hejsvejs!

Nu ska jag till skolan, hahah, var tvungen att göra lite saker!


Såhär såg man ut nu då! *fniss*


Pussilussi!<3

USCH!

Asså e jag dum eller e jag dum?..

Jag är en sån människa som har väldigt kalla fötter och händer, och det kan alla som känner mig intyga. Och precis neranför min säng har jag mitt data batteri.. Och min plattong, och när jag ska lägga fotan på baterit för att värma mig, tror ni inte att läg lägger foten på skit palttongen? Så nu har jag ett jävla bränmärke under foten som svider *snyfft*
Men till mitt försvat.. "plattongen och batteriet låg nära varandra, så det kunde lika gärna varit batteriet jag hade träffat."



Nu ska jag till skolan!


Pussilussi!<3

Godmorgon.

Hej cute!


Vaknade för typ 30 minuter sen, somnade typ tidigt igår?.. Runt 23.30.. Typ efter att jag pratade med älskling. Han bad mig SMS:a honom när jag skulle sova, men jag han somna innan jag tänkte att jag skulle göra det, och nu när jag vaknade så såg jag ett SMS från honom där det stog "Godnatt min ögonsten. Älskar dig mest älskling du e det bästa som har hänt mig! älskar dig." .. Alltså jag blir helt stumm, vet inte vad jag ska svara?.. Allt jag skulle svara på det skulle låta SÅ fel. Menmen, Toni frågade mig igår vad vi skulle göra på valbord, och hmm, jaah! Vad ska vi göra igentligen.. Jag gillar ju älden, det är ju tradition, får se vad vi hittar på, eller om jag ser älden med mamma och sen åker till honom, äsch, vi får väl se!

Nu, eller straxt ska jag ta min spegel och sminka mig, och sedan fixa håret, som för en gångs skull är HELT tortt när jag vaknar, brukar alltid få luste det lite, men inte idag!

Lägger kanske in bild senare, vi får se! Annars ikväll, måste ju ta bilder under dagen!



PUSSILUSSI!<3

Hemma.

Hej alla söta!


Nu är jag hemma.. Jag har ätit middag med Jonna, väldigt trevligt, känndes som om jag verkligen fick prata av mig helt och hållet. Underbart!
Vi åt på donken, The way we eat when we're out *fniss*
Hoppas jag träffar henne snart igen! Tyvärr brukar det inte bli så ofta, hon har jämt massor av saker för sig!..

När jag var i skogås idag så satt jag på en bänk och funderade lite för mig själv, när det helt plötsligt kommer fram en liten kille, max 2 år, men två maskgrosor till mig, han räcker fram dom och kollar lite snabbt på mig sen vänder han om och går till sin pappa, SÅ UNDERBART JÄKLA SÖT, hade kunnat äta upp honom!

Hahah, själv sög jag halft störd ut, menmen, får skylla på att Toni inte lät mig sova igår och därför var väldigt trött idag, ahha.. Går ni på den?

Men nu ska lilla jag in i duschen och tvätta mitt fina får.. Hahah asså en sak har smittat av sig på mig från Toni, han säger alltid "nej inte mitt fina ansikte, eller måste ha en tröjja på mig så att ingen kan se min mina mager/fina bröst" Asså inte för att han e tjock eller fet på nått sätt, usch nej. Uttan han säger bara "mina fina bröst" ändå. Gulligtgulligt!
Aja, sen ska jag kolla på andra avenyn, och sendan e det dax för lilla mig att krypa till kojs!

Eller nej... Måste ju prata med Marris, kommer typ inte träffa henne förren på fredag.
Imorgon ska jag iväg och träffa Elin, ska bli sypper mysigt, as länge sen jag träffade henne.
Sen kanske vi ska möta Inez en stund, har inte bestemt nått, det ör om Elin vill och orkar som allt sänger på (känn pressen gumman)


PUSSILUSSI!<3

Skolan igen!

Max kom som en räddare i nöden. Precis när vi kliver ut ur biblioteket som kommer han ner och säger att han kan sitta här med oss om vi vill.

Jag var med Marris, Cindy och Petra igår fram till 22.30 då jag gick hem till Toni och sov där, vi somnade runt 00.30-01.00
Imorse vaknade jag 07.50 och gjorde mig iordning på 15min, och då kan ni alla ränka ut att jag inte har nått smink alls på mig... Känns hämskt! Toni var så söt imorse när han låg och sov så jag hade inte hjärta att vecka honom, så jag gick fram, gav honom en puss och viskade hej då i hans öra sen tog jag på mig skorna och gick ut.
Så när jag satt på bussen, och den precis hade annlänt till "Lontonviadukten" så får jag ett SMS där det står; "Vart e du älskling? Älskar dig" SÅ GULLIGT.

På svenskan skrev jag ett brev till Jan Björklund. Tycker det är fel att dom lovade så mycket innom skolan och allt vad det nu var, men allt har blivit sämre. Nu ska inte vår skolkurator vara kvar, och då har han gått för långt. En kurator är såå viktig för skolan och elevernas välmående, och om nu skolans budjet gått ner så mycket att vi inte kan ha kvar henne.

Men nu slutar jag.


PUSSILUSSI!<3

skolan.

Är i skolan, mupplärare låter mig inte vara vid datorerna, men Alex får.. Vart är världen påväg?

Skolan.

Hejsan bloggen!


Nu har jag SV-ENG.. Bloggar.. Som vanligt!

Asså ni kan nog inte fatta vilken huvudvärk jag har. När kommer mina nya glasögon?.. Mina gammla funkar inte ett piss.

Om 6 minuter ska jag vara hos kuratorn. Har inte varit där på skit länge, fast hon vill att jag kommer två gånger i månaden. Fast det är typ såhär;

Kurator -Hej.
Linnéa -Hej.
Kurator -Hur mår du?
Linnéa -Bra.. Själv.

Känns som om jag är väldigt fåordig när jag är där.

Senare ska jag till Gustavsberg, Marris och Toni ville att jag skulle komma, så aah, jag åker väl dit och är där några timmar innan jag drar hem. Men jag ska sätta ett ultimatum.. Jag ska ha mat om jag ska komma dit. Är så sjukt jäkla hungrig, har inte ätit nått idag, en kopp kaffe och två tuggumin.

Men nu ska jag till kuratorn.


PUSSILUSSI!<3

lycka.

Just nu känns allt bara helt underbart.
Jag är nog världens lyckligaste tjej.
Jag har en fantastisk pojkvän och en familj som bryr sig och älskar mig, vad mer kan jag önska?

God natt!

Hej alla sötnosar!

Nu är det såhär att jag har varit hos Toni sen i fredags och därför har jag inte skrivit något. Toni skulle igentligen gått på fest i fredags eftersom hans polare fyllde år, men han orkade inte, så det blev en chill kväll hemma hos Jonte, vi spela lite YATZY och gitar heor. Trevligttrevligt.

I lördags/igår så var jag ett par timmar hemma hos mina kusiner och firade deras förelldrar (moster&hennes man.)
Älskling skulle ju igentligen kommit hem till mig igår, men pressbyrån han stäga innan han hann ner och köpa åkkort så jag frågade om han ville att jag skulle komma till honom, och då svarade han "Det e klart jag vill att du ska komma älskling:) älskar dig".. Söt som socker!

Idag var vi hemma och latade oss fram till typ 17.45 då vi gick till Jonte för att Toni skulle "måla/spraya" om sin cyket.. Grön.. Asså sorry, men det var en gräsligt ful grön *hah* Tur att det är Toni som ska sitta på den, eftersom den då kommer att vara snygg vilken färg en än hade fått.

Men nu är jag hemma, ny duschad och fräsch, har verkligen kännt hur jag velat tvätta mitt hår hela dagen, har haft ånget snär jag kollat mig i spegeln eftersom jag inte haft nått smink på mig, och "smutsigt" hår.. Tvättade det igår på dagen. Men har man lika mycket moss och spray i håret som jag har så blir det lätt så att det känns skitigt.
Jag har tänkt på en sak. Imorgon har jag och Toni varit tillsammans en månad... Visserligen inte alls läng tid, men det som är konstigt är att det absolut inte känns som en månad, känns som om det bara var här om dagen som han sov hos mig första gången. Usch vad tiden bara sprungit iväg!

Nu hade jag tänkt att sova, eller först ska jag ta nått att äta, jag åt middag hemma hos älskling, men åt mig inte propp mätt och jag brukar bli hungrig vid denna tid så jag ska vandra ut till köket och göra en macka eller nått.

God natt, vi hörs säkert imorgon bitti eller mitt på dagen!

JUSSTE, imorgon har jag utväcklingssamtal, usch, tror inte det kommer gå bra över huvud taget, vet inte änns om jag kommer få betyg i alla ämnen, känns verkligen inte så, speciellt inte i engelska. Herregud.



PUSSILUSSI!<3

Nämmen godmorgon

Tjaba tjena hallå!

Hur mår ni idag?.. Jag mår jätte bra, är typ knappt trött eller nått.

Igår vad jag med Marris och Toni hela dagen, eller jag var med Marris i 1.5timmar innan Toni kom, menmen!
Först sprang vi runt och lekte med 2 barn (samma som Marris passade igår..)Sedan gick vi hem till Carina, vi lyssnade på musik och hemmes son dansade, men så fort han kollade på Toni så la han av, hahah. Fast efter ett tag så flörtade han med  T o n i  ? hahaha Ken höll på att dö, men Toni var bara glad och blinkade tillbaka. *fniss*

Idag ska jag träffa Merris, hon är ledig idag eftersom hon ska fixa lite saker hos läkaren.
Sen kommer hon till Liljeholmen för att den åka sammtisdig med mig till Nacka, istället för att bara mäta mig där, haahah, men så ska hon få se hur jag bor *tihi*

Men nu måske jag skynnda mig, ska vara hemmifrån om 40min.


PUSSILUSSI!<3

Hungrig.

Hej allihoppa!


Blev inget Marris idag, klockan blev för mycket, och hon skulle vara barnvakt till minst 20.00 så jag åker nog till henne imorgon.

Just nu är jag sjukt hungrig, mamma och Johnny ska äta krepp och jag får nog vanliga pankakor. *mums*
Lunchen i skolan var faktiskt helt okej. Åt tillomed sallad?.. Vad har hänt?.. Blivit smittad av den vuxna världen?.. Herregud, men gott var det minst sakt.
Tog detta gånger två, alltså två sånna här stora tallrikar!

Efter att jag ätit händer nog inte så mycket, ska väl sminka av mig och sedan glo på TV'n.. Mysmys, kanske en kopp kaffe och fikabulle på det skulle sitta fint?.. Vad tror ni? Jag tror att det skulle vara helt dunder verkligen!!


Såhär såg man ut nu då.
Kanske vågar lägga in en bild när jag är osminkat, we may well see the baby.

Nåja, nu ska jag snabba på mamma lite med maten.


PUSSILUSSI!<3

FESTING

Asså jag fattar inte varför alla fucking djur älskar mig? Myggor, knott, festingar m.m.
Så gissa vad jag upptäcker när jag duschar!!.. Jo, självklart en äcklig festing. Måste komma ifrån när jag och älskling var ute och gick en promenad igår, och i slutet av den tog vi en genväg genom skogen..


Men jag kommer aldrig våga ta bort den, med tanke på att om huvudet inte kommer med så kan den fortsätta att spruta in gift. Jag är vaxinerad mot TBE och har 97% skydd mot den sjuktommen. Men självklart finns det många andra, menmen!

Nu ska jag skynnda mig på till Marris!


PUSSILUSSI!<3

En snabbis!

HEEEJ BLOGGEN & ALLA NI LÄSARE!


Jag vet att jag inte skrev igårkväll, men det var för att jag sova hemma hos Toni, gulleplutten lät mig inte åka hem.. Inte för att jag inte ville sova där, uttan för att jag trodde att jag skulle sova hemma. Menmen!
Toni kanske kommer till mig i helgen, om han får cash av sin farsa såklart, men jag tror inte det ska vara några problem.

Nu ska jag hoppa in i duschen en snbbis, TVÄTTA HÅRET, ska bli så jävla underbart, tvättade ju inte igårkväll och inte imorse, usch.. Men den har jag ju enbart haft håret i en simpel toffs hela dagen, har verkligen kännt hur skitigt mitt hår "är".. Det är ju inte skitigt någon stanns, MEN är man dusch missbrukare så är man. Men det lär ni antagligen ha märkt.
Sen ska jag till Marris, om hon och Jonte suttit barnvakt klart vill säga.

Men nu ska jag snabba mig på lite, lägger kanske in en liten bild senare. Om inte, så lovar jag bild tills ikväll, bra va?!


-Skulle inte sakt det bättre själv raring

PUSSILUSSI!<3

TJABAAAA

Kolla här, det är en artickel om två olika familjer som behandlar sina barn precis lika, inte pojkigt och inte flickigt, utan helt neotralt. Tycker att det är en jätte bra sak att göra. Om alla blev behandlade lika i alla familjer, så tror jag att sådant som "homofobi" skulle bli mindre vanligt.
Jag skulle garranterat behandla mina barn så lika som möjligt. Men det är svårt att göra det, när hela vårat sammhälle är uppbyggt på olika könsroller.
Om en tjej skulle börja sloss så anses hon antagligen för ett stärre problem eller som mer "störig" en om en kille skulle sloss. Eftersom man säger att killar är med aggresiva.. Vilket inte alls stämmer. Tror enbart att det är vi som uppfostrar killar till att det är mer okej för som att ta ut sin ilska på en med våldsamt sätt. Och detta med att "killar inte får slå tjejer".. Givetvis har killar större muskelmassa och kan därför slå hårdare en vad en tjej kan, MEN.. Oavsätt om en tjej slår en kille (vilket inte ska ske) så e det väl klart att han blir sur och slår tillbaka.
Sen att alla lite "farligare" djur är en han. Typ som en drake, "och så kommer han flygande och sprutar eld" & "här kommer kissekatten och hon vill gosa med dig"
Varför gör man så, om vi nu jobbar för ett jämnställt samhälle så borde vi göra det på alla plan för att det ska bli med jämnställt!




Hej föreässtan, haha!
Kännde verkligen att jag var tvungen att skriva om den artickeln, tyckte verkligen att familjerna gör HELT korekt.

Nåja, nu ska jag till min nästa lektion.. Har haft SV-ENG nu.

Kom ungefär 30 minuter försent idag, asså jag fattar inte vad det är med mig!!! Helt sjukt. Jag kan passa alla tider utom den i skolan. Men ioförsig så väckte mamma mig försent idag, typ halv otta liksom. men jag ska göra som jag gjort tidigare, tvätta håret på kvällen, platta det då och ha moss i det så att det är lätt att fixa det senare på morgonen.

Idag känner jag mig faktiskt as snygg, hittade min jacka.. Den hängde bland alla andra jackor, så hade jag varit lite smart så hade jag kollat där tidigare! Sen har jag mina solglasögon och mycket läppglans! I know you like it bitch
Lägger in bild senare, han inte imorse!

Men nu slutar min lektion, skriver sen när jag varit hos älskling, eller om jag går hem imällan. Tror jag ska det, eftersom det var "zatsiki" (stavning?) så det verkligen smakar vitlök i hela fucking käften! aja.. see you later!


PUSSILUSSI!<3

God morgon!

HEJ!

Huuuuuuuuur ska jag hinna?
Ska hinna duscha, tvätta håret, torka håret, platta håret, sminka mig, fixa håret, ta på mig kläder.. På bara 1.5 timmar!! Det är sjukt, och ändå sitter jag här och bloggar, sjukt!

Menmen, skriver kanske mer i skolan sen, på SV-ENG!


PUSSILUSSI!<3

God natt!

Hejhopp gummi sn0pp!


Nu är det snart sängdax för lilla mig, har en tuff dag framför mig imorgon.. Eller inte, det ända jobbiga är att jag ska ha en "lektion" mer en vad jag brukar ha, och vad de flästa har.. Men det är ju bara för att jag ska gå på stöd lektionen.. Hur kul är det på en skala?.. Ioförsig(sitter ihop?) så är det ju bra, om jag ska uppnå G i alla ämnen, och det jag först och främst tänker lägga fokus på är mattematiken, alltså grejen är den.. Jag verkligen älskar matte.. NÄR jag fattar, och det kan ju ta ett tag innan polätten rammlar ner som sakt, men när den väl gör det (brukar vara när vi typ ska byta kapittel) så är det så  j ä k l a  roligt! *weii*

Annars imorgon.. Jag ska träffa älskling, vet bara inte om jag ska åka till han eller om han ska åka till mig, han har inte svarat på det, och jag tror inte häller att han kommer göra det, eftersom han vill nog att jag ska komma till honom, men han vill nog inte värka "elak" och be mig komma, eftersom jag sakt åt honom att komma till mig också. Säger inte att det är så, bara en teori. Ska hur som hällst bli mysigt att träffa honom. Känns som om det ända jag tjatat om här i bloggen på senaste tiden är mitt rum, och hur mycket jag saknar Toni, och nu när jag tänker på det så blir det ju lite pinsamt, haha! Menmen, sånt är livet!

Jag kunde tyvärr inte åka till Arlanda och möta Marris imorgon, eftersom jag trodde hennes plan skulle lända här i Sverige klockan 20.00 och då hade jag typ varit hemma till halv 11 kanske, men nu kommer hennes plan in 21.00 och då kommer jag inte vara hemma fören 23.30 - 00.00. Och det tyckte inte min käre mor kännder okej, definitift inte under en vanlig vardag, tror det hade varit anorlunda om det varit typ en fredag eller lördag.

Jag har iallafall varit duktig och tagit vild på mitt rum/säng (haha, nu kom vi till det där med rum igen.)

Så ser den ut ihopfälld till en "soffa".
Bara en bild som jag tyckte blev bra tagen.. Min åsikt, säger inte att ni ska tycka som jag.
Såhär stor e den utfälld, jag står precis i dörröppningen och får nästan i med hela sängen i bild, hahah, tänk er lilla mig i den stora sängen, jag ser så liten och pluttig ut. Så skulle det inte vara för mitt fett så skulle jag nog förmodligen försvinna.

(tryck på bilderna för att få dem större)

Juste, appropå fett, ställde mig på vågen idag (med kläder) och jag vägde 56.3kg.. Ett kilo lättare *lycklig*.. Om jag gick ner ett kilo till så skulle jag uppnå min så att säga "drömvikt".. SÅÅ  U N D E R B A R T !!!

Men nu ska jag sova, so long fuckers !



PUSSILUSSI!<3


Bilder :)


MARIANA, som var avundsjuk på "mitt" örhänge !
Han du inte träffar ofta, men som ALLTID ställer upp, i vått och tortt. Tack Johannes, för allt!



Hahah, fick ni ett inlägg med lite bilder, dock inte på mitt rum, men det kommer i nästa inlägg, lovar!



PUSSILUSSI!<3


Ena dagen är den andra lik.

Hejsan alla spralliga, glada, roliga och allmänt trevliga läsare!


Jag kom hem vid typ 16-tiden idag, Mariana följde med mig hem, jag sminkade henne, och hon la ögon skugga på mig, det flev faktiskt fint, inget jag skulle gå runt i, menmen!

Nu är jag iallafall själv. Pratade litegrann med älskling för ett tag sen, underbart! Sen nu, allderless nyss ringde mamma mig. Hon är hemma om typ 10 minuter, det blir blodpudding till middag. Asså jag vet inte varför, men jag tycker verkligen om blodpudding.

Sen kom jag på, igår tror jag att det var.. Att min säng går att "vika" upp till en soffa?!.. Soffan som den ska bli är ju inte världens finaste, men jag blev sjukt glad, eftersom sängan var lite för stor för mitt  L I L L A  rum. Lägger in på det senare, i nästa inlägg kanske!


Hmm, jag saknar Toni *buhu*.. Hur kan det komma sig att man verkligen kan fastna så för en annan person?
Alltså jag menar; Man går ju inte alls ihop med vissa människor, och andra har man som kompis, men vissa... Asså det känns som om man inte skulle kunna tänka sig ett liv utan den andre personen. Jag säger absolut inte att jag behöver någon för att liva, och jag kan defenetivt  l e v a  utan Toni... Men vill jag det?.. Svar; NEJ , i dagens läge känns den tanken inte änns aktuell.
Världens älsta par är väl typ runt 100 år skulle jag gissa på. Och dom har varit tillsammans sen dom gick på dagis, och hur tufft är inte det på en skala 1-10?.. Jag tycker iallafall 10.




Och nu, från det ena ämnet till de andra..

Läste nyss i "dagens nyheter" om undomsmotagningar som nekar p-piller till tjejer/flickor under 15år. Och det får man inte göra, dom får alltså  i n t e  neka eller änns begära förelldrars tillstånd/påskrift.
Det har jag faktiskt råkat ut för, när jag var typ 13år så åkte jag till Farsta ungdomsmottagning för att skaffa p-piller varpå dom behärde att, jag tror det var ringa eller en påskrift av en uttav mina förmyndare. Och det ville inte jag, och då blev det inte något preventivmedel för mig. Men det innebär ju på ett sätt att dom tog rinsken att låta mig bli med barn.. Så ung. För jag sa till dem att jag inte alls var bra på att använda kondom.
Jag skulle tycka det var riktigt bra om alla som kom dit skulle få p-piller utan massa tjaffs! Eller åtminstonde "Minipiller" eftersom det inte finns några hormoner, och man kan inte styra som mens eller nått, vilket man kan göra med vanliga p-piller.
Jaja, finns inte så mycket att skriva, mer än att jag tror det skulle bli bättre om det är så att tjejer som inte får ha sex för sina föräldrar men har det ändå. Kan använda ett bra och säkert preventivmedel.




Men nu ska jag göra annat, typ kolla på TV eller kanske ställa mig i duschen, vem vet? *blink*


PUSSILUSSI!<3

Tänk snälla du.

Du gör mig så besviken,
fattar inte vad du vill.
Men du får snart bestämma dig,
för jag kommer inte orka.

Hejhopp!

Hejsan gullunge :)


Nu kom jag precis hem, jag var ju som sakt och såg matchen hemma hos Viktor, sen vid 16-tiden drog jag till T-C och träffade Alex :).. En mycket trevlig pojke det där :p!
Vi har typ gått runt hela stan, och tillslut parkerade vi oss i min port, där vi plockade isär en mobil som nu snart kommer att få se bild på :p
Sen "snodde" jag han örhänge helt ärligt :).. Skit fint.. Tycker jag, mamma tyckte väl inte det var lika kul när jag kom hem med det.

Annars har jag fixat lite till i mitt rum, förut såg det förlävligt ut.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, underbart :)!

Alex + cannser pinne!
Mobil, för den hendige, helt gratis, kan hemtas i min papperskorg redan imrgon :p
Alex, vid badet, nivet på andra sidan västerbron om man kommer från Hornstull :)
Örhänget, som jag ska ha kvar, och inte ge tillbaka x
)


Hörs kanske senare!


PUSSILUSSI!<3

God morgon!

Hej darling!


Nu måste Linnéa joppa in i duschen för att finna fixa sig klart innan Viktor ringer och säger att jag ska komma ner till Liljeholmens centrum, och det lär ju bli om typ 2 timmar!

Efter att jag glott på matchen ska jag in till Medis och träffa Alex, han ska tydligen vara på demostrationen som börjar 14.00 Så då kan man ju passa på, jag orkar inte åka till Bålsta och träffa honom, iaf inte idag x)

Jag har sovit som en prinsessa i min nya säng, har ju kunnat rulla runt och allt :p Har vaknat två gånger att att jag tror att jag ska rammla ur sängen, sen kom jag på att jag inte har en 90säng längre, så det var skönt :)

Men nu måste jag lyffta på mig ur sängen för att hinna :)!

Vad ska du göra idag då? Något skojj på G kanske? :)


PUSSILUSSI!<3

Fixat!

Hej alla underbara!


Entlingen är sängen ihop skruvad och klar, och man kan ju minst sakt säga att den är STOR i mitt lilla rum (Nu så älskling, får du komma och sova utan att nästan ramla ut (a) ) :) Men hyllan måste BORT, för där den står ska sängen stå igentligen, men en sak i taget!

Borde jag inte sova nu igentligen? Jag har ju ställt klockan på 09.50, då har jag 10 min på mig att vakna till lite, sen ska jag hoppa inte i duschen, sedan börjar förvandlingen av facet ;).. Dvs, sminkningen&hår stylingen :D Sen bär det va till Viktor och kanal + :)

Blid kan ni inte häller få :(... Hittar nemligen inte min kamera, men det årdnar jag imorgon, just nu är jag för trött för att tänka på vart jag kan ha lagt den :p!!

 
Mina solglasögon.. Måste ha nya, men dom här får duga så länge :).. Tycker dom passar min ansiktsform rätt så bra faktiskt. Solglajjer brukar inte vara det lättaste för mig att hitta nämligen :p



PUSSILUSSI!<3


HAHAHA!

 (tryck på bilden)

Såå underbart!

finaste bror!



Som en riktig bror, Alexander, aldrig utan dig, lova!
Vill inte gå en enda dag och veta att du inte finns vid min sida!




 Jaha, såhär såg man ut nu då :)

PUSS


Äckligt!

Hej mina små raringar!


Jag tvättade precis mina strumpbyxor för hand, eftersom jag hade gått ut på skolgården igår utan skor och kände att det var lite ofrächt att ha dom på mig utan att ha tvättat dom innan!.. Och ofrächt vad enbart förnamnet. Har aldrig sätt nått vidrigare! fyfan, vill knappt gå med mina skor ute längre.



Alltså kan ni fatta att ni går utomhus med fina skor för flera tusen, för att sedan gå på detta? Asså jag mådde nästan illa när jag såg det. Strumpbyxorna var istortt sätt rena, tvättade dem för typ 2-3 dagar den.


Men när jag haft medel i och sendan sköljt ur dom 3-4 gånger så var vattnet helt klart. Trodde aldrig att dom skulle bli rena.


Annars har jag inte gjort så mycket, plockat lite i mitt rum, vill ju få upp den satans sängen, men jag har inte tagit arslet ur vaknen och gjort det än. Ifs så måste mamma hjläpa mig, för så händig är jag ju inte så jag fattar hur man ska få ihop den!
Sen måste vi ta ner hyllan som jag har också, som tyr är så e den helt urplokkat, så nu är det bara en skruvmejsel som behövs ;)..
Min nuvarnade säng måste också bort, mamma vill inte slänga den, men vi vet inte vad vi ska göra av den. Källaren får vi inte platts, den är nog så full som den bara kan bli. Menmen, det där är mammas problem, inte mitt. Nu har jag ju min dubbelsäng som jag så länge efterlängtat :)

Jag har pratat lite med älskling idag också,  s a k n a r  han, nu mer en någonsinn :o.. Varför är det så? Nu bara skriker hela jag efter han kärleksfulla kramar och pussar :/.. Visst skulle jag kunna åka till han, tror inte han skulle säga nej eller ha nått emot det.. Men jag vill att han ska komma hit också?.. Inte bara jag som ska vara hos honom, eller hur?
Sen ska han få se min säng när den kommer upp, villket jag hoppas på att den gör idag/ikväll! :)

Åhh, jag älskar verkligen låten "summer of 69"... Har knarkat den hela dagen, har det på min playahead profil.. Ja, självklart har jag playahead ;).. Alla som är nått har det :) (plaankton @ PA )
Facebook har jag också, men det är verkligen helt  v ä r d e l ö s t  , Fattar verkligen 0 av det! usch ! ! !

Idag är en bra dag, haha en bra dag för mig är när jag inte känner mig stressad och när mitt hår inte kronglar, dagar då mitt hår kronglar SUGER, då vill jag bara hå och lägga mig och hoppas då att mitt satanshår ska bara bättre dagen efter. Håret säger mycket om en människa, tycker jag, nästan lika mycket som skorna. Jag tycker att ett par skor säger mer en 1.000 ord om en människa. Tycker inte ni också det? ^^

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt rum så det blir klart någon gång! :)
Lägger in bilder senare.. *psst*.. Kanske tillochmed på mig och min mamma, ;)..



PUSSILUSSI!<3


Godmorgon!

Hejsan raringar! :)

usch, fattar inte hur jag kan sova så lägen, gillade att sova as länge när jag var mindre, men nu kan jag kommit på att jag ENBART sovaer bort dagarna, och det är inget jag vill nu. Imorgon måste jag komma upp vid halv 10, ska ju hem till Viktor och kolla på AIK - Bromma pojkerna :).. Kulkul!
Matchen börjar ifs inte fören 12.30 men jag e ju tjej och måste göra mig iordning innan jag går utanför dörren!

Fick SMS av Marris imorse där det stod;

Nu åker jag om 20min röksugen som ett djur, hoppas ni kommer och möter mig på tisdag puss

.. Jag som hoppades på att hennes flug skulle bli innställt så hon inte försvann.. Till ett helt annat LAND :O

Planen för idag är vel att enbart ta det lungt. Kanske kan kolla med Oliver om han gör nått, eftersom vi skulle verkligen behöva plugga. Jag måste få mina jävla betyg!!! Även om det vara är massa G´n det handlar om!

Nu ska jag nog äta frulle, duscha sen fixa mig!


PUSSILUSSI!<3

Toppen!

Hej alla fantastiska och underbara läsare!

Idag har jag varit i skolan, dagen gick förvånadsvärt fort, känns som om jag kom till skolan och bara gick på en lektion. Matten var skit rolig idag, jag börjar lära mig att räkna med "( )" (parankteser) x).. Har inte fått någon kläm på det där, men nu har polätten nästan trillat ner! Tog med mig matte boken hem, får se om det bli nått pluggande i helgen, vilket jag inte tror, men endå.

Efter Svenska lektionen så ringde Jonna mig och frågade om jag kunde komma förvi och hemta lite smink. Och såklart jag kunde det?.. Min syster e en sån som bara köper och köper, fast hon inte riktigt vet om hon vill ha det eller inte :p.. Bra för mig, synd för henne. Så idag har jag kännt mig skit fin, eller iaf efter skolan, åkte hem direkt, sminkade av mig och sminkade om :)!!
Sedan åkte jag till Gustavsberg..

.. Där träffade jag Marris och Jonte till en början, sen frågade Toni vart jag var, och så sa jag "hos Jonte" och så sa han att han skolla komma upp en stund med Pontus :).. Dom var där ett bra tag, någon timma tror jag tillochmed!
Kanske 30-40 min efter att dom gått skulle jag också gå hem. Då ringde jag Toni och frågade om dom inte kunde komma upp och möta mig för att sen gå ner till centrum igen, men nej... Det kunde dom inte. Vilken kille man har.. Jag säger då det! :p

När jag kommit ner till centrum..  S j ä l v . .  Så satt han och Pontus på en av benkarna (roligt tidsfördriv..!).. Jag som dem, men tänkte bara gå förbi, eftersom Toni inte ville möta mig :p.. Och sen lite för att se vad hur han reagera om jag bara ignorera att dom satt där, men jag han inte många meter innan älskling sprang i kapp mig.. Vi stog och kramades/pussades ett tag, tills min buss kom :) *myspys*
J a g  ä l s k a r  m i n  p o j k v ä n


Men nu är jag bara hemma, har precis duschat och tvättat håret.. Har ni tänkt på att duscha är ett bra tidsfördriv?.. Asså varje gång som jag inte har nått att göra vill jag ställa mig i duschen? :o... Asså jag kan typ precis ha kommit ut ur duschen och satt mig vid datan och har skit tråkigt, då kan jag komma på tanken att "ååh, jag kan ju duscha" och så kommer jag på mig själv.. "Visst fan, jag gjorde det typ för en kvart sen"
Är det fler en jag som är sådanna? x)


Funderar på om jag ska gå och äta lite middag, nått jag inte hunnit göra än :o.. Åt 3 vitlöksbröd hemma hod Jonte, annars har jag inte ätit nått nu på kvällen! Ifs åt jag ju SKIT mycket i skolan idag, och så drack jag en kopp kaffe med grädde precis när jag kom hem ;).. *MUMS*

Imorgon/om några timmar ska Marris vara på Arlanda, hon ska vara borta ifrån mig 4 hela dagar :(!!! Tror jag ska med Jonte till Arlanda när hon kommer hem igen på tisdag, :).. Då ska hon få en  b a m s e  STOR kram, för då kommer jag ha varit ifrån henne allderless för mycket för att det ska få vara helsosamt :(.. Det hon gör borde vara olagligt :p.. Man får ju inte bara lämna mig sådär och åka utomland x).. Nej usch vad jag är fånig nu! :p  Bara för att jag har en syster :)<3


God natt på er allihoppa!



PUSSILUSSI!<3


Bild :)



Åhh, hatar! Nu ser jag verkligen att jag MÅSTE gå ner i vikt. Fyfan, och snart är sommaren här, nej fy på dig Linnéa, skärpningskärpning!


Btw, ikväll ska jag sätta ihop sängen när mamma kommer hem, hon är hemma och äter middag hos hennes kompis, men sa att hon kommer hem straxt :).. Annars ska jag väl inte göra så mycket, ska väl in i vardags rummet och kolla på TV. Brukar faktiskt komma bra saker på 3an klockan 20.00 :).. Får väl hoppas på det bästa!


Vad ska ni göra ikväll? Har ni nått skojj på G, eller ska ni bara sitta hemma och tråka?




PUSSILUSSI!<3


:)

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Linnéa
Beroende av: Kaffe
Vem behöver du mest just nu? Mamma
Vad tror folk om dig? bryr mig inte, spelar mig ingen roll.
Vad får du oftast komplimanger för? Typ att jag är snygg :s
Hur imponerar man på dig? Vara sig själv!
Brukar du skratta för dig själv? JA!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Aw :) Det är jag som är lyckligast som har dig. älskar dig"
Vilken är din favoritmålning: Kons är inte mitt intresse X)
Var bor du? Liljeholmen typ
Trivs du där: Helt okej :)
Äger du några converse: Hell no!
Sprit, cider, vin eller öl: ÖL!?
Brukar du bli för full: Nej.
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk i mot något: Nope
Har du haft sex idag: Nej :p
Nästa mål i ditt liv: Bli smal.
Hur svarar du i mobilen: Fäller upp luckan?
Vem ringde du senast? Mami
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Jag ringer dig när du slutat"
Antal timmar sömn inatt: 7
Sov du ensam: Ja, tyvärr
Tycker du om din pappa: Inte mer än att han e min farsa.
Brukar du komma i tid: Till allt utom skolan
När mår du bra: När jag är med älskling :)
När blev du fotad senast: Igår :p.. usch
Hur känner du dig nu: Trött och hungrig
Vanligaste färg på dina kläder: Vitt (alla färger finns ju i vitt) :p
Vad tycker du om fötter: Obetydlig kroppsdel enligt mig?.. Inget hämskt med dem?
Är du smart: Är det smart att gå in i en dörr som man själv öppnar och håller i?
Var du aktiv i skolan: Jaa, igår..
Hade du en bra kväll igår: Inte överdrivet.
Favorit dryck på morgonen: Burn och kaffe
Rakar du benen: Är det en fråga? Trodde det var självklart!
När brukar du oftast gå och lägga dig: 11.30 - 00.30
Är du blyg? Skulle nog ingen kunna påstå
Sysslar du med någon idrott: Inget seriöst
Vill du hellre ha mail än brev: Nej, faktiskt inte, brev är mysigare och mer personligt!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!
Har du spytt offentligt: Jaa, på tuben liksom.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex!
Är du nöjd med ditt liv: Gräset är alltid grönare på andra sidan. Men jag har inget att klada på.
Är du bortskämd: Med kärlek. JA
Vad gör du i morgon: ÄR MED MARRIS<33
Vad är det värsta du vet? Skalbaggar!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Alla jag har, så får man leva fattigt i 3 veckor :p
Vad behöver du just nu? En bil!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Daaah?.. Jah själv såklart?!
Vad längtar du till? SOMMAREN
Har du bra vänner och äkta vänskap? Japp
Vad använder du för shampoo? De gröna som luktar frukt ;).. Inget namn i huvudet.
Vad är det finaste du fått? Livet?
En speciell dag du minns: 27/3 <3
Hur gammal är du: 14. 15år den 10juli
Tycker du om någon just nu: JA
Om fem månader: Fyller bästis år :)
Du samlar på: Minnen.
Gröna eller röda äppeln: Gröna, hälls inte helt mogna häller!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jill såklart, och antagligen Marris :) <3
Gillar du golf: Nej, fyfan. Att det änns får kallas sport.
Vilken tid gick du upp idag: 07.40
Har du sovit i din egna säng inatt: Japp
Har du strumpor på dig nu: .. Strumpbyxor
Vad ska du göra ikväll: Plugga, träna och göra iordning mitt rum.
Är det okej att gråta: Ja, såklart?
När grät du senast: förra veckan.
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Leva livet, och lägga undan några hundra tusen.
Bär du glasögon eller linser: borde göra mer en vad jag gör. Ska få linser.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nja, jag känner mig alltid finare när jag har det. Men inget måste.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 10 - 12
Har du piercing: Har haft i läppen och i tungan. Men ingen just nu.
Vill du gifta dig: Inte nödvändigtvis. Men om min pojkvän skulle vilja så kör bara!
Vill du ha barn: JAJAJAJAJAJAJAJAJA och åter igen JA
Solar du ofta: Solarium 4 gånger i månaden kanske, och typ varje dag i solen på sommaren :)
Är du bra på att laga mat: Fungerar om jag har resept :)
Gillar du att dansa: NEJ, enbart truckare :p
Är du flygrädd: nepp
Hur vig är du: Ingen som klagat hitils x)
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, otroligt nog.
Vilken är din favoritglass: magnum dark
Tror du på ett liv efter döden: Jag vill tro på det iaf.
Tycker du om sushi: JA
Vad äter du helst när du ser på film: Choklad
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej, gurselov.
Har du tandläkarskräck: Nej, tvärtt om, tycker om att vara där och ett pluss är ju att man får lite extra ledigt.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll!!!!!!
Vilken ögonfärg har du: blå - gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Åja.
Biter du på naglarna: Nej, TUR!
Röker du: Nej *stålt som få*
Senaste låt du hörde: Å vi e AIK
Vad gör du på helgerna: Umgås



Lite fakta om mig, haha :)

Löss?.. Hell no!

Hhahhaa, asså herregud!
Anna i min klass skrämde livet ur mig! :o Börja fan nästan gråta!
Vi sitter i gymnastiksalen på en sto tjock madrass och lyssnar på våran lärare, när Anna helt plötsligt säger;

Anna  - Linnéa, har du löss?

Linnéa - VA?.. Jag säger inget med utan kutar in på toaletten med gråten i halsgropen.. Trodde helt seriöst att jag skulle svimma, löss för mig är ett SKRÄCK senarie!.. Och eftersom Jonte skoja till det när jag skulle pröva hans keps och sa att han hade löss, så blev jag ju såklart ännu räddare!...
M E N .. När jag går in på toa och kollar, så ser jag att det är nått, DÅ kan jag lova er att mitt hjärta ökade och slog DUBBELT så fort.. Men när jag kollar lite till så är det en FUCKING SÅR SKORPA!.. Blev så lättad samtidigt som den där kännslan av panik fortfarande var kvar.
Och nu får jag sådär som när man tänkte på löss nivet? hahah att det kliar överallt! med det går över om ett tag, måste bara släppa schoken

Men nu ska jag nog in i duschen, känns som det var evigheter sen, fast det bara var igårkväll :p.. Snacka om dusch missbrukare!
Sen ska väl jag och Mariana träna lite, hoppas jag, så det inte kommer något ivägen denna gång också :p!!!

Bild;
Min tallrik är den utan potatisbullar men massa sylt, Olivers e den med mer en hälften kvar :p!!

PUSSILUSSI.. Så länge :)<3

Retorik

Hetrosexuella, Transperson, bisexuella & homosexuella.



Idag ska jag prata om de olika sexuella läggningarna.
Det inkluderar: etrosexuell, homosexuell, bisexuell och transperson. Att vara homosexuell innebär att gilla personer av samma kön - killar drar sig till killar och tjejer till tjejer. I dagens läge anser många att det är något fult eller tillomed äckligt att dra sig till någon av samma kön.
Att vara bisexuell är när man dras till båda könen. Så bara för att man t.ex ser två killar hålla varandras hand eller pussas, så behöver dom inte vara bögar, dom kan vara bisexuella, självklart kan den ena av de två parterna vara homosexuell.
Transperson är när tjejer och killar t.ex vill ha de andra könets kläder.
Hetrosexuell vet väl alla vad det är, eftersom det är de som tillhör det såkallade "idealet".. Tyvärr.

Tänk dig att gå varje dag och vara tvungen att dölja vem du är, tänk dig att inte våga hålla den du älskar mest av allt i handen, och om det är någon som vågar det så får dom massa glåpord kastat i ansiktet.
Självklart behöver ingen tycka om homosexuallitet eller någon annan sexuell läggning heller för den delen, men jag skulle vilja att alla människor  a c c e p t e r a d e  att alla människor är olika men alla har samma värde.





Längre har jag inte kommit, men jag hoppas på att det blir bra!



Nu börjar min andra lektion, puss och kram!

I skolan

Hejsan alla glada människor! :)

Nu sitter jag i skolan, kom typ  S E N T  idag, vaknade 07.40 och jag började liksom 08.00 Så efter 1 timma och 20 min var jag vl i skolan... Men det var ingen som var särsillt förvånad över min sena annkomst, tror det tillhör vardagen!


Det var helt okej lunch idag (potatisbullar).. Jag och Oliver tävlade om vem som åt mest.. Och vem van tror ni? JAG såklart, han fick i sig typ 10-11 och jag 15-16 :o.. Borde jag ta det som en vinst eller förlust är väl nästa fråga.

Kommer in bild senare på hur våra tallrikar såg ut!


Efter skolan ska nog Oliver till mig, vi måste plygga klart med hela fucking kärleksboken, sen ska jag träna. Ska bli skönt!

Kärleksboken är verkligen nått jag måste bli klar med, känns som om jag har 100kg på mina axlar, eftersom den är det mest avgörande för mitt vår betyg!.. Som det är nu vet jag inte änns om jag får gudkännt i alla ämnen!





Ååh jag är så glad över min säng, har alltid velat ha en  dubbel säng, känns så skönt och luftigt, och nu kan ju människor sova hos mig utan att man känner att man behöver andas den andre i nacken, visserligen kan det vara rätt mysigt, MEN.. Det beror ju på vem den andre personen är också ;p

Men nu ska jag avrunda detta inlägg, ska nemligen öppna ett nytt som jag ska lägga in under kategorin "skol arbete"



PUSSILUSSI!<3

BRUNA väggar!

Hej och hej då kanske man ska säga!

Ska sova nu, ska upp jävligt tidigt imorgon/idag, uschuschusch.

Btw, måste prata med Marris imorgon, måstemåstemåste!.. Ska också träffa henne på fredag, men de tycka vara nått på tok, vet inte riktigt, men måste höra mig för! Kommer ha svårt att sova nu när jag har den kännslan i magen!
Sen snaknar jag Toni också, men han är ju med sin flickvän Pontus så mycket som han bara kan nu, medans han är här, och de e inge "hard feelings" (stavning?) :) Han kommer väl hit någon dag när han kanske saknar mig lite, vem vet?

Min säng har anlänt till mitt hem, men har dock inte kommit upp ännu!.. Mamma och jag ska skruva ihop de lilla som behövs skruvas ihop imorgon efter plugget och jobbet (i hennes fall)

Lägger in bilder imorgon :).. Sen ska det ju målas om här också, jag ska ha bruna väggar, snyggt va?.. jag tror iaf det kommer bli skit snyggt, alltså de ska vara samma bruna färg som på mörj choklad! :)

Ska sova nu!

PUSSILUSSI!<3

Mariana är här!

Hej bloggen, nu är jag och Mariana hemma hos mig, hon ska nämligen hjälpa mig att ränsa ut bokhyllan!

Här kommer en bild på oss!

Asså GUD, kolla mig, menmen, älskar dig gumman!

Mariana :)<3

God morgon :)

Hej alla människor, visst är det en toppen dag?.. Iaf här i stockholm, hoppas att det är de för er andra också! :)

Idag har jag en rätt soft morgon, börjar 09.50 med HKK(hem&konsument kunskap), aaas sköönt!

Och som jag sa tidigare så ska jag ju få min nya säng.. Hoppas den inte är en sådan som gnislar, har fått nog av sånna sängar, usch och tvi :p!
Min bokhylla är ju fortfarande ett problem, den är inte änns till hälften tömd, och nu är det ju bara det jobbigaste kvar, typ högtalarna, TV'n och DVD'n, och MASSA papper.

Men nu ska jag gå och sminka mig och fixa håret, ska ju gå om 40minuter, så jag hoppas att jag hinner, puss och kram!

 Kaffe, världens bärsta frukost dryck! ME LOVE!<3

god natt!

Hejsan alihoppa!


Nu har jag rensat lite i min bokhylla, är väl skanske halvvägs, men om jag går hem direkt efter skolan så lär jag hinna klart :) Hoppas på det iaf!

Pratade lite med älskling nyss, skönt att höra hans röst :).. Han fyller år om nästan exakt en månad, och jag vet precis vad jag ska köpa :)!

Men nu ska jag väl sova, ska upp 07.00 imorgon, tidigt med andra ord :(.. + Så ska jag hinna duscha på morgonen, och det tar typ 30min bara det!

Dagens outfit:

Och så ser man mitt stökiga rum i bakgrunden, menmen!
Såhär såg man ut idag iaf :).. Får se vad jag tar imorgon!!


PUSSILUSSI!<3

Underbar dag!

Hej alla gulliga blogg läsare!


Idag var jag itid till skolan, eller så kom jag några minuter försent, men klassrumsdörren hande inte hunnit stängas när jag kom, så tror inte min lärare vägde någon större vikt vid det.

Annars har dagen flytit på som bara den!
Vi håller på med "rättorik" (konsten att tala) på svenskan, vi ska kriva ett tal som ska hålla på i ca 3-5min och det ska handla om något som är ett litet "hett" ämne. Och jag har bestemt mig att skriva om de olika sexuella läggningarna, och att alla bör behandlas lika, men det vet ju ni som läst min blogg tidigare, att jag predikat lite om vad jag tycker om ämet m.m.

Det var skit äcklig lunch idag, men åt lite ändå, med tanke på hur satans jävla hungrig jag var... Och är nu med för den delen :p

Efter skolan gick jag till Liljeholmen och tog ut pengar som min lillebror skulle ha. Sen grog jag hem och fixade mig lite, för att sedan träffa Emma i Zinkens. Asså kan ni förstå?.. Det är typ andra gången på 1.5veckor som jag åker för långt med tuben! Det har hänt 3gånger i mitt liv, och nu var de 2 senaskte gångerna på mindre en två veckor.. Jag blir tokig på mig själv *skärpning Linnéa*

Jag och Emma gick runt i stan och kollade på lite skor, sen var vi inne på "derby" där hitade jag en tandborste som e svart och gul och det står A.I.K på hela tandborsten.. Köpaköpaköpa!
Och jag hitade också överkast och kudd fodral med A.I.K mätket och allt, Linnéa MÅSTE ha!
Vi var också inne i en afär som jag inte sätt förut, och jag blev bara tvungen att tästa en korsett, skit fin, dock hade dom inte min storlek :/.. Men det är ju som vanligt. Men funderar ändå på att köpa en, skulle vara en kul sak att ta i garderoben liksom!

Min nya säng kommer imorgon, såå skönt, om jag inte mins fel så ska den vara 1.60cm bred, och jag som endast är 158.8cm kommer kunna ligga åt alla håll i sängen, utan att fötterna skommer sticka ut, även om jag föredrar att ligga åt de håll man ska ligga åt :p

Men nu ska jag äta, sen ska jag ränsa ut bokhyllan jag har, där efter ska jag och mamma gå igenom matten, har nemligen lite problem med den :(..

PUSSILUSSI!<3

God natt :)!

Hejsan allihoppa! Nu är jag hemma igen, har precis ätit middag, det blev kyckling med ris, gåttgått!

Jag och Emma gick runt en tur i stan, allt var stängt, med det var mysigt ändå, ska möta henne i hennes skola när hon slutar imorgon eftersom jag slutar 1 timma och 20 minuter före henne :).. Får se om jag hittar till hennes skola bara.. Hoppas på det, annars vet jag inte riktigt hur det ska gå till, men de kan ju inte vara så svårt, och det är ju bara att fråga efter vägen!

Men nu ska jag typ lägga mig, messa lite med älskling, tills John blund kommer på besök :).. Stackarn har ont i näsan, han fick nemligen en smäll där igår. Hoppas det blir bättre imorgon!

BILD

 Hahah, RAKT hår! :p

PUSSILUSSI!<3

OMG, mitt hår asså!

asså jag ÅNGRAR verkligen att jag permanentade mitt hår, FUCK asså, så fort det är lite blött krullar det sig!.. Kolla själva!



Det ända som är bra, är att när mitt hår blir längre kommer det vara snyggt! Med det lockiga i topparna ;) we are aiming for better times :)


Skriver snart igen, puss så länge<3

Hemma :)

Hejsan alla livsglada människor.. Och ni andra också för den delen..!

Nu är lilla Linnéa hemma sen en stund tillbaka, känns väldrig skönt! Ska straxt bada och det ska bli så jävla skönt att BYTA kläder, fan asså, även om jag inte haft samma kläder på mig, så känns det verkligen som om jag har det, HÄMSKT! Sen tvättade Marris mina kläder igår, fick ketchup (stavning!) på mina mjukisar igår eller i förregår, hahaha såg ut som värsts mens fläcken :p..!

Igår var först jag och Marris ute och gick en stund, sen när Jonte kom hem så var han så rastlös så jag gick en sväng med honom också, Toni kom hem vid 10 tiden igår, och så frågade han om jag ville sovs hos han, så jag kansktsde i mig en tallrik med spagetti och köttferssås på minder en 1 minut :p... Från det att jag la upp maten på tallriken så han jag äta upp diska tallriken och lägga den i diskmaskinen, sätta på mig ytterkläderna och vara nere vid matnära på 6min, haha.. *stålt* :)

Jag somnade vid 03.30 och vaknade 09.50 av att Pontus ringde Toni och väckte honom.. Pontus ville väl träffa Toni tror jag, men vi kom inte hemmifrån älskling fören klockan kanske var 13.nått :).. Min buss kom in typ 2min efter att Tonis gjorde, sen var jag hemma på 40 min :)

Nu har jag precis kollat på "tonårsliv".. Tycker verkligen om den "serien" eller vad man nu ska kalla det! Och skall nu lägga mig i ett varmt och skönt bad, ska skrubba mig från topp till tå, ska bli så f*cking underbart!

BILDER 


 Det här gjorde Jonte på min rygg, fint va :)?.. Dock är nästan allt borta.

 Wulf badar, i en stor vattenpöl!

Toni, älskar att bli fotad.. *not*

Puss!, tur att älskling är så pricksäker med kameran att han missa nästan hela mig :)!

Jag, när jag var med syster, alltså dagen då vi åt lunch tillsammans!



PUSSILUSSI!<3

12 April 2009

HEEEEEEJ alla söta och underbara!

Det var ett bra tag sen jag skrev, men jag har verkligen inte haft någon tid eller lust att skriva och vara osocial nu när jag  är i Gustavsberg :).. Och tro det eller ej, jag har inte sovit hos älskling på två dagan, ändå har jag varit i Gustavsberg helatiden.. Hahha, jag har sovit hemma hos Jonte och Marris, Marris har nemligen inte velat att jag ska åka hem, jag åkte hem för 3 dagar sen, men jag hann väl kanske vara hemma 45min så ringer Marris och säger att jag ska palla mig till Gustavsberg DIREKT och att jag "såfan heller ska vara hemma" haha :p.. Och snäll som jag är, tar jag på mig kläderna och pallar mig till Gurra :)
Igår kom älskling förbi typ 15-20 min på morgonen och pussade lite på mig sen gick han och träffade Pontus tror jag.
Sen igårkväll (01.00) skrev han och frågade om jag ville komma och sova hos honom, men klockan var så mcket och jag hade gosat ner mig i Jontes ena säng med coca cola och "kokosbollar" och då frågade han om jag ville sova hos honom idag istället, och klart jag ville det, så inatt blir det att sova hos älskling! Men nu på dagen ska jag vara med Marris, Jonte e nemnligen hos John.

Men nu ska jag och Marris ut i solen medans det är någon!

PUSSILUSSI!<3

Inne i stan!

Hej söta bloggläsare!

Idag lät Toni mig sova ut.. När han vaknade så gick han ut och lekte med Wulf :).. Men jag vaknade ändå vid 10 tiden.
Runt 11 så ringde farmor och frågade vad jag gjorde och hon ville träffa någon dag, Straxt efter får jag ett SMS av Jonna som vill träffas och äta lunch. Så jag gjorde mig lite iordning för att åka till henne. Toni tog med Wulf ner till centrum och lämnade mig vid bussarna.

Men nu är jag hemma hos Jonna, hon springer runt och gör sig iordning, hon va i princip osminkad när jag kom och blött hår :p.. Men nu är hon snart klar tror jag!?!!

Mitt hår börjar gå mig på nerverna, glömde min plattong hemma så jag har fått gå med fuck*ng toffs hela dagarna. Men tror jag ska hem och hämta plattongen när jag och Jonna ätit och umgåts klart :)

Sen ska jag hem till älskling, Tror inte jag ska gå på "man united" matchen, skulle sätt den med Oliver hemma hos Geggi och Mariana, men jag orkar helt ärligt inte, Och jag fick inte sova hemma inatt av Toni, han sa ett blankt nej när jag sa att jag kunde göra det.. "Så sööt"

Men nu är Jonna klar, så vi ska börja röra oss mot Globen.

P.S. Jag har aldrig varit hemma hos Jonna förut D.S.

Pussilussi!<3

6 april

Hej igen bloggen! Det var 1-2 dagar sen jag skrev, men det är för att jag varit hemma hos älskling, och inte haft tid att skriva nått... Men nu är jag här :)

Igår var vi hemma ett tag på dagen/eftermiddagen, vi låg i soffan och kollade på TV, sen skrev Jonte och bad Toni komma över och hjälpa han med en grej, så vi gick dit, på vägen träffade vi Nellie och Marris, och vi gick hem till Jonte tillsammans med dem.
Toni skulle bara hjäpa honom gå ner med typ 4kassar till deras så kallat "grovsopprum" hahaha det var 4 pinnar med ett plåt tak och 2 stora gröna tunnor :p.. Herregud!
Efter kanske 40min(?) gick Nellie. Jag och Toni var kvar till typ 5 i 10, efter att vi spelat lite "gitar hero" och "Jatzy"(hahaha stavning?).. Trevligttrevligt :)! Fast jag förlorade på båda spelen :p.. Klarade inte änns en lätt låt på "lätta" nivån.. Och jatzyn fick jag bara 112!?!?!?! poäng på.. Fyfan. Jonte van med 222 poäng.

Vi var också ute och gick med "Wulf" (Tonis hund/bästavän) i 2 timmar igår, och en timma idag.. Jag kommer bli stark i bena efter denna vecka *puhh*

Idag har jag och älskling varit vid Willy's och köpt lite  s n a s k  och drukit upp 1liter burn. :) Vi gick också från "skogsbo" och gick till han där ifrån.

När Jonte slutar jobbet skulle vi förmodligen gå och träffa han och Marris. Men jag måste göra mig iordning innan, skulle nog inte få för mig att gå ut osminkad :p

Men nu skriker Toni att han "MÅSTE SPELA" (CS1.6)... Alla som ät nått vet ju att man ska spela CSS ;)... Like me :)!

Men jag skriver kanske mer senare.

Pussilussi<3!

Godmorgon!

Hej och godmorgon alla söta blogglässare!

Jag vaknade för ungefär 40minuter sedan, och kunde inte somna om :o... Jag somnade liksom före 22.00? Älskling ringde och väckte mig 22.15 och skrattade lite över att jag sov och sa att han tyckte att jag sokulle sova vidare, hahah, aah, detta lär man väl¨få höra både en, två och tre gånger, menmen, det var värt att sova iaf(?)!

Aah, och som ni förstod så sov inte Toni här, både han och jag var väldigt trötta. Men jag ska hem till han idag på eftermiddagen. Han säger att jag ska träffa hans kompisar, men jag vet inte riktigt om jag vill det? Har träffat två av hans kompisar redan, och dom han väl inte vart dom roligaste jag skulle kunna tänka mig att spendera en kväll med, menmen, han skrattar iaf bara när jag säger att han måste ha kompisar som pratar. Jag är en sån som blir tyst när alla andra e tysta eller så babblar jag på av bara fan. Det gör jag i skolan, tror inte jag skulle görra det på en platts där jag inte känner mig "hemma", äsch, ni fattar!

Idag då, förutom att jag ska sova hos Toni, hmm vad ska jag göra då? Inte så mycket antagligen, kanske sola en sväng? Tror jag kommer göra det! Men de får bli lite senare, nu är klockan inte änns 10?!?!?!? Usch, känns hämskt att ha gått upp såhär tidigt! Nej nu ska jag gå på toa, dricka vatten, äta något, ställa mig i duschen, sätta på mig kläder, packa ner kläder(som jag ska ha när jag e hos Toni), kanske sola solarium, isf sminkar jag mig efter det, eller så solar jag inte och sminkar min när jag drar till Toni :)


Men nu ska jag börja bra mig.


PUSSILUSSI!<3


I <3 Donken

Hejsan allihoppa!

Nu är mami på väg hem, hon ska köpa hem donken food *mums* ska bli as gått.. Jag e verkligen inte på bra humör idag, känner mig så grumt nere, vet inte varför, va lite glad efter skolan, annars har jag varit nere helatiden! Vet inte varför, menmen, bra att ha en sånhär "deppdag" så bli allt bättre imorgon, och typ rästen av månaden :)!

Toni har ringt mig typ 5-4 gång, som vi pratat, sen va jag i köket typ 10min och då hade jag 4 missade samtal från honom! Gulligt :) Just nu spelar han lite CS, efter det ska han väl ringa mig! Sa han iaf!

Det ända jag har ätit idag är en tallrik soppa (min lunch) och en halv såndär block choklad, asså ni anat inte hur ILLA jag mår, det verkligen snurrar i huvudet hela tiden, undrar om det är för att jag inte ätit eller sådär :/... Hoppas det blir bättre när jag ätit!
Asså jag var helt speedad allderles nyss, och sen bara för kanske 30min sen så blev jag så jävla seg, kan knappt stå :(!

Menmen, skriver kanske efter maten!

PUSSILUSSI<3

Hemma!

Hejsan, igen!

Nu är lilla jag hemma, var kvar i skolan ett tag, skrattade och sprang runt i cafet som en liten fjortis, underbart! :p
Maria skämdes, men både jag, Mariana och Aggi sket i det :)

Sen får vi se om älskling kommer, han värkade lite osäker, hmm, men han gör ju som han vill :).. Lär väl träffa honom imorgon eller nått annars!

Hmm, tagen har varit rätt osoft, den har verkligen gått så SEEEGT!
Men här kommer lite bilder från idag :)

Mariana style!
Fattar inte hur dom kan vara tvillingar?.. Inte ett dugg lika ju!
lunchen.. hmm!
Mariana och Aggi! (ser ni att det är VÅÅÅÅÅR)<3


Nu vet jag inte vad jag ska skriva, jag återkommer :)

PUSSILUSSI<3

SKOLAN

Hejsan alla blogg läsare!

Nu är jag i skolan, jag kom ca 10 min försent *suck*.. Men bättre det en att jag missa hela lektionen, right? :)

Jag har precis gjort klart min "gramatikbog för småbarn".. Och den gick ut på att man skulle skriva ner vad alla 9 ordklasser innebar för SMÅ barn.
Min lärare tyckte att det var bra, och att jag gjorde en snygg upplaga som låg ner :)!

Jag och min lillebror hade en rolig dialog här omdagen...
..Mamma sa att dom har lik i "frysrum" på sjukhus.

Linnéa - Mm, mysigt, tänk hur många lik som blivit på knullade där inne.
Marcus - Varför skulle dom ha blivit det?
Linnéa - Men det finns säkert läkare som är nekrofiler också.
Mamma - Men usch, jag vill inte änns tänka på sådant.
Linnéa - Men joo! Vem har sakt att inte läkare kan vara nekrofiler, och det är många anstälda på ett sjukhus, någon någonstanns måste ju vara det.
Marcus - Aa, de e sant, men det är inte så vanligt.
Linnéa - Nej men om t.ex 1 på 10.000 är det, så lär det ju finnas ett par här i sveriga.
Macus - aa ungefär 100 stycken i Stockholm, tänk dig alla dom tillsammans.
Linnéa - Blodbad. Sen skulle det vara en jävel som skulle bli överlycklig.
Marcus - Varför?
Linnéa - Ja alla tänder på lik, så dom skulle antagligen döda varandra, och då är det ju en jävel som skulle bli lycklig som fick knulla 99st lik!

Nu slutar min lektion.

PUSSILUSSI<3

Godmorgon!

Gormorgon bloggen och ni läsare!

Jag börjar skolan om 40 min, och jag ska nog inna, mamma väckte mig för 20min sen men jag vaknade inte förren nu! Jag e verkligen helt död, fast jag somnade före halv 12 igår?... Hur går det ihop :o!

Nu ska jag iaf ta på mig kläder, men jag vet inte vad jag ska ha på mig? (å n g e s t)
Sen ska jag sminka mig, och det är ju inga problem eftersom där är nästan lika varje dag :p
Asså jag vet inte om jag ska ha min skinn jacka, eller om jag ska ja min bruna? :o.. Jag har ingen halsduk som passar till skinnjackan iofs, äsch vet inte, jag får försöka bestämma mig!

Idag ska jag sova hemma, Toni kommer hit, eftersom mamma ska jobba natt, och vist, min bror är 12 snart 13 och klarar av att vara själv hemma, men vet inte om jag vill lämna honom ensam? Känns så elakt på nått sätt! Och sen ska jag ju sova hon Toni hela veckan, så det gör ju inget om vi är här en dag nu i början, och sen appropå Toni och sova där.. Jag måste ju ha med mig kläder för en VECKA!!! Asså och mamma har inte tvättat, så jag får nog göra det idag, annars kommer jag dö, jag kan ja samma kläder 2 dagar, sen känner jag mig äcklig, asså inte om det är jeans dåra, dom kan man ha länger, byxor över huvudtaget kan man ha längre än t.ex en t-shurt, tänk att ha samma tröja med en 2 dagar?
Asså jag bryr mig absolut inte om någon annan har det, men jag skulle aldrig ha det!

HAHA, min lärare rungde precis och "väckte" mig, asså ifall jag skulle sova nu, så skulle jag kunna ta mig till slöjden, jag har bett henne göra så, eftersom jag ofta försover mig, och slöjd är mitt favorit ämne, så det var ju bra att hon ställte upp på det!

Men nu MÅSTE jag sätta igång, känner mig SÅ j*vla seg! menmen!

Här e en bild på min troskant;

Blixten fick hela min vild att bli vitare/Ljusare, menmen, man ser lite iaf :)

Nu ska jag dra på toa, sen dricka vatten, sen ta på mig!... Hur ska jag hinna?


PUSSILUSSI<3

Lockigt hår.. Wtf?

Hej du där !

Idag har varit en heeeeelt okej dag! Jag började klockan 8 och slutade mellan halv 10 och 11, Hade bara SO och MATTE!

Efter skola var jag med Leo i ca 3 timmar, hahah, vi letade typ 2 timmar efter ett ställe! off! Tfn samtalet asså, gaaalet! "Men hallå, vi håller på att dö"

Efter att ag varit med Leo tänkte jag antingen dra till stan och handla som jag planerade igår, eller åka och sola, men när jag är i Zinkens så skriver jag till Emma och fråga vad hon gör, och precis när tåget kommer till Mariatorget så ser jag en BLOND sak gåendes på parongen, och när jag tittar en gång till så är det min lilla EMMA :) hahah hon kliver på i min vagn och jag frågar vart hon ska, hon skulle till Värmdö och jag fick förlja med :D! När vi ska gå vidare i vaknen så går jag framför Emma, och när jag bara tagit typ 2 steg så är det en gammal GUBBE som TAR på mig :O... Asså vaarken jag eller Emma hann reagera jag bara står där och säger högt "fan vad äckligtfan vad äckligt...." och efter kanske 1.5 sekunder bakar jag bak, men människan släpper INTE!? Asså fan va irriterad jag bli på mig själv att jag inte bara skog till han eller vad som hällst... (Skämms Linnéa, du måste tänka och reagera fortare!) 


Efter Värmdö åkte vi till slussen och jag kom på att jag ville sola solarium, och Emma sa att dom öppnat ett nytt i Hornstull så vi drog dit.. Och det var jätte bra :)! samma/kikadant solarium som dom har i Högdalen.. Men jag kommer antagligen variera mig och åka till Högdalen också, även om det är längre!


Efter solariet drog både jag och Emma hem, och nu sitter jag bara här, och har laddat upp lite bilder på datorn precis!



Dagens uotfit (suddig)

Tröja - H&M
Jeans - J.Lindeberg


Helt vanliga kläder med andra ord :)

Här kommer en allderles ny också på mitt face

Vet inte varför jag gillaren den, jag helt enkelt bara gör det :)...


Laddar upp bild senare på hur mycket färg jag fått :)

Men nu ska jag sätta mig och äta pankisar som mamma har stekt!

(imorgon kanske älskling sover här)


Pussilussi

Välkommen tillbaka solen!

Åhh, är det inte underbart? Imorse när jag vaknade hemma hos älskling så sken solen och fåglarna kvittrade, och varför jag säger "hemma hos älskling" är för att hår inne i stan där jag bor kanske det finne en fågel som kvittrar, och den blir oftast överröstad av den stora vägen som e kanske 100m bort, men har man tur så kanske man kommer upp innan rusningstrafiken och då hinna höra alla vacka fågelkvitter!
Jag kan inte fatta att klockan är 19.** och det fortfarande går att sitta i mitt rum och se vad som finns runt en och ändå inte behöva ha lampan tänd!<3

Våren är härlig för då vet man att sommaren straxt är här, hösten, hmm hatar nog den tiden av året, för då vet man att man har uppförbacke ända tills våren igen, ifs så är det kul ca 2 veckor varje vinter då jag åker skidor, men annars? pff. Linnéa kan vara utan! :)

Eller vad tycker ni?, blir inte ni också lyckliga av denna vårkännsla? :)



Och nu börjar jag fundera på om jag inte ska sätta på mig lite kläder för att sedan åka till  H ö g d a l e n  och sola solarium, idag igen!?.. Blir nog så, ska bara ringa mami och kolla vad hon har för planer? :o...

Imorgon ska jag nog in till stan och handla lite :) *weii* <3

Men nu ska jag som sakt ta på mig något mysigt och sedan sticka iväg! :)



PUSSILUSSI!<3

VAD I HELVETTE?

Hej söta och underbara läsare!<3

Idag har jag varit hos optikern och dom hade INGA bra nyheter.. Jag har fått sämre syn på höger öga!! Nu har jag 1.50 :o.. Och juste, hade fel innan jag hade inte 0.25, jag hade 1.25. + han sa att jag va asmatiska, alltså att jag har ett "brytningsfel" ungefär som en "skelning" asså jag skelar på nära håll, t.ex när jag läser, inte när jag går utomhus. Men det gör också att jag inte kan skilja på t.ex C&O&D&B :/.. Fett jobbigt, men asså jag vet inte en enda människa som kan gissa att jag skelar :s... Inte en enda!

Skriver senare, nu ska jag kolla på  a n d r a  a v e n y n !

PUSS!

RSS 2.0