Hos älskling.

Hejsan gullunge!

Idag köpte jag som sakt mitt + tillägg på mobilen, sen skulle jag ju köpa en BH men jag drog till älskling istället :)!
Och vid 22 tiden frågade hans mamma om jag ville sova över här, och de ville jag ju, så jag sa till mamma att jag ville sova här, och det fick jag ju såklart (Älskar dig mamma). Vi gick ut med hans hund, och när vi kom tillbaka så sa hon att jag gärna fick bosätta mig här när det är lov, asså under nästa vecka, så vi får väl se hur det blir med det, och om Toniorkar vara med mig så mycket :p<3

Aaw, älskling ligger i sängen brevid mig nu och sa precis;

T - vad gör du?
L - skriver blogg.
T - och vad ska du göra efteråt?
T - bra, och nu skriver du att du ska sova!

...Så aah, ni ser ju själva, så GOD NATT<3

Pussilussi<3

Skolan

Hejsan bloggen och alla söta läsare!

Nu är jag i skolan, och har SV-ENG och jag får skriva i min blogg som "skolarbete" bra va? :).. Så när man har ont i huvudet på svenska eller engelska lektionerna så kan man gå in på bloggen och bara skriva.

Idag vaknade jag typ första gången 06.45 somnade om och vaknade 07.20 somnade om och vaknade till sist 08.00.. Men tro det eller ej, jag KOM I TID, tur va :)?... Men jag han inte äta frukost eller nått.. Inte för att jag gör det även om jag hinner, kaffe är ju ett alternativ, annars brukar jag bli rätt grinig... Och idag har jag inte drukigt något kaffe.. Så alla som inte har huvudet inder armen fattar vad det innebär!

Sen efter lunchen så "gifte" sig jag och Geggi, Julian var präst, hahaha det var kul, Julian va roooligaste prästen! Asså människan kan inte vara seriös, han spela "blappe präst" han bah; "Shoo bruchan, du vill gifta den bruden, aah de e bra yao, har du ring?.. (geggi - nej) .. Aboo bror, de inte bra dehär, *mufilimaha* och lite såhär.. Så nu kan du kyssa bruden!
Men det blev såklart ingen kyss, det fick bli en sådan "hand puss" :p

Idag ska jag fortsätta mitt sökande efter en BRA BH.. Hatar att dom inte har större i H&M och liknande afärer!
Sen ska jag kanske köpa tröja.. ÅHH jag blir allderles varm när jag handlar kläder, ni kan inte fatta.. Smycken lika så! LINNÉA <3 SHOPPING :).. Jag var inte alls så förut, men blivit mer och mer, vilket jag tror att min syster tycker är kul :p! HON är helt shopping galen!


Känns helt fel, jag har mjukis på mig i skolan :o... Det var ett tag sen jag hade det! Och LÅGA skor.. Usch, har vant mig vid mina klckar!


JUSSTE, idag ska jag köpa + tillägget på mitt åkkort... ENTLIGEN!! Asså jag har ifs inte riktigt behöft det, eller det har jag ju, men inte så pass att jag har orkat åka och köpa, men nu känner jag att behovet blibit större, så jag ska iväg till Gullmars senade (med mamma) och handla det.. eller snarare, hon ska handla det :p!!


Imorgonen ska jag till optikern, de va 2år sen jag var där, och jag bara hoppas att jag ska slippa att få de där dropparna som dom kan ha i ögonen på en, fick det förra gången, och det var för att pupillerna skulle vidgas till max, så dom kunde se exakt vad jag hade för styrka på ögonen, och de va 2.75+ på vänster och 0.25+ på höger.. Och de e pga mitt högra öga som jag inte alltid behöver dom där jäkla glasögonen, men tror jag ska skaffa linser också! Känner att min syn har blivit sämre en jag va där sist, men vem vet? Det kan ju ha blivit bättre? Jag hoppas på bättre!


Men nu slutar min lektion, så måste börja avrunda!

Jag skriver när jag kommer hem, eller efter jag har handlat!


PUSSILUSSI!<3 


Hemma igen!

Hejsan alla söta!

Nu är jag hemma i hos mig igen, har varit hos älskling från lördag tills idag(måndag) på morgonen.
Igår var vi bara hemma hos Toni och tog de lungt, gick en sväng med hans hund och sendan till OK macken och handlade cola och två bullar.
När vi kom hem hällde vi upp badvatten och badade, allderles för kallt vatten för min del?...Typ ljummet!
Toni somnade väl vid 00.00 någongång, efter mig... Som vanligt. :)

Jag ställde klockan på 07.00 och jag vaknar prick 06.59, och när jag tar mobilen för att kunna stänga av alarmet direkt så slår larmet på, på högsta volym precis vid Tonis öra så han vaknar med ett ryck. HAHAH aaw, sötnos!<3

07.55 var vi påväg när till bussen och vi var där 08.05-08.10 och då stog det en buss inne som skulle åka direkt när jag steg på, vilken tur! Jag var i skolan 09.10... 5min försent, men det gjorde inget, läraren hade inte hunnit komma än :)!

Vi slapp sista lektionen(SV-ENG) så jag slutade före 14.00.. SKÖNT! Så nu sitter jag här och skriver i bloggen, ska tilla mamma nu, vi ska handla lite underkläder... OCH en BH som passar! Fattar inte vad det är som pågår :p.. Antingen så växer mina bröst hela fucking tiden, eller så är det BH'arna som bli mindre i tvätten.. Jag gissat på det andra alternativet :p!


Men nu ska jag gå!

PUSS<3


God eftermiddag

hej allihoppa!

Nu är jag hemma hos Toni :)...
Vi har varit vakna ett tag nu och ska straxt ner till "LV" eftersom Toni ska köpa "en grejj" som han själv säger, han vill inte säga vad! Så det återstår att se!
Så jag ska väl straxt sätta på mig mina kläder så vi kan gå!

TYVÄRR vill inte min käre pojkvän vara med på bild, så de lär inte bli någon :(..

Men nu ska jag mysa lite, sen fixa mig!

PUSS

Thai mat sedan "Gurra"

Hejsan, nu skriver jag igen!

Ska fixa mig och sådär, sen ska jag till Hornstull och äta Thai mat med mamma, trevligttrevligt, känns som om det var länge sen jag gjorde något själv med mamma, förut gjorde vi mycket.. På sommaren ifs, lättare att hitta på saker! Men det har jag nog saknat lite :)

Efter det ska jag iväg till "Gustavsberg"(stavning)?! Träffa Toni.. Spännande! :p
Det var verkligen ett BRA tag sen jag var ute vid Gustavsberg, jag lurade med mina kusiner att GÅ från Ingarö till Gustavsberg, hahaha det tog 2.5 timmar dit, och 2.5 timmar tillbaka, så vi gick på dagen, var framme på typ eftermiddagen, drack ett glas vatten på pressbyrån och sen gick vi tillbaka, :o... Snacka om inget liv?.. Eller vad säger ni?

Menmen, nu måste jag skynnda mig lite, så jag kommer iväg någon gång! :)

PUSSILUSSI!<3

BAD!

Nu ska lilla jag bada, Toni drog för ett tag sen.
Det ska bli så JÄVLA skönt att lägga sig i badet, jag älskar att tvätta mig.. Någon mer här som också tycker om det!? :)

Efter badet ska jag ringa bästavän, hon är jätte nyfiken, hahah hon har messat mig och frågat saker sedan igår, och de e klart hon ska få veta!

Juste måste bara skriva att IGÅR efter skolan hände SJUKASTE saken mig, är skit äcklad på en person, så jävla skabb, fattar fan inte hur människan tänker!! X kanske ha skött sig så JÄVLA mycket bättre! Och de e bara tur för människan att jag inte går runt och säger, eftersom jag inte är så som preson, men usch FYFAN SÄGER JAG BARA!

  :)<333


Nu rinner vattnet över!

PUSS!

Godmorgon!

Hejsan alla söta!

Jag har varit vaken i ungefär 2 och en helv timma (Toni har bara varit vaken 30min.)

Vi låg kvar och dröjde oss i sängen ett tag sen bestemde Toni sig för att gå upp, hahahah DÅ börja problemet med den "försvunna strumpan" hahahah vi leta verkligen överallt men hitta den inte!
Sen fick han för sig att han skulle kolla BAKOM min säng... Asså förstår ni? Asså bakom min säng bör inte kännsliga personer vistas! :o Så jag utbrister att JAG kan kolla!! Och jag hittar självklart strumpan BAKOM sängen !?!?!?... Nästan uppe där vi sov med huvuden!?!.. VAD gjorde han strumpa där!?

Nu har jag precis druckigt en kopp kaffe, satt på mig mjukiskläder, har håret i en boll på huvudet och ALLT mitt smink är typ borta ;p!
Så det bli väl durschen om ett tag antar jag.. Får se om jag tar de medans han e här, eller när han gått hem!

Nu orkar jag inte skriva mer.

PUSS!

Godmorgon!

Hej allihoppa!

Jag ställde klockan på 06.35 och jag vaknar och är heeeelt klarvaken, fast det har jag varit sedan mitt i natten faktiskt, vaknade säkert 4gånger, och var inte trött eller nått man jag tvingade mig själv att sova, eftersom jag vet hur jag blir om jag inte sover ut... TRÖTT. Och vem vill vara trött på en fredag, även om man inte ska göra någon speciellt på kvällen, eller jo, Toni kommer ju!! :)

Men nu måste jag börja göra mig iordning, annars kommer jag ju aldrig iväg!


HAHAHAH, har ni sätt något roligare eller? :p... Hah, neej inte på länge!



Min parfym, suddig, menmen, skulle laddat upp den igår.. Men då ville inte skiten fungera!

Men nu måste jag verkligen SKYNNDA!!!!!



Puss på er alihoppa!


.

Hejsan alla sööta!

Jag har precis ätit pizza, både mamma och johnny hom hem lite senare idag så ingen orkade laga mat!

Mamma köppte en "cancan Paris Hilton" parfym till mig, luktar verkligen grymt gått, rekomenderar verkligen den.

Jag pratade med bästavännen Jill innan maten, underbart att höra hennes röst, sakanr henne grymmt mycket, ååh, varje gång vi prata kommer det hela tiden upp nya roliga minnen som vi har tillsammans, hahah vi va verkligen med varander HELA tiden :)... Nu är det duck inte lite mycket men när vi ses har vi alltid lika kul, och vi skrattar alltid lika mycket när vi pratar i telefon! SAKNAR DIG BÄSTAVÄN<3

Just nu pratar jag med Toni i telefonen, och tänkte snart gå och lägga mig, eftersom jag ska upp till skolan imorgon. Börjar liksom 08.20

Men nu ska jag vara social med Toni!

Puss på er!


Åhh!

Hejsan alla underbara läsare!

Jag kom precis hem, har varit med Toni och hans kompis!
Det var verkligen supper kul!
HAHA, jag hade nått svart ludd eller nått som JAG trodde var en insäkt.. Så jag röck till och blev faktiskt skit rädd, och Toni börja strätta hahaha *piinsamt* Menmen, jag dog ju inte!
Men asså från början när han sa att han var i Hornstull trodde jag att han bara drev, men det gjorde han INTE :o, shit vad paff jag blev när jag fick reda på att han verkligen var här.. Sen kom han upp fick han vänta på mig ett tag, eftersom jag precis kom ut ur duschen när han sa att han var här, klockan kanske var 16.00? nått sånt iaf!
Vi var utanför mig hela tiden!
När dom sen gick gav han mig en  p u s s  :)!!!.. Och nu är jag allderles varm :)


Btw, imorgon ska jag till skolan sen ska nog Toni komma :) *mys*

Skriver mer efter maten... När nu den blir :o!!

PUSS

SVAR

Fråga;
Gabriella:
vem var din favorit fritidsledare ? :) puss

Svar;
Tompa såklart :)!

God morgon!

Hejsan alla sööta läsare.

Idag vaknade jag 10.20 då jag får ett SMS av Toni, jag läser säkert SMS:et 4 gånger innan jag fattar vad som står... JA jag är morgon trött!

idag blir det nog bara att sitta hemma, eftersom att jag fortfarande är sjuk men börjar känna mig bättre, kanske ska till skolan imorgon, får se, måste ta tempen innan så att jag inte har feber eller nått!

Jag åt precis frukost, 4 makrillmackor men MASSA salt och citronpeppar *mums*

Mamma har inte kommit hem ännu, hon skulle komma vid 16tiden idag, (hon har varit på ålsndabåt med Johnny).

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva, ha det bra!

PUSS!

Världens roligaste!

P; hur gammal är hon?

Toni; Lika gammal som jag fast ett år yngte!



Hahhaha, fattar ni hur mycke jag garrva åt den komentaren!

Godmorgon alla glada!

Hejsan alla söta bloggläsare :)!

Jag vaknade för ungefär en timma sedan.. Eller det var då jag bestemde mig för att gå upp, jag har sovit skitdåligt inatt igen!! Hur som hällst, jag vaknar av en "mardröm" asså inte som vad jätte läskig, men jag har drömt exakt samma dröm säkert 4-5 gånger, och den är alltid lika obehaglig "/ !!

Nåja, jag har precis ätit frukost, 3 makrillmakor, "Lenni <3 Makrill" *mumss*
Och jag ska straxt lägga mig i badet... Men jag orkar inte.. Men iband är bada en såndär jobbig sak som man MÅSTE göra helt enkelt!! Och nu hör jag dessutom hur badvattnet rinner över :p

Juste, jag vet att jag skrev i ett av mina första inlägg att jag passade mormor och morfars marsvin "Brutus", villa bara säga att han är död, han har varit det ett tag nu, har bara inte tänkt på att skriva det i bloggen!
R.I.P Brutus <3

Men nu måste jag kila iväg, kaffebryggaren medelade mig just att det var dax!

PUSS<3

Middag&rolig komversation&besked

Hejsan alla människor!

Idag åt jag en sjuuukt god middag! mmm mumsigt!

Imorgon hoppas jag på att bli bättre! :/ E såå trött på att vara sjuk nu så det är inte sant!

Träffade aldrig Alex idag, han frågade mig om jag ville att han skulle komma men eftersom jag kände mig mycket sämre så sa jag att vi fick ta det någon annan dag! Och det passade honom också rätt bra! :)

Sen för alla som e intreserade... Så kom min mens idag!!!! OJOJOJ asså ni anar inte hur orolig jag har varit! Det va liksom 5veckor sen jag hade den sist, så igår känndes det som om magen skulle väntas ut och in av oro, men som sakt, idag kom det BRA besked :)


Maxan säger (21:54):

kan du lösa - Lär er livets gåta. Pojkar föds kåta


Maxan säger (21:54):

?^^


Maxan säger (21:54):

varför dom gör de:P


Unga fröken fantastisk fantasi säger (21:54):

för dom får suga på en tutte direkt, tjej tjejer också skulle födas kåta om dom får en kuk i munnen direkt :P


Maxan säger (21:55):

Hahahaha


Unga fröken fantastisk fantasi säger (21:55):

vad tror du?


Maxan säger (21:55):

ingen aning^^


Maxan säger (22:04):

fast


Maxan säger (22:05):

om nu din teori skulle stämma borde alla tjejer som föds bli lesbiska:P


Unga fröken fantastisk fantasi säger (22:07):

nej, bara det att dom inte tänder på nått det första dom göra

middagen!!
och självklart en kokosboll på det :)

återkommer om det händer något annat, annars hörs vi imorgon!

pussilussi<3


Min tröjja!

Hejsan, jag ville bara visa hur långt jag kommit på min tröjja som jag håller på sticka :)
Jag tycker verkligen att den är jätte fin! och den kommer bara bli finare och finare.. Vad tycker ni? :)


God morgon!

Tjenamors!


Ahh, så är man sjuk idag igen, usch, jag vil inte vara sjuk..! När man är frisk vill man vara hemma och vara sjuk, eftersom man glömmer bort att de är inte som när man e hemma och frisk! Nej nu ligger man här i sängen, ont i huvudet, ont i kalsen och ont i hela kroppen, jag klarar knappt av att ställa mig upp, huvudet är allderles för tungt! :( Men jag måste nog snart göra det, eftersom jag e jätte hungrig! Och om jag är magsjuk så kommer jag förmodligen att spy hur jag än beter mig.. och jag väljer nog att göra det med mat i magen! de e så jäkla jobbigt när de bara kommer upp mag syra! (haha nu kan alla som är intreserade antäckna) :p


Min förkylning tar kol på mig! Jag måste snyta mig precis gela tiden, och mina ögon har svårt att fokisera eftersom det kliar nått fruktansvärt i dom!


Men nu ska jag nog försöka göra mig lite frulle!... Klockan 12.00 på dagen :o!!


Såhär ser bordet ut brevid mig... Sen är det ännu mer papper i papperskorgen nedanför! HAHA jag känner mig som han på reklamen om den där nassprayen som bode öppnar ut och tar bort snoret!.. Men ärligt talat vet jag inte om det är så bra att man inte kan snyta ut snoret, eftersom det är massa bakterier och sånt som åker ut när man snyter sig! menmen!



Det ser inte ut att vara så mycket... Men det är det!

Sista inlägget för ikväll!

God kväll gått folk!

Mamma påpekade nyss att jag var varm idag igen, så det blir att vara hemma imorgon också... ;/

Sen får vi väl se om Alex kommer förbi imorgon eller inte, förmodligen inte, menmen, man får ju hoppas..!

Jag kollade som sakt var på det där "tånorsliv" sypper bra, verkligen! Ena tjej har ju precis som jag.. Dyselexi, men hon är lite bimbo.. Tycker inte ni det?
Hon med anorixia(stavning?) liknar en tjej i min förra skola, SKIT mycket, både i utseende, sätt att prata på och klädstil! Och hon som har barn var verkligen jätte gullig :)!
Ska kolla på det varje vecka :)

Imorgon kommer aandra avenyn, sååå nu vet jag vad jag ska göra imorgon 09.30 då programmet läggs ut på nätet :)!

Nej men nu ska jag slagga, känns nämligen som om hela huvudet ska explodera! :/

God natt!

Bjuder på en mongobild på mig :);


Pussilussi <3

BROR :)

Hejsan!.. Nu kom min bror hem, eller han ska bara vara här över natten, han åker nog hem till farsan imrgon efter skolan!
Han har klippt sig, och det blev jätte fint :)!! Jag var TVUNGEN att ta bild.. Fast han inte var berädd :) SÅÅÅ SÖÖT!


Äääälskar verkligen bilden!<3
Jag som både tog den och fixade den!.. Tror ifs att han kommer bli sur när han ser att jag lagt upp den! menmen! <33







Vad gör ni annars? Själv pratar jag med Max på msn och ska snart kolla på den nya serien "tånors liv" eller vad den hätte... Börjar iaf 21.30 på 1an nu ikväll :)

Skriver senare, PUSS!<3

Ojoj!

Hur iQ befriad är du?

har du..?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
( ) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x)...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x)...snubblat på en fotboll?
( )...gett kattmat till din hund?
(x)...kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( )....IG på fler än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x)...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5

16x5=80


Godmorgon!

Hejsan allihoppa!

Det blev som jag trodde! Jag fick lov att vara hemma idag.. Tyvärr! :/

Annars klev jag precis ur duschen, och tänkte äta något nu... Meeen det inte inget BRÖD :o
Så det får väl bli min favvorit "havregryn med mjölk, socker och kakao" Supper gått :)! Igentligen ska det inte vara kakao i, men jag som är GALEN i choklad måååste ha det :)!!

Sen måste jag kolla också så att vi inte har jordnötter här hemma, eftersm Max är alergisk! :o... Vore ju inte kul om han kom hit och höll på att dö!.. Hahah som om det inte räcker att han utsätter sig för att bli sjuk! :)

Men nu ska jag äta!

PUSS!<3

GODNATT!!

Hejsan folket!

Nu ska jag sova, eller försöka sova, vet att jag behöver sova och vila ut kloppen! MEEN, som sakt sover jag skit dåligt när jag är sjuk, vakna flera gånger pär natt, det kliar i ögonen, näsan och i halsen! Och vi har ingen nässpray, så det blir att sova med öppen mun inatt :o!!! Vilket förvärrar problemet till MAX!

Ska skicka mess till B nu och hoppas på att han kan snacka lite i tfn, har ifs redan snackat med han ett tag idag. Menmen, blir ju dubbelt upp om det bli två gånger!

Och som jag redan sakt så kommer Max hit imorgon efter att han tränat och varit i skolan.. Snällt av han att våga komma även fast jag e sjuk och allt!

Hoppas ni andra iallafall kommer sova gått, så hörs vi imorgon!

PUSS!

Teori pluggning!

Hejsan igen allihoppa!

Idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit hemma och degat... Är sjuk igen! Fan, men denna gången är det inte bara lite ont i halsen, uttan nu har jag feber, ont i huvuded, ont i öronen och självklart skiiit förkyld... Tycker inte jag gör mycket annat en att snyta mig hela tiden! usch och tvi!.. Så får se om det bli någon skola för mig imorgon :/

Max kanske skulle kommit över, om hans tid räckt till, med det gjorde den inte... Han har massa annat för sig! Men det bli någon annan dag förmodligen!

Igår så städade jag lite i mitt rum, plocka upp alla kläder som låg på gålvet och städade untan på min uppfällbara bord, så nu är det nedfällt för förska gången sen det kom upp :)
Men kanten sticker fortarande ut så pass att jag kan ha mina doft ljus på *mysigt värre*

Just nu sitter jag med mamma och pluggar till moppe kortet som jag ska ta i sommar, närmare bestämt 10Juli då jag fyller 15år.
Jag var på en såndär "teori kurs" med Viktor igår... Den höll på från 09.30-17.00 vi hade 3 stycken 5mins raster och vid 12 tiden hade vi lunch rast på 35min :o... Tillslut var de nästan omöjligt att hålla fokus på det han talade om!

Jag är GÖ hungrig, hoppas Johnny och mamma går ner och köper PIZZA nu! Annars kommer jag dö innom en snar frammtid!

Pussilussi!<3

Hur min inlärning är! (Kärleksboken)

Hur lär jag mig bäst?.. Jag lär mig nog absolut bäst när jag lyssnar och skriver sammtidigt! T.ex under en genomgång, där jag både får lyssna och anteckna! Människan har ju många sorters "minnen" och medans jag hör så lagras det i "hörminnet" och när jag skriver hammnar det i "kännselminnet". Men det kan också vara det att jag stickat, alltså bara stickar, utan något mönster eller liknande, för när jag håller på med någon så kopplar jag lätt bort allt småljug runt omkring mig och har lättare att rikta fokus med örenen på den som talar.. Som förmodligen är läraren.

Mattematik har jag också lite svår över att ta in så mycket på genomgångar, även om det är väldigt bra att jag hör hur man ska göra, men sedan vill jag nog att läraren kommer fram till mig och säger om inte allt, men lite i stora drag hur man ska kunna lösa uppgiften. Sen är det jobbigt att läraren måste göra om samma sak för mig varje lektion, som en liken knuff därbak, annars kommer jag aldrig igång!

SO är ett sådant ämne som jag måste höra vad som säga på genomgångarna, sen gäran se en film om det vi håller på med. Men i böckerna så är det olika rubriker, och jag lär mig nog bäst genom att skriva nåra rader i boken om varje mening.. Det var så min SO lärare sa att vi skulle göra i 6an, och det var ett bra sätt och jag lärde mig mycket så.

NO, måstemåstemåste jag se på film, de går inte att läsa i boken, bli blackout, jag får sån huvudvärk efter ett tag, men om de e genomgång och sedan film så jag jag absolut inga problem!

Svenska, där måste jag skriva, det är nog lite min starka sida dehär med att skriva, trots min dyselexi.. Och det är nog förmodligen ända anledningen till att jag tar mig igenom skolan.

ENG, där vet jag faktidkt inte, jobbar nog som bäst med engelsakan hemma i mitt rum, vet inte varför, känner nog att jag kan koppla av utan att någon som går förbi kan snegla på vad jag skriver.. Sån får mig yber strässad.

Vill inte tillbaka! ;(

Hejsan.. Jag låg och tänkte på veckan som varit! Och har kommit fram till att jag absolut inte vill tillbaka till skolan, Jag trivdes som fisken i vattnet på dagiset!.. Just nu känns de som om jag bara vill gräva ner mig! :(
Alla barnen var så otroligt gulliga och snälla, viisa fanns det vissa som var lite mer griniga en andra, men de var fortfarande sådär att jag inte kännde att det var några problem. Även om jag inte kommer kunna jobba där, så hade en vecka prao till inte suttit fel, om jag fick välja så skulle jag vara i skolan 3 dagar och på dagiser 2 dagar..i veckan!! Men nu går det inte, asså varje daj som jag går till skolan känner jag det där jobbiga i magen och som om det är 50kg på varsin axel. Det har aldrig hänt mig att jag kommit itid varje dag i en hel vecka, eller nu ljuger jag väl lite! jag kom ca 10min försent på fredagen, men då bad jag mamma att ringa till dagiset och säga det!
Om jag t.ex kommer 30min försent till skolan, så känner jag mig inte på nått sätt strässad, men när jag bara kände att jag kunde komma sen till dagiset så blev jag hel strässad och kännde nästan hur jag bliev som kallsvettig :o!
Skolan är okej, men inte riktigt mitt hak att vara på! Känner mig oftast överflödig i gruppen, och jag vet att alla klarar sig lika bra om jag är där eller om jag inte är där! men när jag var på dagiset fick jag inte den där kännslan.. Hmm nu låter det säkert som om jag vill känna mig omtyckt och behövd hela tiden!.. MEN så är det absolut INTE, men jag kännde en väldigt bra kännsla!

Och även om jag kommer sakna barnen jättejättejätte mycket, så kommer jag nog sakna min handledare mäst! Hon var helt toppen, hon gav mig "uppgifter" att göra, asså hon var inte så att hon bara lät mig göra vad jag ville, uttan jag fick skära upp maten till barnen, jag fick byta blöja, hmm okej, de va inte direkt så att hon sa åt mig att byta blöja, men när jag gjorde det känndes det inte som att hon iaktog mig hela tiden, precis som "när ska hon klanta till det"... Jag vet ju helt klart inte om det var såhär, men det känndes som om personalen på min avdelning litade på mig! Och de känndes som om barnen också litade på mig :)!

På torsdagen va barnen så pass vana mid mig, så direkt när jag kom ut så sprang två stycken fram till mig och ville att jag skulle gå med dom på deras lilla "promenads runda" dom har där inne på gården/ute lekparken. Och just då känndes det väldigt vemodigt eftersom jag viste att jag bara var där tills dagen därpå, sen skulle jag inte vara med där nått mer!


Just nu hoppas jag bara att jag ska få jobb där på lov och liknande, det skulle vara underbart! :)


God morgon allihoppa förästen! Jag skriver mera sen, just nu måste jag go på toa och sedan äta något!


Pussilussi


test

"Vilket djur är du?.."

Du är mest som en hund

Du skulle absolut inte klara dig utan dina nära och kära! Du vill alltid ha dem med dig, de är ditt allt! Finns de inte i närheten känner du dig ensam och förvirrad. Du är obekymrad och accepterar det mesta som händer dig. Du gillar livet bäst när det är lugnt och stilla utan alltför mycket spänning.

-Stämmer ganska korekt!

Bra dag :)

Sholulu!

Allt gick jätte bra på Jobbet idag!
De allra minsta barnen hade rörelse, de kastade bollar till varandera och hade det skojigt! :)

Imorgon är sista dagen på dagiset! :( BLÄÄ, jag soom har trivts så jäkla BRA, jag har kommit itid varenda dag, lärt känna barnen och dem som jobbar på min avdelning, och en tjej från en annan avdeling, hon e jätte rolig faktiskt :)!

Jag vill nog jobba med någon i området med småbarn, älskar dem, och känner aldrig att dom är ivägen eller stör nått .. De ända jag har svårt med är hur dom äter, speciellt om det är fil, som det var till mellis idag, asså jag höll på att döö, alla barnen hade  fil ÖVERALLT!

Jag "jobba över" en halvtimma, sen åkte jag hem, efter ett tag skrv Max och undra om vi skulle träffas idag, och de skulle vi ju :)

Haha orkar inte skriva... sammanfatting av denna dag; "+++++"


plutt :)!<3 hah



gid natt, puss!


Är det någon som möjligtvis är lite... Trött?

Hejsan, och godmorgon alla ni där ute!

Min räddning idag var en energigryck, somnade på tok försent igår, vaknade på natten och var törstig.. Pissnödig med för den delen, men jag palla inte gå äääända bort till toan, och dessutom riskera att vecka mamma och allt sådant som följer med när man ska på toaletten!.. Så nu när jag vaknade så va jag såååå jävla död, men det slår mig att jag har en BURN på mitt nattbord som jag ställt dit kvällen innan *lyckaa*.. Jag blir som en robbot, sträcker ut armen i sömnen typ tar "burken".. har kvar det där morgonsvaga i henderna (alla som tästat att öppna en burk på morgonen vet vad jag talar om) så jag kan inte så upp burken, så jag typ halvsätter mig upp och har självklart ut lite av drickan i min säng.. Kul ikväll när man kommer hem död efter "jobbet" och träningen, och MÅSTA byta lakan.. MENMEN!
BTW.. Burn är den goooodaste energidrycken som finns, och det är den som hjälper BÄST, till alla er som inte tästat GÖR DE!

nu ska jag förmodligen gå och tvätta ansiktet då jag var på tok för trött för att änns orka bry mig om sminket igårkväll, sen ska jag ta på nytt smink.. Jag vil också tvätta håret, men om jag gör det så kommer jag jätte mycket försent, villken inte är så bra!

Köppte ny tröja igår, lägger upp bild på den sen när jag kommer hem igen! Den är iaf jättefin och kostade bara 99kr :)!

Meeen nu ska jag skynnda mig, ska gå hemmifrån om prick en timma.. Vilken jag antagligen inte kommer hinna, men vad brukar man säga? "så länge man gjort sitt bästa så finns det ingen som kan klaga".. Eller vad säger ni?

Pussilussi!<3


TRÄNA!

Hej bloggen och alla läsare! :)

Kom precis hem, måste skynndaskynndaskynnda, träningen börjar 16.50 och jag måste sticka om 2 minuter! för att hinna itid :)!
Hmm, idag var det jätte kul, haha jag böt första bajsblöjan (på detta dagiset) idag, hahah och en kvinna trodde att jag var VIKARIE eftersom jag hade så bra hand med barnen! Men berättar mer sen när jag kommer hem!
Ha det bra så länge!

Pussilussi<3

Mina tränings kläder (VEET, måste köpa sportBH men detta e den stabilaste jag har i dagsläget!)

Godmorgon everybody!

Hejsan!.. Sovit gått? JAG har sovit fruktansvärt BRA :)! somade som en klubbad säl, och vaknade hyffsat pigg! *toppen* :D

Just nu sitter jag i min säng! Ska gå och äta frulle, sen sminka mig, och sedan kläder&ytterkläderna MEN jag får inte glömma mina vantar, igår höll mitt nagelband typ på att sprika, mina händer var SÅÅ kalla!, sen hade jag bara regnjacka, så jag kunde ju inte gömma dom små händerna i jackan :/

Seeen mååste jag ner till skolan och lämna min kärleks bok/hefte... Men jag måste skriva ut det där, eftersom jag inte har en skrivare här hemma.. tror jag inte iaf !?!?!?!??!

B har inte vaknat.. Så jag får väl gå till "jobbet" i min ensamhet idag då! Äsch, finns säkert någon rolig jag kan ringa ändå..!

Nu sa precis kaffebryggaren att det är dax för kaffe!

pussilussi!<3

mina vantar från Stadium!
Mitt smink, orkar inte rabbla upp vad allt kommer ifrån!
Mitt helsband som jag hade igår och ska ha idag med! Alla barn tyckde det var jätte kul att pilla på den lilla "stenen" som hänger ner :)!


förorts grabbar!<3

Ouff, som sakt svenska förortsgrabbar, SÅ snygga, älskar stilen, gången, tugget, språket.. Jaa, nästan allt!
Såg en sådan kille idag på bussen, han klev på i Norra Sköndal.. Ojoj! Men det pinsammaste  av allt, när jag skulle gå av bussen i Gullmarsplan så gick jag rakt ut ifrån där jag satt.. Och råkar hoppa ut precis framför SNYGGINGEN, och han råkar kliva rakt in i mig!! Åhh (a)!<33

Dag 1 prao

HEJ :)

Idag vaknade jag 07.36 och bestämmde mig för att kliva upp ur sängen.. Tänkte att det var bättre att jag gick upp 30min för tidigt en 30min försent!
Jag åt tillomed frulle för att klara av alla småbarnen *stolt* :)
När jag kom hemmifrån var klockan 08.27 Kännde att jag fick lite brottom med tanke på att jag inte riktigt viste vart dagiset låg och sen viste jag inte om tuben skulle krongla och shit, så jag tog på mig jackan och bad för att inget skulle gå fel!.. Och det gjorde det inte, hissen kom precis in och jag var nere i centrum på 3min sen när jag va där nere kom tåget mot Fruängen om 2min.. Vilken LYCKA!
Men när jag kommit till Hägersten så fick jag panik! Hittade inte f*tt gatan, jag fråga en utlänsk tjej(tant) som gick förbi mig om hon viste, hon ba; "jaja det är upp här".. jag tacka för mig och gick uppot, men såg sedan på en skyllt att hon skat HELT FEL, fan va irriterad jag e blev, varför sa hon inte bara att hon inte viste?.. Istället för att leda mig på villo vägar?!
Jag känner hur jag börjar bli "svättig" av all stress jag började känna, så jag ringer mamma så får hon slå upp vägen, men när hon hittat vägen hade också jag hittat den.. Eller jaa, gatan iaf! Men tur att haf pratade med mamii annars hade jag nog alldrig gått så långt på den vägen som dagiset låg på!

När jag skymmtade ett dagis långt framme skynnade jag mig, och jag tror att jag kom hyffsat itid iaf! kanske 09.04 och jag skolle varit där 09.00 menmen! vad gör väl det om hundra år?..
När jag hällsat på alla som jobbat (som var ute) så fick jag gå in och byta om.. Det blev mjukisbyxor och LÅGA skor?!?!?!?! Usch, hahah känndes inte alls bekvämt med det, kände mig som den korttis jag i själva värket är!

I början var barnen jätte blyga, men efter 30min kanske så var det en liten kille ifrån en annan avdelning som tog mig i handen och skille gå på "prominad" (runt staketet)
När klockan var 10.00 gick vi in, då var det dax att ta av ytterkläderna, alla saker ska vara i rätt låda, blöjor ska bytas, någon börjar gnälla, någon rammlar och slår sig!

Vi hade en liten kille på vårna avdeling ifrån en annan avdelning, fast det var bara idag.. Varför frågade jag aldrig, brydde mig nog inte så mycket!

Sen blev det lunch (blodbudding).. Och jag tycker faktiskt om det, riktigt gått tillomed! Efter det var det sovdax, Malva kunde inte sova.. Men det var tydligen som vanligt!.. Så jag tog med henne ut ur sovrummet och läste en bok för henne, och just då märkte jag verkligen viken dyselexi jag har! Usch, skit jobbigt, jag såg knappt bokstäverna heller!

Sen var det rast :)!
Vi(jag&min handledare) (tror jag) gick in i fikarumet, hon med varmt vatten! HAHA, aldrig varit med om någon som dricker varmt vatten, och jag en kopp kaffe (s å k l a r t?) :D
Det var en tant på ena avdelingen, asså hon va inte otrevlig, men en riktig sur f*tta herregud, människan såg ut som en sombie som aldrig haft ett hjärta!!

klockan 13."nått" vaknade de flästa barnen, och då var det dax för mällis, *mums*.. och jag kommer säker gå ner under denna vecka.. Hoppas på det iaf, eftersom jag inte kommer trycka i min kakor eller liknande efter skolan (när jag kommer hem) eftersom nu äter vi ju fullkorns bröd till mällis, så de kommer jag ju stå mig något sånär på tills middagen, som brukar äga rum runt 19-20.00 tiden :)

14.40 ville en pojke att jag skulle läsa för honom, och då kom nästan ALLA barn, och klättrade runt mig (minder kul när dom tryckte ner en hand eller fot rakt i min mage, eftersom jag hade grymmt ont i den!!!) Jag läste fram tills 15.00 då jag slutar för dagen!

Jusste, har ju inte sakt vad jag tycker om personalen på min avdelning.. Men alla är jättetrevliga! Ingen som värkar tycka att de e jobbigt när jag är där, glada och posseiva, och vågar säga till mig om jag gör nått fel, vilket känns tryggt för mig, så jag slipper känna att jag gör rätt, fast de i själva värket e fel och dom säger inget!


Nu ska jag straxt dra på kickboxningen med Mariana, äntligen! :)

Men hoppas att ni haft en lika rolig och bra dag som jag har haft!

pussilussi<3

Isak längst fram, och extra barent i bakgrund, som bara var med över dagen.
Malva, hungerns dotter (hon åt jätte mycket)!
Sebbe, dagen SÖTNOS :)

prao

Imorgon ska jag praoa på dagis *jippi* :D Jag som älskar småbarn, och jag ska vara en småbarna avdelingen, ni vet för barn typ mellan 1(?) och 3 år.. SMÅ är dom iaf!

Och jag kommer blogga imorgon och förmodligen lägga in bilder från min morgondag!

Men nu ska jag sova, ska bara dricka upp buljongen innan! måste klica upp halv 7 imorgon för att hinna vara på "jobbet" 9 :)

 han inte hålla på med bilden så mycket.. Men tycket det blev bra ändå :)!

pussilussi<3


*Uliong*

Just nu sitter jag i Marcus säng och kollar på någon tråkig B rulle och dricker buljong (uliong som jag sa när jag var liten)... Jag verkligen ÄLSKAR att dricka det!
Fast jag och Marcus är lite av "salt narkomaner".. Jag känner inte många som tar salt och häller upp en hög i handen och sen äter det! som t.ex inatt så vaknade jag och var jätte törstig, och ofta när jag dricker vatten så blir jag skit sugen på salt, så jag går in i skaferiet och tog mig en näve salt.

I nästa inlägg ska jag skriva om hur mitt liv kommer se ut om 10 år (hoppas på att de ska se ut) :)

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva.. eller jo, men jag orkar inte nu!




Pussilussi<3


15 mars 2009

Hejsan alla människor!

Idag (14 mars) vaknade jag halv 11 då min lillebror kom in till mig och sa att det var frukost!
Vid frukosten blev det värsta diskutionen om hur vidare Marcus fick in ett ägg i munnen eller inte, ALLA såg att han inte fick in ett helt ägg i munen utan att ta sönder skalet, och det var det som var hela poengen i "trycka in ett ägg i munnen" grejjen, skalet skulle inte gå söner! När jag stoppa in det i munnen fick hela ägget plats, utan några som hälls svårigheter! :) *stålt*

Efter frukosten satte jag mig vid datan! klockan 13.15 skrev Alex sms och frågade om jag ville att han, Lotti och småbarnen skulle hämta mig, för att vi skulle fira morfar som blev 58år den 10 mars. Asså kan ni fatta att min morfar hade 25 syskon? alltså 25 stycken som överlevde! Sen har han vissa som dog vissa redan vid födseln, min morfar skulle haft en tvilling, men han/hon dog vid födseln!
Efter en liten stund kom Johan och Annika med deras småbarn (mina "kusiner") och en av deras hundar "laora".. den andra hunden fick vara kvar hemma! :)

Jag kom hem lagom till melodifestivalen.. Det är nog första gången i mitt liv som jag kollar på melodifestivalen, jag hatar verkligen sånna program. TRUR att vinnarlåten faktiskt hade nått i sig, så det inte bara var en skit låt.. Men som sakt; "skärp er polket".. Alla vet ju att BABY GOODBYE skulle ha vunnit!

Nu ligger jag bara i min säng.. Tror jag ska träffa thomas imorgon.. Det blir nog förmodligen så!, skojjsigt!

Idag fin bästavän äntligen träffa sin storebror! Hoppas det blev som du tänkt dig gumman. Och hoppas vi träffas på tisdag!,. Älskar dig!<3



Världens underbaraste barn<3

god natt alla där ute.. Själv får man ligga och vänta på att B ska ringa!

pussilussi<3

BABY GOODBYE

Kollar på melodifestivalen nu, och jag fattar INTE hur människor tänker!
Melodi nummer 8 ska VINNA! Den är ju den absolut bästa!
Fattar inte vad människor tänker med, jävla "snälla snälla" den skär i öronen! :s
Fan folket, skärp er!

 
(Danny är SÅ snygg!)

pussilussi!<3

!


Detta är då Thomas!
Han är väldens underbaraste grek, sådetså!

SO religon arbete (teama kärlek)

Påven:

Påven är den mäktigaste medlämmen innom katolska kyrkan, han är som deras kung.
Petrus var en utav Jesus apostlar, Och enligt bibeln så utnämner Jesus Petrus till ledare över de övriga.
Petrus kom till Rom som var "världens centrum" och han blev Roms första biskop. Och man har efter det sätt Roms biskopar som efterträdare efter Petrus och därför är Rom biskopen katolska kyrkans ledare. Och han har namn påve. Det påven säger och gör får stor betydelse, inte bara innom kyrkan utan också för hela världen.
Katolska kyrkan ägnar sig inte bara åt religösa saker utan också i politiska, kullturella, och sociala problem eftersom dom vill att allt ska fördelsa så lika som möjligt och att alla ska behandlar lika inför lagen.

Kardinaler:

Kardinaler är påvens märmaste medarbetare och det finns ungefär 120 stycken från olika platser på jorden. Kardinaler är biskopar som påven själv har valt ut. Om någon blir vald till påve, så går han aldrig i pantion, han är påve tills han dör.
När en ny påve skall väljas är det kardinalernas uppgift att utse den nya påven. Den kardinal som blir påve, ska ha minst två tredjedelar (2/3) av rösterna. Många katoliker följer valet med spänning. Lapparna som används i valet, bränns i en kamin, och beroende på vilken färg rökan har som kommer upp ifrån de brända lapparna visar hur det går i valet. Många människor brukar stå och titta på vilken ferg röken har, och när röken är vit så jublar alla människor, och den nya påven visar dig snart på S:t Peterskyrkans balkong.

Biskop:

Biskopar har en viktig del i kyrkan. Dom är stiftens anliga ledare och har en stor del av sammanhållningen. Och det sägs att som fick sitt uppdrag direkt från Jesus genom en ordning som kallas "apostolisk succession" I bibeln står det att Jesus vid ett tillfälle sa till dem; "frid åt er alla. Som fadern har sänt mig sänder jag er. Ta emot Heliga ande. Om ni förlåter någonhans synder, så är de förlåtna, och om ni binder någon i hans synder så är han bunden" När katolska kyrkan växte och fler ledare behövdes, så vigde kardenalerna nya biskopar, och dom i sin tur vigde nya. Och så ä det ända fram till idag.

Präst:

Katolska präster kan enbart vara män. Prästerna får inte gifta sig eller få barn. Dom har vigt sina liv till gud och man kan väl på sätt och vis säga att dom är gifta med gud. Men är dom gifta innan dom bli präster går det bra. Dom får inte äta kött, och det är dom som håller i gudskännsterna.

Matchen... FAN!

Hejsan bloggen!

Idag har jag också får mycket gjort i skolan, så sköönt, har en del kvar, men inte alls lika mycket! :) Annars hände inte så mycket i skolan idag... Min lillebror blev slagen, eller hmm, en kille bakna hans hans huvud mot en bänk! :@ fuck vad sur jag blev.. Fick gålla mig för att inte göra något, sen när jag skällde ut killen så hemtade han sin syrra och hon kom ner, frågade var som hade hänt, jag peka bara på min bror och så skällde hon ut sin bror ;) haha, tror han va beräd på att hon skulle säga till mig att inte säga nått till hennes bror... Men icke sa nicke! =)

Efter skolan var jag med Viktor och Oliver(my homie) först hämtade vi Oliverst småsyskon på dagis.. Sen ville dom att jag skulle kolla på match med dom, och jag sa okej, sen gick matchen på "viasat fotboll"... Vilket är en kanal som jag har haft!?!!??! Men dom inte fanns med i kanallistan nu.. Skit drygt, så vi gick rint och fråga på olika random hak om vi kunde handla nått och äta och kolla på matchen, men nejnej! 18års gräns ÖVERALLT! usch! Men Manchester united van med 2-0 :D *wohoo* Men jag och Oliver ska förmodligen hem till Viktor på lördag och kolla en annan match med Manchester united - Liverpool :)!

När vi letat ett bra tag gav i upp, åkte till liljeholmen och åt på donken! Viktor drog kanske vid kvart i 10 eftersom hans mamma redan typ ringt två gånger och bätt honom börja röra sig hemmot! Men jag och Oliver satt kvar och tog oss en glass, vif kanske 10 över 10 så stängde dom och ville att vi skulle gå där ifrån! Så vi gick mot hissbanan, sen satt vi utanför min port och snacka fett länge om allt mellan hommel och jord, sen ringde båda våra mammor och sa att vi skulle komma hem!

Så nu sitter jag här i min säng och är nyss hemmkommen för kanske 30min sedan!
Tror jag ska dricka ett glas vatten och sedan krypa till kojjs! *mysigt*

Bilder;
 Värsta coolingarna (Oliver och jag böt jacka)
Oliver hungrig
Viktor hungrig
Vår efterrätt!
Jag spotta blod helt plötsligt :s.

Pussilussi!<3


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
& Godmorgon läsare!


Jag vaknade precis, eller hmm, mamma väckde mig kanske 07.05 men jag e en såndär som tycker om att ligga och dra mig på morgonen, ibland är det bra att ligga och dra dig, och ibland... Så kanske det är mindre bra *ler*

Nu hade jag tänkt att gå upp och sätta på mig kläder.. Blir nog det jag hade igår, jag ORKAR verkligen inte leta fram nya! Och sen så gjorde jag inget speciellt så kläderna är ju inte skitiga på nått sätt.. HAHA men nu kännse det mer som om JAG för söker övertala mig själv om att det är hyffsat okej att ha samma kläder(inte undrekläder) två dagar irad! Men det är det väl, antar jag?.. Men två dagar är MAX :)!
Seen ska jag nog ta mig en tallrik müssli(stavning?).. Jag tycker faktiskt om "müssli" det är smarrigt :D

Återkommer med bilder sen på min goda frulla och mina kläder sen!

Pussilussi<3!

Sista inlägget för ikväll!.. Och en fråga!

Nu har jag ätit middag och är på ett mycket bättre humör en vad jag var när jag skrev de förra inlägget!
Det blev takos, jag åt säkert 8-9st sånna hårda takobröd! *mums*

Funderar på att lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn, jag älskar programet, men bli ledsen när de slutat för då vet man att de e en HEL vecka kvar tills nästa svanitt!

Sen den där nivea fondayshenen(stavning?) jag köppte, är SÅ bra, rekomenderar den verkligen! Den håller länge och täcker bra, sammtidigt som den inte känns "tung/stel" att ha på sig!

NU till frågan.. Jag har funderat ganska mycket sen igår då jag var på helokontroll hos skol syster.. Där både mätte jag mig och vägde mig, vågen blev jag väl inte överlycklig över att se, då jag upptäckte att jag låg över "normalt" på kurvan för min längd, man skulle väl väga 55kg och jag väger 58kg och är 158.8cm lång, mitt BMI är på 22.9 och hmm, vet inte riktigt, jag skulle nog inte klassa mig som "överviktig".. Även om jag har lite hull, asså jag försvinner inte när man kramar mig, men de e ju inte så att armarna inte når runt.. Har bild på mig i tidigare inlägg!
SÅÅ, säg mig nu käre läsare, ser jag ut att vara SÅ överviktig som jag tyckte att de verkade som hon ville ha det till!

Här är Tuvas blogg som jag nämde i tidigare inlägg :) Kolla in designen.. hon har liksom gjort den själv =)!

Dagens middag;



God natt, pussilussi <3

Nu så!

Hejsan! :)

Nu så ÄNTLIGEN har jag lykats lite med desigen, den e långt ifrån vad jag skulle vlija ha.. Men den får duga så länge! Tuva ska eventuelt hjälpa mig med en helt egen design :) *hoppashoppashoppas* hon är jätte duktig, hennes är jätte fin, lägger in länken till hennes blogg i senare inlägg så kan ni se själva :)!

Idag vaknade jag lite sent, och kom lite sent till skolan.. Som vanligt! Men jag har fortfarande fått SJUKT mycket gjort på SO uppgiften! :) Men jag har fortfarande brottom, har jätte mycket kvar att göra i alla andra ämnen, allt ska renskrivas på fredag.. Villket innebär... ATT JAG HAR BROTTOM. Och jag e så grymmt klantig också att jag inte tar med mig hem och jobbar, det ska jag göra imorgon!

Geggi ville att jag skulle följa med honom till ungdomskvällen i Gröndals kyrka.. Men det orkade jag inte, kanske nästa vecka.. Men som sakt, jag tycker inte om kyrkor, och kliver inte gärna in i en.

Sen vid halv 4 så träffade jag Johannes R i TC i kanske MAX 10min, sen skulle han dra eller nått... Vilken lirare asså *sorglig*

Och nu är jag bara hemma, sitter och snacka lite på MSN, och väntar på att midagen ska bli klar, villket den allderles straxt är :)! och och Marcus har kommit fram till att jag ska träffa Marcus på torsdag, och kommer förhoppningsvis ihåg att ta bilder så jag kan lägga in och visa i bloggen! =)

Blider;
Mariana bejbii
Klassens maffia boss!
Jag duktig som pluggar *ler*
Geggi, alltid lika glad... (tvilling bror till mariana) :)
Anna höll på trampa i kiss när vi va på väg till Liljeholmen!
Mitt arbete under dagen! (ja, jag skriver skrivstil)

Btw, jag ska proa på dagis nästan vecka, ska bli dunder :)

åker kommer med mer text senare!
pussilussi! <3


Blogg design knas... som vanligt!

Hejsan alla! nu sitter jag och min bror här och har fullt sjå med att försöka fixa min jävla blogg design, hoppas vi får bukt med den, jag tar bild på den iaf, hur den ser ut nu HEEEEELT JÄVLA CP! hoppas det blir bra.. Annars får inte Mackan de särsillt roligt inatt... eftersom de e han som kommer få fixa tillbaka skiten om de fuckar sig!  (ò.ó,)
PUSS
<




ROMME!

Hejsan bloggen och alla läsare!
Jag har varit i Romme hela helgen, SÅÅÅ kul, längtar nästen redan till nästa tur (om ett år).. :/
Första dagen va jag lite feg av mig så jag åkte endast röda backar, och det räkte tydligen... eller njaa, asså i en backa va det skit mycket lössnö, sen var backen väldigt sönder körd, så den var bucklig.. Men när jag susar ner för backen så kommer de ett LITET barn och för in precis framför mig, så jag gör en tvärsveng och känner att jag inte kunde behärska farten så de gick väldigt fort, och när jag tittar rakt fram så ser jag att jag e på vag ut i skogen! hahaha och då ända jag tänker är "fuck heller att jag ska trilla ner i skogen" så jag slänger mig ner i vacken och slår några vålter... Ibland kan de vara sådär roligt att ramla eftersom om det inte gör ont, och så var det denna gång... Tills dagen efter när jag upptäcker att jag har en JÄVLA muskelvärk i högra armen, hahaha muskeln va så spend att armen känndes biffig ;)
Sen när vi åkt ett tag så tog vi bussen till hotelet åt middag vid 19.00 och sen gick några upp och kollade på melodifestivalen och vissa gick till rummen, jag va en av dom som gick till rummen eftersom jag inte gillar progra som melodifestivalen.. För mycket slager(hur stavas de?) haha ni ser ju, vet inte änns hur skiten stavas XD Men sen kom Kempa och Jonte in till oss (mig,tim&alex) och domdroch någongång vid 01.00 :) trevligttrevligt!

Dagen efter va vi helt DÖDA, vaknade av en iskall hand som plaserades innanför min tröja!!! Och jag som e sådär lagom trevlig på morgonen blev väl inte jätte road.. Om vi säger så. haha dom sa nått i stil med; Ni moste skynda er upp, de e frulle nu, och jag säger: Men de går ju fan inte fortare när ni e här!
HAHA tycker synd om dem som fick städa vårat rum... Kan inte ha blivit kul asså!
Men nu på dag 2 så åkte jag nästan bara svarta backar med Jonna, Bella, Izak(som jag stavar han) och marcus vad med till och fråm, men senare lyckades Micke komma upp i backen, när klockan kanske var sådär 14-14.30 och han pkte väl upp och ner några gånger som ville han inte åka mer. Och jag trock de va i samma veva som J,B och I inte häller ville åka mer, så jag åkte lite i hoppbacken med Alex och Kempa.. Eller hmm, dom hoppade, jag åkte brevid alla gupp. Men de va kul att kolla på, eftersom båda två är väldigt duktiga!
Klockan 16.00 stängde backarna och vi gick till bussen, sen kom vi ju till de där med att byta om.. Och det är inte fullt så roligt att byta om i en buss med typ 70pers i, men smart som jag är.. Fann jag mig nog ganska bort i situvationen och böt om i bussen. Men jag gjorde självklart mitt yttersta för att vara så osynlig som möjligt, men det var säker någon lyckligt lottad som trots mitt åbäknade lyckades se nått, menmen! Men medans jag byter om upptäcker jag till min förvåning att jag inte har några MJUKISBOXOR med mig, villket är en katastrof om man ska sitta på en buss rätt "länge" så det hela slutar med att jag har ett linne, strumpbyxor och mina sovkallingar på mig! Och det fungerade galant!
Sen efter ett tag så e jag trött på att stå och luta mig över mitt säte till Mickes och Izaks, så jag böt plats med deras bamseväska och sätter mig där.. Och det slutar med att jag ligger/sitter och lutar på Izak och har mina ben över Micke, Mickes jacka över mig, min jagcka över mig, och SOMNAR hahah, jag fattar inte att jag lyckades, eller ifs så lyssna jag på Izaks ipod, och han hade Lars Winnerbäck(han är så jäääävla bra) och då soman jag, och då e de ju lite mer ursäktat.
Sen där bussen stannr och släpper av alla, så skjutsade Micke hem mig, marcus, Izak och Lena(?) Och det var väl snällt gjort :)! Om man ska sammanfatta helgen med två ord så säger jag bara; sjuk galen.
Så nu sittar jag framför min data, helt död och funderar på att gå och lägga mig, men först ska jag nog kolla smygtittarna på andra avenyn :)

Puss på er alla!<3


älskar!

Geggi, Lenni(jag) och Julian
Lenni(jag), Julian och Geggi =)
Me and my homie Oliver! :)

Hahaha, kommer med ett inlägg senare ikväll förmodligen! annars hörs vi på söndags knäll! =)

pussilussi!<3

Intresant!

Hej på er ni läsare!

Idag vaknade jag nog på tok "försent" eller hmm, min mobil "väckde" mig klockan sju, och mamma väckde mig klockan kvart över tror jag... Asså jag fattar inte varför man måste vara så förbannat trött på mårnarna!? spelar ju nästan ingen roll hur tidigt man kliver i säng, eller jag har aldrig prövat att vara sån som inte har nått liv, typ; skolan, träna äta middag sen sova.. men hallå? Man lever en gång, passa på att leva det livet också.. Så länge man INTE gör något dumt med livet.. För det blir tillslut inget liv, man ska leva på ett bra sätt, annars får man gärna gå och lägga sig!!
Kom iaf till skolan 20 i 9? 50min efter att min lärare ringde och väckte mig :p.. *japp, de e sant*
det var syslöjd och jag ska sy en t-shirt och sen sticka "muddarna" på den, lite annorlunda, men kul :)!
Sen på dagen kom det en tjej&kille till skolan från orginisationen "RFSL" eller också HBT som står för "homosexuell, bisexuell och trensperson.. Dom hade mycket bra att komma med, dom pratade lite om de olika könsroller som fanns, och vad vi kunde göra för att hjälpatill att ta bort fördommarna om personer som tänder på samma kön som man själv är. Och jag tycker att det är en mycket viktig sak, och människor borde prata med öppet om de olika läggningar, och framför allt HA INTE FÖRDOMMAR, jag själv är hetro, men jag umgås gärna med homosexuella, inget som hällst fel på dem, dom är faktiskt VÄLDRIGT ofta glada och trevliga. Dom har också en ungdomsgård för människor upp till 20år, och jag ska faktiskt gå dit, jag vill göra mitt för att hjälpa till men också för att visa dom att inte alla(många) hetrosexuella i svin.
Men nu är jag bara hemma, sitter nyduschad i min säng och skriver i min lilla blogg :)! Ska nog torka håret och börja fixa mig lite, ska ju till mormor och sova där, SKA JU TILL ROMME :D ska bli sååå kul!
Har tyvärr ingen bild att lägga in.. Hmm, får de om vi kan fixa det på något sätt!..Kanske kan ladda upp en bild på mig från när jag var liten.. Jaja, vi får se!

Pussilussi!<3

Kärt återsende

Sholulululu!

Idag vaknade jag halv 8, och låg och drog mig till klockan 8. När jag kom till skolan fick jag reda på att vi hade någon "vändag"... Nått jag helt klart missat! Men det innebar att vi var i olika grupper.. flest 6or :o Men de va nått skit för att 6orna som e yngst på skolan ska känna sig bekväma.
Slutade klockan 14.00 så det var väldigt skönt
Sen skulle jag till Högdalen så jag slog följe med Mirjam till Gröndal sen tog jag tvärbanan till Globen och tog tuben mot Hagsätra. När jag var i Sockenplan gick jag av för att jag tänkte hälsa på min gammla skolan Enskedefältet, (förövrigt en väldigt bra skola) min lärare jag hade var tyvärr inte där, men jag och Jill kanske ska åka dit tillsammans imorgon, vi får se. Skrev iaf en lapp till min lärare och la på hennes kateder :)
Sen drog jag ner till kiosken för att kolla om han som jobbade där när jag och Jill gick i den skolan forfarande jobbade där! och det gjorde han!!! HAN VA DEN ÄNDA SOM KÄNNDE IGEN MIG DIREKT! Jag blev skit glad! han sa att jag såg till 90% likadan ut först jag blivit äldre, längre och snyggare ;)..Den du!
Jag snackade med han i säkert 1-2 timmar. Sen drog jag vidare till Högdalen och sola solarium, HETT! =D
När jag va på väg hem så satt de en SKIT snygg kille på bussen med röd keps, ouff! jag dog varje gång han kolla på mig! :$
Men nu sitter jag bara här i min säng, har precis käkat pankisar med sylt, gottgott!
OCH, jag moste sluta äta godis och sånt, usch och fy på dig Linnéa! om jag vägde 2kg mindre skulle jag bli överlycklig... Men det lär ju inte hända!... Tyvärr! :/
Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men ni får ha det så jätte gött, så hörs vi nog imorgon! :)

pussilussi<3

Sen har syster fixat en blid på mig!
Det hon har fixat är starkare kontraster och att jag ser lite gladare ut :) För er som undrar!


5 mars 2009 - onsdag

Hejsan alla pojkar och flickor!

Idag vaknade jag typ någon gång vid 07.00-07.30? Jjaja, hur som hälls så vaknade jag av att mobilen ringde - det var mamma. Det börjar ju rätt lingt sen urartade det och vi börja bröka, över en sak som igentligen hände igår kväll... Men till slut så blev vi vänner igen, som tur var, jag hatar att bråka med mamma! Men vi pratade i telefonen ett BRA tag så vi lägger på kanske 09.49? om jag inte min helt galet! Så jag börja skynnda mig på för att inte komma mer försent till skolan, men så skcikar Mariana SMS och säger att vi har håltimma, så jag börjar 12.40 SKÖÖNT!
Väl framme i skolan går jag direkt på lektion... Vi har bild.
Sen SV, men konstigt nog höll jag på med ENG? Nu när jag tänker på det blev de ju lite knasigt, varför jobbade jag med engelskan när jag hade svenska... Och min lärare sa inget änns? hmm, jaja? jag har inte änns någon aning om vad vi gör i svenskan, förhoppningsvis är jag inte så bakom flötate så vi har slutat med teama kärleks joxet?
När lektionen är slut så töntar jag,Mariana,Geggi och Julian ute i korridoren, vi tar lite skumma bilder :s... Bilderna kommer dock in imorgon, eftersom Mariana inte orkat lägga in dom på sin data för att sedan skicka dem till mig idag... Så det blir imorgon :) När klockan är kanske halv 4 så ringer Oliver till mig och frågar varrt jag är, "OCH DÅ KOM JAG IHÅG"... jag skulle mött honom nere vid blå skopen för en kvart sen - förlåt homie, älskar dig!... Så jag går direkt ner till honom. Sen tar jag på mig min jacka och "stövlar/skor" så går jag,marcus(bror),marian,geggi och julian tu från skolan, julle och geggi viker av efter en kortt bit för dom ska till barakerna, så jag,mackan,mariana och oliver fortsätter till Liljeholmen, mackan går ham och oliver följer med mig och mariana till T-centralen. skojjigt!
Jag letade från början efter ett par örhängen, men till slut blev det en ny "fondaychen" den är verkligen SKIT bra! :)
Sen drog Mariana ner till nergången med t-baner till gröna... Medans jag och oliver tog sellis ända till våra porttar, (vi bor mittemor varandra)
Sen har jag bara varit hemma.
Men nu ska lilla Lenni sova, men ni får ha det så bra.

godnatt, pussilussi!<3

 en liten bild på mig från yesterday!<3

Kärleksbrevet för tema kärlek (skol arbete)

Hejsan alla människor, nu är jag klar med det så kallade "kärleksbrevet"... Det är en av de saker man måste göra för att uppnå Godkännt. Så här kommer det, min förmåka att utrycka kärlek i text är väl inte den bästa, speciellt inte när det är på ENGELSKA :s


My dear James. You know how much I like you, and you know I will never forget you, but nothing works anymore, we dont feel the same about anything. When we met, both of our lives was in a big mess, but both off us are older now and we do not have the same wiew off the life anymore. If I could decide, both off us would think the same, but we don´t, It doesn´t work for us, The feeling, it is no longer here. You don´t know how sorry I am now, and you have no idea how bad it feels in the heart. All the good days are over, and here we are. But everything that has a beginning, use to have an end. We have fought long but I´ve lost my last hope, I no longer know who you are, the James I fell in love with is no longer here. 5 years ago, you were a man with eyes open to new ideas and new challenges. But now, there is no longer that little extra. I hope you do not hate me for what I´m gonna say now, but I think it is best for both off us if we go separate ways, and I hope that in the end, we can get through this as friends.
3 / 3 - 2009

Samma inlägg fast på svenska;

Min käre James. Du vet hur mycket jag tycker om dig, och du vet att jag aldrig kommer att glömma dig, men ingenting fungerar längre, vi tycker inte lika om något. När vi träffades så var båda våra liv i en ända stor röra, men vi båda mår bättre nu och vi tycker inte längre lika angående saker och ting. Om jag fick bestämma så skulle det vara den där starka och passionerad känslan mellan oss, Men den finns inte längre kvar. Du ska veta hur ledsen jag har varit över det här, och du anar inte hur ont det gör i hjärtat. Alla goda dagar har dragit förbi, och här står vi.
Men allt som har sin början, brukar ha ett slut. Vi har kämpat länge men jag har precis förlorat mitt sista hopp, jag vet inte längre vem du är, den James jag blev kär i finns inte längre kvar. För 5 år sedan var du en man med ögonen öppna för nya idéer och nys utmaningar.
Men nu finns inte längre det där lilla extra.
Hoppas att du inte hatar mig för det jag kommer säga nu, men jag tror att det är bäst för oss båda om vi går skillda vägar, och jag hoppsa i slutänden att vi kan ta oss igenom detta som vänner.

Syster... gravid? :o

Hejsan alla gladisar! Jag har änterligen fått tilbaka mitt humör, min syster informarade mig om att hon var gravid idag, först blev jag jätte paff, sen sa hon att hon skulle göra abort asså jag tycker verkligen att abort är jätte hemskt, men väldigt bra att möjligheten finns, eftersom min syster absolut inte vill ha barn, och inte hennes kille häller för den delen. Jag blev nog ganska ledsen över att hon ska göra abort eftersom jag tycker att det är otroligt klantigt av henne att ta risken och ha oskyddat sex och inte ha med i biräkningen att "hmm, det kan vara så att ett barn blir till nu" Men jag är inte emot abort när det gäller andra en mig själv, för om det var min kompis som blev gravid och inte ville ha barnet, så skulle jag nog förmodligen stötta min kompis till att göra abort. Men nu när det är min syster som är gravis då är det ändå ett barn som jag kommer ha känslor för, eftersom det kommer vara mitt systerbarn och jag skulle förmodligen försöka göra mitt yttersta för att det skulle må bra, t.ex om hon/han skulle ha det svårt i skolan.  Min systers kommentar;

du ska veta linnea att varför jag blivit gravid är inte för tt jag inte äter P-piller för de gör jag..men eftersom jag får upp maten av mitt brock i magsäcken så får jag inte alltid i mig pillret..och de är heller inte bra att överdosera hormoner..där av hur de blev nu!


Annars idag så gick jag till skolan, kom dock lite försent men de överlever vi, sen vick jag tillbaka mitt matte prov, jag fick "G-med rest" Har lite saker jag måste kunna inna jag får klockrent G. Men jag gick hem efter lunch, hade ont i halsen och i huvudet, känns förvånadsvärt bättre. (Och jaaaa Max, jag har jobbat på kärleksbervet, men jag vill inte lägga ut nått på bloggen än, måste vara helt nöjd innan jag lägger ut ett kärleksbrev på engelska!)
Annars har jag typ inte gjort nått idag, har börjat gå bättre i mina skor :)

Här kommer en bild på mig och Gegge!
 Hahah visst e vi fina!! BÄST I TEST.. Men här ser ni mina slingor :)!

God natt, pussilussi<3

ingen rubrik!

Hejsan alla trötta!

Idag vaknade jag vid 12.40 av att mamma kom n och väckte mig, skulle ju städa mitt rum och allt, och jag blev preeciiis klar med sminkning, stätning och allt innan gästerna kom "YEAH"
Sen när vi firat syrran ett tag så skulle hon och hennes kille dra vidare, och dom tog sälskap med hennes killes förälldrar. Då var väl klockan typ 20.00 Och straxt efter det så satte jag på mig ytterkläderan för jag skulle hem till Hoffe. Jag var typ där från 21.00 tills 23.30 då han körde hem mig i sin pappas bil.. Och han var grymm på att köra, känndes säkert att åka med han :)
Men nu ligger jag och SMS:ar lite med B, han e lite små "sur" för han missuppfatta vad jag menade, men de ska nog ordna upp sig till imorgon då vi alla är lite mer pigga.

Detta var en kortt sammanfattning av denna dag.

E pa zdravo! =)

1 Mars 2009

Hejsan!

Jag börjar med att gratulera min älskade syster, hon blir 21år idag =) Och senare kommer hon hit och ska fira sig med familjen och hennes kille! Skojjigt, men ONGEST jag har inte änns städat klart mitt rum helt, och alla kommer hit klockan 15.00 :o

Annars så har jag varit inne i stan och handlat, och så har jag slingat håret =)
Köppte ett par skor som var SHIT snygga verkligen, dock har jag lite svårt att gå i dem eftersom de e högklckat.. De e ifs inte så hög klack, men de känns efter man gått i dom hela dagen. Sen två fina tröjjor, ett par jeans, en BH, smycken och ett par strumpbyxor.
Ska lägga in bild på slingorna imorgon/senare idag.. Är inte alls på nått humör för att ta blider, hoppas jag e det imorgon. Jag blev annars mycket nöjd! :)

Kom förövrigt precis hem, har varit hemma hos Emma och träffade hennes kille Adam för första gången, trevlanstrevlans :) Sen kom rästen av hennes familj hem så jag orkade inte vara kvar, Emma och hennes bror bråkar hela tiden, han slänger riktigt elaka kommenterer och Emma höjer rösten, och även om de e han som varit mäst elak så e hon som får all skit... Förstår mig inte på det. Haha hon och hennes kille följde med mig en bit, och precis när vi ska ut genom dörren så kommer hennes inte allt för mogna bror fram och ska borsta till hennes hår, och hon vänder sig om (han springer bakot) och hon slänger borsten emot han... OXH TRÄFFAR MELLAN BENEN PÅ HAN, hahahahahah ojojoj, shit vad vi garvva! :D
Annars imorgon, (måndag)... Får se om jag ska träffa bästavän eller om jag ska träfa Jonte, eftersom Jill har en mycket intressant sak att taala om för mig :) Så de lägger jag först om hon kan ses imorgon, men skulle ju också vara kul att träffa jonte, kanske kan träffa han efteråt... Får se hur det blir!

Men nu e jag hyffsat trött för att kunna sova, och de e mycket jobbit som väntar imorgon när jag vaknar!

FÖDELSEDAGS BARNET;
<3333

God natt på er folket!

RSS 2.0