TVÅ TIMMAR

Hej på er, nu återstår det endast två timmar av denna arbetsdag. Man märker hur fler och fler människor kliver in i engtrehallen och intar sin vanliga arbetsroll och därmed byter personlighet. Denna dag har varit seg, varej sekund har tagit god tid på sig att pasera varje hack innan det är minutvisarens jobb att göra förändrig. Den lilla visaren behöver vi inte ens tala om.
Ska träna lite efter jobbet tänkte jag, träningsvärken efter fradagens pass har i princip gått över nu, i lördags kunde jag inte gå. Det var ett helvette att ta sig till Globen för att köpa biljett.
På tar om biljetten, AIK förlorade, det är inte ens rättvist, hur kunde vi låta den där lätta bollen bara rulla in, som om det var uppgort redan innan matchen? Skammm.
Nästa hemma match är fan inte fören den 21 augusti mot Trelleborgs FF det är lång tid, kanske borde man åka till Norrköping den 15? Hade gärna åkt till GBG den 4, men med tanke på jobbet så går inte det.. 15 augusti där emot är första dagen jag är ledig en veckodag, då har jag slutat jobba!
Ska åka till Södertälje efter träningen, ska göra nya naglar.
Have a nice day!

Fyfan.

...
Känns det fortfarande jobbigt att du inte har det du frågade om igår? .... jag tänkte väl det.

RSS 2.0