, fan bruden.. Att du inte skämms!

Hemma idag, underbart!

Hej, hoppas att ni inte saknat mig allt för mycket, men nu är jag tillbaka på banan igen och kommer med många roliga inlägg.

Anledningen till att jag inte bloggat är ju som vanligt för att jag har varit hemma hos Toni, kom dit i Torsdags och är hemma nu, asså jag har verkligen världens största hemlängtan nu, jätte länge sen jag hade det, vad är det man brukar säga?.. "borta bra, men hemma bäst".. Och det stämmer så bra. Även om jag faktiskt känner mig lite hemma hos Toni. Har ju till och med städat hans rum, visst han varnade mig innan genom att säga "Asså du vet väl att du kommer få en sjukdom som inte änns uppfunnits ännu?".. Och det stämde. Jag är inte överdrivet kännslig, men detta bör inte nämnas i bloggen.. För eran egen hälsa *tihii*.. Menmen, nu är det hyffsat okej där inne, och hoppas att det håller i sig.

Nu har jag SV-ENG.. Kul! Leo sitter och spammar Gewarges GB på www.playahead.se och skriver typ "Din mamma luktar flensost, din mamma luktar sperma, din mamma luktar skagenröra m.m." Hahah, riktigt kul faktiskt, om man har torr humor vill säga.

När jag kommer hem ska jag ge mamma en BAMSE stor kram som hoppa in i duschen, har saknat mitt badkar, med mina schampoon, min rakhyvel (inte för att jag använt någon annans), min ansiktstvå, jaa, och allt annat som är mitt där inne också för den delen. Sen har jag också saknat mamma smat, men mycket kryddor, lite trött på mat som inte smakar nått eller visst är det jätte gått, men jag e van vid att min näsa börjar rinna när jag äter.

Sen var det i fredag tror jag som jag vaknade av att Toni låg och pussade på mig, skit mysigt.

Men nu måste jag logga ut, så jag och min bror ska gå hem nu, han har väntat på mig en timma.



pussilussi!<3

RSS 2.0