Sjuk!!

Hejsan alla =)
Anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är för att jag har varit sjuk. Det började i onsdags och börjar väl försvinna lite mer nu, men morgonen är alltiv värst, då känner man sig mäst dålig.. Konstigt nog, + att jag snarkar på nätterna, haha. Idag är det första gången jag är ute.. Även om det bara var en timma eller något så var det skön. Mamma ville att jag skulle möta henne i Zinkensdamm så då gjorde jag det. Vi var inne på Ica och handlade mat sen var vi till zoo i Medis och handlade "shyrsor" eller hur det stavad, de e iaf små gräsopsliknande saker som är svarta och hoppar omkring och för ett j*vla liv på natten (inte värre en mina grannar dåra menmen), och så köpte vi 50st syfobaslarver, när vi skulle hälla ut jorden från dom gammla larverna så upptäcker jag till min förvåning att de e en stor halvbrun skalbagge där i, och istället för att gälla ut den så sätter jag på locket fort som bara den, när jag berätterför mamma (med min inte allt för lugna rösst...) så skrattar hon bara och särger att "larvar det är dom bara i ett vist stadium och sen utväcklas om dit skalbaggar" haha det var då tanken slog mig, alla larver blir ju något annat senare i livet :p nog om detta.
Jag och mamma åt pizza till middag idag, AS gått :D.
Nu vet jag inte vad jag ska kriva mer så jag tror jag stänger av datorn och grar täcket över huvudet och sussar, godnatt :)

Försenat

Hejsan!! =)

 Idag vaknar jag halv 2 (tror jag iaf), jag hade lovat J att vi skulle  ses idag efter att jag hade träffat en annan kompis en snabbis. Men så blev det inte, jag kom inte hemmifrån fören klockan var halv 3 och vid 4 ringer J och säger att vi inte kan ses idag och får ta det imorgon istället, så jag åker direkt ham och sätter mig vid datorn. Jag och M, min bror har precis gjort klart våran pizza och ska sätta oss och äta nu, mamma är inte hemma, hon är få någon fest eller vad man nu ska säga.. Så det blir bara jag och M =).


J


Våran Pizza

Misstförstond! HAHA x)

Hallå alla bloggare =)..


Idag när jag kom till skolan så så kommer J fram till mig och beklagar sig LJUPT och betättar att J är med O, V och M, och min reaktion blir direkt "jaha"? "och varför skulle jag bry mig om det...? De e väl bra att dom är vänner?" Och då såger han typ att J han snackat skit om mig (vilket jag VET att han inte gjort), så hela grejen blev liksom töntig... Men tänkerna i mitt huvud var ändå där "tänk om han har gjort det" min jag vilse liksom inte av vilken anledning... Eftersom jag och han aldrig någonsin har bråkat. Men jag snackade liksom inte med honom på hela dagen. Svarade när han frågade mig saker men jag förde inte diskutionen vidare framåt. Och jag såg liksom på SV ENG att han såg liksom ut som om jag trodde han JAG var sur på han, villket jag inte var, känner mig bara lite lurad, eftersom om han nu skulle ha snackat skit, varför e han så falsk och inte säger det till mig? Men iaf, efter lektionen så ger jag han en kram och frågan han om det J sa verkligen stämde, och jag ser på hans min att han inte sakt dedär... Så det jag misstänkte stämde alltså, och då blev jag sur på J, eftersom han nara e avensjuk att J är kompis med de där tjejerna men inte han... Så nu försökte han antagligen på mig och J att bli osams... Men iaf, efter att vi pratat så går jag och J han till mig och snackar lite med min bror, efter en stund går vi ner till centrum och J går hem till sig och jag seglar vidare till Gullmarsplan, där jag träffar en kompis.. Vi snackar i ca 30-40 min sen så åker jag hem eftersom vi ska gå gäster.
 
V från min klass kommer, han mamma och hans syster, min mamma och V´s mamma är kompisar den lång, lång tid tillbaka. Dom kom vid halv 6, jag och R lagade maten sen satt vi och prata i kanske en timma eller en och en halv, sen går dom vid kl 8, MYCKET trevligt ska jag säga.

Nu sitter jag och mamma med en varsin dator och dricker kaffe och skrattar åt blondinskämmt :D... Hörs imorgon!

Byebye ;)

Söööt!

Idag så har jag varit i skolan, och pluggat sen efter skolan så gick jag hem och var hemme ungeför till klockan 17.00 då min kompis ringer och frågar om vi ska till Rågsved eftersom vi pratat om det kvällen innan, vi möts i Globen och åker tillsammans till Rågsved. Där träffar vi B och hans hund Baddy, sååå jäklans söt hund kan jag ju tala om, en "amstaff pittbull" 9veckor helt svart med ett vit märke på bröstkorgen eller vad man ska kalla det.
Vid halv 8 ringer mamma och vill att jag kommer hem och äter och ca en timma efter att hon ringt så är jag hemma, det blev prnkakot till middag, FETT gått. Men nu ska jag ta upp brutus och mata hen med gurka och sen sja jag bada.





Byebye ;)

boring dag...

Hejsan, idag började dagen med att vi hade HKK (hem-konsument kunskap), vi fick laga "chili corn carne" skiiit gått verkligen!!! =).. Sen hade vi lunch, haha ingen ur våran grupp åt nått.
Igårkväll kom mormor och morfar förbi med deras marsvin "brutus" han är snart år och jätte söööt! varje gång man går förbi så sträckar han på sig, ihopp om att han ska få komma upp en liten stund.
Jag har skorstädat rummet, haha! så mycket dan har jag inte sätt på länge.. fyfan :p Men nu e det fint och rent och HELT dammfritt! :) Och så har jag städat i våran ödlas bur då är e det också någulunda fint.
Men nu så har jag precis ätit och jag mamma och min kompis ska sätta oss och fika nu, med kaffe och bulle :D




Byebye ;)

Kyrkan xD!!!

Julian.





Dagen börjar med att jag vaknar av ett telefonen ringer, och jag blir veldigt fundersam eftersom jag inte kännerigen nummret.. när jag sen svarar så får jag höra att det är J HAHA!, vilken lättnad, trodde det var något pucko som skulle jiddra eller nått.
J säger att vi ska vara i Gröndals kyrka på någon föreläsning om alkohol och droger, då jag, lite halft panikslagen slänger på luren och såtter på mig kläder och sticker, jag var där 5min sent, men de gjorde inget, det var monga som kom lite senare.. När vi var där så fick vi lyssna på några ( en tjej, och en kille) som hade börjat med olika droger i tidig ålder ca, 11-13år. Dom snackade om hur det var att vara missbrukare, både för och nakdelar.. Och jag kan ju snabbt säga att det var fler nackdelar en vad det var fördelar. men jag tyckte att tjejen sa en veldigt bra sak som fick en att förstå lite.. såhär sa hon; tänk dig att du har framför dig det GODASTE GODASTE GODASTE maten/godiset eller vad det nu kan vara.. Och du får da en tugga, och sen får du ALDRIG mer äta detta igen, du sår se på det, du får lukta på det, men du får absolut aldrig stoppa det i munnen igen.. Och hur lång tid tror du att det tar innan du smakar på det igen?? Alla svarade att dom skulle göra det direkt, och då sa hon; Nu kanske ni kan förstå misstbrukare lite, inte varför dom tog drogen, men när dom väl gjort de som vill dom ta det igen, och igen, och igen..
 Efter att hon hade snackat så skulle vi äta lunch, så jag, G, J, och J, gick hem till J och åt makaroner med köttbullar, mmm mums :p sen han vi inte mer an bara äta upp innan man skulle vara i kyrkan igen.. och nu när vi var i kyrkan så skulle vi istortsätt bara svara på frågot om hur du ser på alkohol och på narkotika m.m. sen så gick alla till skolan och vi slutade ungeför klockan 3, efter skolan så går jag och köper mjöl, eftersom mamma ska göra pankakor idag.
Och anledningen till att jag skriver nu är att mitt internet har inte funkat fören nu :p

Och som jag sa igår, om det händet nått mer så skriver jag igen lite senare! :)

byebye ;)

Tråkig dag!!!





Hejsan, detta har varit en dag som man är jätte okonsentrerad och grinig. men det kan man ju nästan förstå när vädret ser ut som de gör..


Idag kom jag ca 15min försent till SO eftersom mamma väkte mig lite sent. Men när jag väl kom till skolan så gick allt bra, förutom att jag inte hade någon ork till att jobba med nått över huvud taget, HAHA :-) Tur att man har J som får skolan att vara kul att gå till, utan han skulle inget kul hända!!! =)
Efter skolan så fick jag, J och J sellskap en bit när vi skulle hem. När jag kom hem så funkar inte internetet!!! Trodde jag skulle få slag eftersom min morbror var här och joxade med datorerna igår för att allt skulle fungera ferfekt, men så skrek jag på mamma och hon kom och kolla på datan och då hoppa internet igång bara för att jag roppade på henne :p.
Annars händer INGET.. Ska snart sätta mig och äta sen lägga mig i ett bad. Om de händer något så skriver jag mer, annars så ses vi imorgon :)

byebye ;)

Välkommen till min nya blogg!

Linnéa heter jag, och jag hoppas att ni ska tycka att det är kul att läsa min blogg.


RSS 2.0