Linnéa Johansson

Har du kysst någon idag? Ja
Har du haft sex idag? Hmm, efter 00.00 JA.
Har du ett förhållande? Det kan du skriva upp!
När går gränsen vid otrohet? Flirta med någon annan och  m e n a  det.
Är du romantisk? Vet jag inte om jag kan påstå.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja.
Har du nångång slagit någon? Yes.
Har du lekt med någons känslor? Ja.
Länge höll ditt längsta förhållande? 1år och 4Månader, tyvärr. *äcklad*
Hur länge var ditt kortaste? 1 dag XD
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag har världens bästa förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej.
Är du en bra pojk/flickvän? Ja, jag hoppas det. Tror det.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Toni.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? W******
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Ja.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 28p & 31m
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Beror på hur länge man varit tillsammans, men tror inte det.!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpat.



Känner att min mage skriker av hunger och kommer förvånat på att jag knappt ätit nått idag. 3 tugger fisk och 4 klubbor. Det är inte mycket att hänga i julgranen inte. Så nu ska Linnéa gå och göra sig något att äta.






PUSSILUSSI!<3

Över ett halvår.



Hej söta bloggläsare.



Nu är det så att jag och min älskling har varit tillsammans i över ett helv år. Känns rätt konstigt, jag kommer ihåg första gången jag träffa honom som om det var igår. Vi låg i sängen igårkväll och gick igenom vad vi tyckte och tänkte om varandra första gången vi sågs och vad vi gjorde och sa, och vi båda kommer ihåg precis allt båda två.
 -Mitt allt!

Godmorgon.




Hej på er.. En snabbis nu då.



Vaknade för 5 minuter sen, mamma väckte mig aldrig.. Trodde att hon skulle göra det. Eftersom jag skulle ju ha skjutsat henne till jobbet idag.

Iskolan vet jag inte hur det kommer att gå.. Första skulle jag göra det där dockskopet, sen fick jag för mig att göra de där låssas-företaget, men de gick i konkurs. Och nu undrar jag om jag inte ska göra i NO, typ hur skolan ska kunna spata mer energi m.m.

Efter skolan ska jag hem, mamma ska fylla på mitt bankomatkort så jag kan tanka moppen. Vist är hon underbara som vill betala min bensin<3!
När Toni slutar så kommer han direkt hit, vet inte om jag ska komma in till Slussen så han slipper åka själv där ifrån eftersom han inte tycker om det. Sedan ska vi ta moppen från mig till Gustavsberg. Han måste bara med bara för att jag inte hittar själv..

Men nu ska jag försöka komma till skolan, inte allt försent!






PUSSILUSSI!<3

Philip



Bilden säger allt.


Miljö



Tästa dig själv HÄR.


Mafia wars.



Hahaha, älskling jag är bättre en dig snart ;)


Ny plan.




Hej alle sammans.



Jag har en ny plan för förjupningen i tema framtid. "Jag ska starta eget företag".. Asså jag ska skriva på papper hur jag skulle göra och sådär. Tror de kan fungera.. Jag kanske kan få högre brtyg i SO.. Sen snacka jag med morsan idag. Och jag har lovat henne att jag ska börja gå på idrotten. Lovade aldrig att jag skulle göra nått på lektoinen, men bara att jag skulle vara där ombytt och klar... Vi får se hur de går med det.

Nu ska jag till skolan iallafall, fastnade på en internet sida som förklarar hur man bygger upp företag. Ska höra med Max om jag får byta ämne, om inte.. Så gör jag det ändå. De jag håller på med nu får jag bara ångest över.





PUSSILUSSI!<3

.

JAG VILL INTE, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE.

Prov.




Hej sötisar.



Idag började jag 09.30, jag kom bara 8 minuter försent. Vi hade barndövning idag, tycker verkligen att det är helt värdelöst! Ingen kommer ta det på allvar när det är på riktigt. Menmen.

Vi hade prov idag också, Svenska(VG), No(?), Samhälle(G+), Geografi(G).. Känns kanska bra.

Efter skolan gick jag och Harald runt och snackade lite, jag kom hem klockan 18-någon gång.

Snart ska jag äta mat, sen tror jag att jag ska ut och åka lite.


- Mariana  +  Linnéa





PUSSILUSSI!<3

Ska gå nu!




Godmorgon allihop.



Nu ska jag gå till skolan, känns som att de kommer bli en bra dag.. Förutom de där rånet i västberga som dom har snackat om på TV´n hela jävla morgonen. Dom har ju hittat hellikoptern rånarna hade, de jag tyckte skulle vara smartast var om dom flög till gotland eller nått och sen tog planet till Thailand, men nejnej, dom dumpar av den så att manniskor kan hitta den. Puckon. MEN, det är ju skit bra, då kanske vi får fast dom.

Idag kanske jag och Viktor kan ska moppe, eftersom de inte regnar eller nått så.. Men vi får se.

Nu måste jag kila.






PUSSILUSSI!<3

Ögonsten.





... Det är bara en önskan jag har.


Lika lång dag som natt!




Hej, jag glömde kanske skriva att idag är det "HÖSTDAGSJÄMINIG" det innebär att dagel är lika lång som natten. Så nu är hösten här, men för att de verkligen ska bli höst så ska de ju ha varit under 10grader kallt i minst 5 dagar. Och det har de knappt varit i någon del av landet hitils.

Förarbevis.


-Jag är helt enkelt bäst!




Klockan 21.00 ska jag iväg och hämta mamma på hennes jobb. Det går så fort att åka dit, ungefär 7minuter. Beror på lite hur köerna ser ut och sådär.. Men de lär ju inte vara så överdrivet mycket bilar ute vid den tiden. Plus att mamma betalar bensinen. Så det är ju också skit bra!

Jag kollade precis de senaste avsnittet av AA-andra avenyn. De var verkligen skit bra.. Jag vill att Kitty ska hitta sin dotter.

Viktor och jag skulle igentligen dragit ut och åkt moppe, men på grund av vädret så får det bli en annan dag. Jag har lärt mig av Toni att man inte ska köra när det regnar, och han vill inte att jag gör det.

Men nu ska jag glo på tv eller något annat skoj.





PUSSILUSSI!<3


Hemma nu!



Hej baby!




Vad har hänt sen jag skrev sist, hmm, inget om jag ska bara ärlig.. Jag gick hem och så har jar kollat på "true blood" älskar serien!




Sen åkte jag pch hämtade mamma på hennes jobb när hon slutade. Vi åkte i massa rondeller bara för att jag skulle vänja mig. Och de gick jätte bra, utom en gång då en bil tuta, men annars var de lungt.

Nu är vi hemma iallafall, jag är rätt trött. Ska nog gå och lägga mig ganska direkt efter att jag ätit, eller aah.. Jag ska gå och lägga mig 23-23.30 då får jag 8.5 timmar sömn. Och det är perfekt.


- Petra, och min älskling på Filles moppe. Älskar er!



Men nu ska jag spela Mafia wars.






PUSSILUSSI!<3

Skolan.



Hejsan alla underbart glada läsare!



Linnéa är i skolan, jag försov mig så jag kom dock rätt sent, menmen, det var ingen stötte fara. Jag har tagit reda på vad vi snacka om på samlingen i morse, och jag har kommit igån med det va skulle göra under de följande två veckorna. Jag ska göra min framtidslägenhet.. Eller aah, de ska iallafall föreställa det. Kan dock inte börja idag, eftersom Fredrik inte är i skolan just nu, så jag kan inte komma in i träslöjden.

Just nu sitter jag vid skolans data, lyssnar på kapten röd "Okänt nummer".. Skön låt. Och så spelar jag självklart MAFIS WARS. Man blir helt besatt av det spelat, vet inte varför, de e kul på nått sätt.

I lördags åkte jag och Toni ham till mig och hämtade min moppe och åkte ut till Gustavsberg, sen åkte vi hem till mig igår och sov hos mig till idag. haha, min älskling tyckte att det var läskigt att åka med mig. Men han vade sig efter ett tag.

Juste, i lördags vid 00.30 någon gång så stoppade snuten mig och jag fick blåsa i en jävla alkohol mätare. Snacka om att dom inte hade annat för sig den kvällen.

Men nu slutar vi.






PUSSILUSSI!<3

Today

Min dag;


09-14.00 skola.
14.15-18.30 MOPPE.
18.30-??? kanske vara med folket i Gustavsberg, annars  m o p p e  ;)




Ha en bra dag, puss!

TUUUUUUUT!




Hej på er allihoppa, Linnéa är på det bästa humöret man kan vara på. Jag har ju nemligen åkt moppe, sypper kul. Råka dock köra rätt in i en rondell utan att tänka på att de va den som va INNE i rondellen som har förtur, men jag tänkte självklart  h ö g e r r e g e l n  så jag har redan lyckats med att få en bilist irriterad.. Första gången jag kör ute i trafik liksom.. Men de e skitbra!

Körde från Älvsjö till Sickla udde, där ifrån till Bandhagen och från Bandhagen till Liljeholmen, det tog sin lilla tid.

Middagen idag blev donken de va riktig nice, känns som de var länge sen jag åt där. Två veckor faktiskt!!!

Snart ska jag in i duschen, ska bli skönt, är lite frussen faktiskt.


- Har ingen aning om vad det är för moppe. Men den går frammåt <3


- LINNÉA!



Sen ska jag sova, är verkligen jätte trött.






PUSSILUSSI!<3

Hello.





Nu ska jag ut och åka moppe, kommer nog vara ute hela kvällen.

Vet inte om jag orkar åka till Gurra imorgon eller över huvudtaget denna helg, men vi får se.

Igår var det iallafall jätte mysigt hemma hos farmor, jag fick slingor i håret, och lite kläder. Toni tror jag och trivdes jätte bra, han fick ju trots allt äta hur mycket bullar och så han ville,  o c h  har fick röka innomhus hur mycket han ville. Så jag pratar nog för oss båda när jag säger att igår, var en bra dag! :)


Men, jag blir...



..GALEN!!


Hej föresten.

Ja som sagt, jag blir helt galen på detta snart. Jag vill att pappret som man ska registrera sig ska komma nununu, de ska komma på posten senast imorgon, men jag vill att de ska komma nu. Om man åker med pass och med det där pappret så är det lungt. För då kan farbror polisen se att jag klarat teorin. Men funderar på om jag inte ska åka ut och åka endå.

Hmm, på tal om snuten.. Toni ska på nått snut möte imorgon, han sa inte varför. Eller han sa att han inte viste varför.. Men de tror väl jag så mycket jag vill på.

Annars har det väl varit en helt okej dag. Har lånat en bok, som jag snser är hyffsat dålig. Men jag måste läsa en "framtids-dystopi" har med betyg att gör. Som tur är så måste man inte läsa ut den, bara så att man kan diskutera lite handling och sånt. Boken heter iallafall "FUL" (I en värld av extrem skönget är det normala fult) det handlar typ om att alla som är 16år blir opererade till det "perfekta utseendet".. Stora ögon, fylliga läppar, slät och fin hy, lakt hår, och aah, ni förstår. Men alla då som inte fyllt 16år bor i den så kallat "fulingby" och dom är helt förbjudna att komma in på den ön som alla snygga är på. Rätt töntigt, men den har ett bra bydskap "Du är fin som du är"


-Detta är då boken. Jag tog bilden och fixa den lite, blev rätt nice tycker jag :)!



-Mariana och Thomas :)!






PUSSILUSSI!<3

Prao!



Tjena mors!



Idag var jag i skolan. Gjorde inte så mycket, fick gå tidigare eftersom jag skulle fixa prao till vecka 41. Och det blev där jag hällst ville.. På Hemmesta skolan, på en avdelning för barn som har det lite svårare i skolan, är vad kanske du och jag har!?  Iallafall.. Natha (big boob) hjälpte mig att hitta rätt, hon har gått i en annan del av Hemmesta skolan, för vad man nu ska källa det, "barn som är som du och jag, utan större svårigheter"

Efter det träffade vi Petra och folket. Jag fick en krona av John för att få köpa en klubba som smakar rosa. Fråga Jonte, han vet vad jag menar, han håller nämligen med om det till 100%

Nu ska jag (fuck face) in i duschen, ska bli sypper häligt. Hörs kanske imorgon!








PUSSILUSSI!<3

Snart är kortet i min hand!




Tja!



Idag klararde jag körningen också. Känns underbart. Om en vecka får jag mitt efterlänktade kort i handen. Toppen!




Nu är Toni hamma hos mig, vi ligger och myser i sängen med datan i knät. På onsdag ska vi sova hos min farmor och förmodligen äta jätte god mat. Älsklingen älskar hennes mat. Så de e typ bara därför han vill sova där. Hahha!


- God natt önskar jag och Toni.






PUSSILUSSI!<3

I am the world's best!




Jag klara det, jag klara det verkligen! Nu har jag mitt moppe kort. Klarade teorin. Hade 1.5 fel, glömde skriva i en sak av fyra som man skulle fylla i på sista frågan. Men när han frågade mig muntligt så svarade jag rätt direkt. Men jag tyckte att de känndes som att jag hade fel på åtta frågor! Men icke-sa-nicke jag KLAAARA det! Jag är så stolt över mig själv, han som rätta provet sa att jag va bland de bästa och "Ibland kan det ju vara bra tillomed vara bra att va dyslektiker" Och de va bra!
Imorgon har jag körprovning/kör övning på 3 timmar i Högdalen, då måste tydligen mamma vara med. Efter det ska vi hem, för Toni kommer hem till mig, och sover till på måndag. Hen börjar 09.30 så om han tänker gå till skolan, så kommer han kunna komma itid om han annsträneger sig. Och de tror jag väl. Själv börjar jag 10.20 på måndag, så det är skit soft!

Annars.. Allt känns skit bra, jag mår skit bra, and everything is great.

Ska väl ringa min älskling snart, han kan inte skicka sms eller nått. Så han bad mig ringa "lite senare" när jag ringde vid 19.30 eftersom han kollade på film just då.


Det var allt för mig!





PUSSILUSSI!<3

Booring, men snart!!




Hej på er alle-sammans!


Idag har jag varit i skolan. Det var jätte god lunch må jag säga!

Efter det hade vi "SO läxförhör/prov" Jag kara det inte 6/10.. Ekonomi! Trodde jag skulle klara bättre! Menmen, bättre lycka nästa gång.

Jag har börjar hosta, utan att vara förkyld eller nått, varför?.. Eller så håller jag på att bli förkyld.

Snart, vid typ 17-tiden ska jag dra ut och åka moppe, ska bli skojigt. Lite roligare än vad det är nu iallafall.. Eller.. Ganska mycket faktiskt! *hehe*


Kladdade på skolans bänk idag, och resultatet blev...
.. Detta. Fergen är tillagd från data. Så tro inte att jag e så dum.. Att jag klottrar på benkarna med fergpennor.

Nu finns det väl inte så mycker mer att säga.





PUSSILUSSI!<3

Nu är jag hemma..



.. Och ska vara det tills imorgonbitti. Fan vad gott jag kommer sova inatt. Först idag tog jag och Emma en promenad från Liljeholmen till Axelsberg, så nu har jag lagomt ont i mina höfter, som alltid när jag gått lite längre en till bussen liksom. Haha!

Nu sitter jag i fotöljen här hemma hos mig och lyssnar på KSMB. Har börjat lyssna på dom sen Totte sa att jag skulle lyssna på "sex noll två" både han och jag gillar att lyssna på musik med ett vättigt innehåll, där han/hon som sjunger vill förmedla nått med texten. Rästen bilr enbart tjatigt när man lyssnat några gånger.

Ska straxt krypa till kojs, ska bara kolla lite på blocket.se




PUSSILUSSI!<3


Ut igen!




Hahahha, ja, jag sa ju att jag skulle skriva när jag kom hem.. Men nu ska jag ut igen, ska träffa Mimmi, Oliver och Viktor, nicenice!



Bye!<3

Ut straxt!




Tjolahopp!




Kom hem från skolan för ett tag sen, närmare bestämt 1 timma och 40 minuter sen. Skippade idrotten, -yack- säger jag bara.

Straxt ska jag ut och träffa Emma, vi ska väl bara gå runt och snacka. Jag är helt jävla rastlös på grund av "fars abstinens" jag vill ut och ÅKA, eller snarare, jag vill sitta bakom Toni när han kör! Fyfan vad älskar det. Halelulija!


Skriver när jag är hemma igen, om jag orkar.

Asså denna låt! Jag tänker på min storebror Dimi som fan när jag hör den! Me love!
Och denna tänker jag på Jonte.





PUSSILUSSI!<3

Snart?.. Eller inte!.. Som alltid!




Hej alla fina bloggläsare, jag älskar er, fasten ni inte är så många!


Idag har jag inte gjort så mycket, var i skolan. Patrik lärde mig lite finska, roligt roligt. Oliver protesterar högt om varför finska inte är ett språk att lära sig.. Men hmm, om jag ska vara ärligt så är det vackert. Enligt min åsikt, många andra är av en annan. Vilken tur att vi lever i ett fritt land, håller ni inte med?

Vi får se om Toni kommer idag. Han är verkligen som person.. Veldigt hal. Går inte alltid att nå honom, men de är nog för att han är så jävla svår att prata problem med! Jag anser att, om man är oense om något, så kan man ju prata om saken. Men vi får se om han kommer idag eller inte. Han sa att han skulle komma, men om han kommer, kommer han förmodligen  v ä l d i g t  sent.
Snudd på att jag har lust att ringa upp och säga att jag andra saker för mig än att sitta här och vänta på honom. Till vilken nytta liksom? Just nu har jag ju inte så mycket annat för mig, men jag har polare som har fårgat mig flera gånger om jag inte kan komma ut. Visst kan jag gå ut och vänta. Men om jag väl kommer ut och är med mina kompisar. Så kommer jag nog inte ha sån jätte lust att gå hem, bara för att han kommer...!

Men aja. Nog om det. Såg att min lärare hade skrivit att veckans "blogg skrivning" skulle handla om Fuglensang men om jag ska vara helt ärlig så vet jag  i n g e n t i n g  om honom, inget mer än att han varit i rymden. Värkar nog väldigt oalmenbilldat. MEN, det han jobbar med, tilltalar mig inte för 5öre. Jag tycker nog att de är bland det ointresantaste på denna jord. Sökte på google om jag skulle hitta nått på honom, men de första jag ser är en jäävla massa engelska sidor med text. Och då genast gav jag upp. Så sorry Max. Hoppas du ger oss ett roligare ämne nästa vecka!


Men nu ska jag nog hoppa in i duschen eller något liknande. Jag duschade aldrig imorse.. Usch!





PUSSILUSSI!<3

Good nigth everybody!







Nu ska jag sova, är jätte trött. Ska bara tvätta ansiktet innan jag kryper till kojs.

Jag läser en tjejs blogg, som jag känner lite sådär på avstånd, därför skriver jag inte ut hennes bloggadress med rädsla för att hon ska se vad jag skriver, och kanske därför inte fortsätta blogga. Och det vore ju synd! Men jag har tänkt på vad denna tjej skriver, och men närmare eftertange skrämmer det mig -Ganska mycket faktiskt.
Det är precis som om hon är på en helt annan planet. Nej usch, vill inte skriva om saken mer än att det är intresant.

Imorgon kommer min älsking hit. Han skulle igentligen ha kommit idag, men det kom saker ivägen och de ena ledde till det andra, och han kom fram till att det var bättre att han kommer imorgon.



Det var allt för mig!



PUSSILUSSI!<3


Färdigläst! och svar till Paulina.



Tjaba bloggen och ni söta läsare!



Nu har jag precis läst ut sen där jäkla teori-boken för moppekorttet. Har teori skrivning och uppkörning, nästnästa helg. Känns inte som att jag kommer klara det, men man vet aldrig, Natha säger att de inte var så svårt! Så vi får se!
Appropå Natha, ringde henne idag, hon tyckte att jag skulle åka till Gustavsberg och plugga där, men jag känner mig själv.. Det skulle aldrig hända, finns de roliga människor i närheten så kan jag inte konsentrear mig på en jävla bok!




Snart kommer nog min kära mamutt hem, hon hjälper min syster Jonna, honn och hennes kille ska flytta till en större lägenhet och behövde hjälp. Så mamma erbjöd sig + min lillebror, jag slapp! *pust*

På fredag kommer förmodligen Toni hit, men vi får se om han kommer tidigare, han kanske vill ha hela helgen i Gurra, så han kanske kommer på torsdag, eftersom han börjar så sent på dagarna så hinnar han ut utan problen, kolla på mig, jag har kommit itid till min skola när jag börjat 08.30 och åkt utifrån Toni.



Postat av: Paulina

och du va tvungen och lägga upp en bild påhonom nu när man försöker glömma bort :<

POFFIIII! kom tbx :(


Svar
: Varför ska du glömma bort honom, tror du att det är det han vill. Tänk istället på allt bra han bidrog med? Var glad för tiden du fick ha med honom, istället för att försöka glömma. Tiden läker alla sår, och om inte så lindrar den iallafall. Och du kommer kunna tänka på Wuffe och bli glad, även om det är jobbigt. Jag börjar också gråta nästan varje dag faktiskt när jag tänker på att han är död. Men jag ler också när jag tänker på hur han hoppade efter frugan när man tände upp den på garderobsdörren.


Men nu ska jag snart gå och duscha. ska bli dunder nice!



PUSSILUSSI!<3


RSS 2.0