Nyår.. Igen!




Hej bloggen.



Jag har inte så mycket att skriva, igår så var jag och åt middag med mamma, och idag så får jag fira nyår med min älskling! Och jag e verkligen skit glad.








- HAHAH!




- Älskling äter.


- Jag älskar dig!


- Älskling, hos sin pappa!


- Nana och Hebo.. Vad gör ni? :o


- Den bjuder vi på, eller hur älskling!?


- Ppsst! Det är hennes fel att jag lever ;).. Jag älskar dig mamma!


- Var lite photo nörd medans jag väntade på att Toni skulle komma ut från soc mötet!


- Världens finaste och snällaste pojkvän, jag älskar dig. LHT, du är bara min :)

Bilder.

Hej, nu är det så att jag har färgat mitt hår, har ingen lust att skriva, men här kommer bilder. Se och njud bitches :)<3


- Innan.


- Efter.


- Linnéa!


- Linnéa.


- Jag och min älskling, han ser alltid lika glad ut...






- Världens vackraste Maya!


-Paulina, före.


- Paulina efter. Jag tycker att hon ser äldre ut i mörkt hår.


- Ina, lika söt och fin som alltid!




Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 9 månader 27/3-09 Toni, jag älskar dig mest av allt!

 


Imorgon är det jul.





Hej alla glada!





Imorgon är det julafton, och jag ska vara hemma hos mina kusiner och fira, sen kommer Toni hem till mig vid typ 22-tiden, så ska han få öppna paketet han kommer få av min mamma.

Nyår... Vad ska man göra? Jag ska äta middag hemma och sådär, sen ska vi smälla raketer. Men jag vill verkligen vara hos Toni och smälla raketer med honom. Vill fira in de nya året med min pojkvän.
När jag tänker på att jag inte får fira de med han, känns allt hopplöst. Men vet inte, mamma brukar inte vara helt omöjlig, jag tror nog att jag kan vara hemma dagen innan nyår till nyårsdagen äta middag med familjen, och sen kanske åka till Toni vid 22 eller nått. Min mamma e bra på så sätt, hon säger aldrig blangt nej.


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, finns typ inget att säga.





Så om vi inte hörs imorogn, så god jul och gott nytt år <3

Måndag 14/12-09





Hejsan alla människor.





Idag har jag varit i skolan. Vi har brutet schema tills på torsag då de är julavslutning. Ska bli så SKÖÖÖÖNT att få lov.

Toni kommer komma när min julavslutning är klar, och åka med mig till Gustavsberg. På lovet kommer jag vara med min älskling alla dagar utom 2, julafton och nyårsafton.. Tyvärr nyårsafton, eftersom jag hade velat fira in det nya året med Toni. Menmen, nästa år kanske.

Jag har precis ätit middag, och sitter och önskar att min mobil ska bli klar snart. Min mobil är inne på lagning,  i g e n!! tredje gånger för samma jäkla fel! Så hoppas jag får så att jag kan byta mobil till en annan.

Om jag får pengar på julafton kommer jag spara pengar så att jag och toni kan köpa ringar till varandra. De e väl inget sådär överdrivet seriöst, mest en gullig sak. Toni ska också köpa det. Och beroende på hur mycket jag får, så ska jag göra piercing i tungan, jag hade det förut, men då var de precis innan jag blev sjuk, så de blev ju inte så jätte bra *buhu*
Toni har sakt att han inte kommer tycka om när jag gör det, eftersom man inte så kyssas på två veckor eller mer. Men han ska ändå vara med när jag tar den.

13 januari ska jag på soc möte, får se vad det blir med de.

Det var allt för mig.




Hejdå.

Hemma!




Hej alla glada människor!





Igår sov min älskling hemma hos mig, han kommer imorgon igen. Jag klarar att sova utan honom en natt, sen blir de för jobbigt. Älskar att ligga nära honom höra hans ljupa andetag innan jag somnar.

Men idag på morgonen gick jag till skolan med Marcus, alltid trevligare att gå med någon.

Idag har de hänt två bra saker.. Jag fick alla rätt på matte provet, på G-delen iallafall, VG var för svår. Förra gången fick jag också alla rätt på G-delan. Och sen blev jag klar med ritningen på tekniken, de var viktigt att jag blev klar denna gång, eftersom den skulle varit klar för länge sen.

Imorgon ska jag och Mariana redovisa på So'n vi är skit strässade eftersom vi hela tiden skrivit jätte mycket om en sak, när vi igentligen skulle riktat in oss på en annan del i de "stillahavskriget".. Menmen, får skriva ner några rader om de andra som vi skulle skriva om!!!! Suck!

Nu ska jag gå ut till hallen och hälla på min mami som precis kommit hem från jobbet. Sen ska jag kolla på andra avenyn och sedan på "16 år och gravid" på mtv *blink*











Hejdå.

(-.^)




Hej!




Nu ska jag gå in i badrummet, bosta tänderna, sedan åka hem till min älskling.


Idag vaknade jag efter att ha sovit över 12 timmar. Underbart skönt, och jag känner mig fantastiskt utvilad.

Johnny har köpt slämlösande tablätter, för att min hosta ska gå över, och de har den gjort, visst hostar jag, men de är inte samma slämm i halsen nu, så jag bör kunna gå till skolan på måndag.

Sen har jag städat mitt rum, så när jag kommer hem sen så är de städat iallafall, hatar att komma hem och rummet ser ut som ett bombnedslag.

På torsdag nästa vecka har jag och Mariana redovisning, unda hur de kommer gå.

Men nu ska jag röra mig mot ytterdörren.


Hejdå!

Sjuk!





Hej hopp i lingonskogen.





Nu var det ju ett bra tag sen jag skrev, och de har ju hänt några saker. Den 27/11-09 var det 8 månader med min älskling. Vi gjorde inget speciellt den dagen, vi mös lite och kollade på TV.
Det var också den dagen som Toni fick feber och en hemsk hosta.

Det låter nästan som om han ska hosta upp lungorna, men det kan ju bero mycket på att han varit rökare i 10år lite drygt. Jag jar hockså fått denna förfärliga hosta. Så igår var det jag som blev hemma liggandes. Även om jag kanske inte låg så mycket, för jag hade bara lite hosta på morgonen, men viste att de skulle bli värre mot kvällen, så jag ville passa på att vara ute den sista dagen, innan man måste vara hemma i typ fyra dagar. Och de får jag väl sota för idag. Igårkväll hade jag männligen lätt feber, och en hosta som gjorde så ont att de känndes som att någon skar med kniv i halsen!

Om ett tag kommer min älskling, vi ska kolla på peanisten har jag bestämmt, tänkte kolla på den igår, men den e så tung, skulle någ bara må dåligt om jag kolla på den själv.

Längtar till att mamma kommer hem, älskar att ha henne omkring mig, hon sprider glädra på någon konstig vänster. Hon har sånt skratt som får en att fyllas med värme.
Och hon ska köpa helstabletter till mig också, hon tycker synd om mig.. Lilla mamma! Hon ville igentligen springa ner till centrum igår, men de va för sent när vi kom på det.




Och sen vill jag att alla ska veta, att när jag är sur över nått så måste jag överdriva bråket. FÖR ATT FÅ DET GLÖMT!!!! Och att jag gråter, det är jag som person. Jag har jätte lätt för att gråta, de e så jävla skönt att få göra det. De känns som att de man är sur över rinner ut med tårarna. Och så har de alltid varit. Så sluta leka att ni känner mig, de e bara en ända människa på denna jord som jag öppnar mig så mycket för, och den ända människan jag kan berätta ALLT för. För att hon överdriver inte, hon vet när nått är fel, och hon vet när jag bara behöver prata. OCH DET ÄR MAMMA!!! Så allt ni säger och sakt, är fel. Men nu vet jag nååt om DIG. Och du vet vem du är, och jag tycker att du ska skämmas, ingen annan!!!
... Bara en liten innsändare.





Hejdå.

RSS 2.0