Spännande!

Hallå i stugan, för tredje gången idag, kanske märks att jag inte haft nått att göra idag :)??

Måste bara skriva att jag håller på DÖ! kollade nyss på andra avenyn och sista avsnittet för denna vecka är bara FÖR spönnande, för er som också kollar på det så måste ni ju veta att Ulla har alkohol problem och nu har hon tappat "Davids" och Roxannas barn ner för ett par trappor OCH DÄR SLUTAR DET!!!!!! Asså jag vill att det ska gå en vecka nunununu! Jag är en sådan otålig jäkel, asså jag vill alltid att allt ska gå så fort, klarar knappt av att vänta på nått, tycker de e skit jobbigt rent ut sagt!
Jusste Elin kanske ska med på någon kickboxningsträning, ska bli sypper kul! (Elin är min kusin Alex flickvän), hon är verkligen supper gullig! Lätt bästa tjej han träffat =)
Åhh, vill bara att tiden ska gå fort tills imorgon, jag e inte ett dugg trött och nu ska ändå försöka sova, har bestemt mig för att se till att komma itid på lektionerna! och denna gång ska jag verkligen försöka hålla det!

puss&kram!


Kallt badvatten!

HAHHAHAHAHAHA SHEEEAT asså detta måste jag bara skriva! Jag satte precis på badvatten åt mig, och alltid när jag badar så badar jag på det VARMASTE som går, tycker de e sköönast så, men denna gång gjorde jag ett misstag, mamma har antagligen tycket att badvattnet var för varmt när hon la sig i det så hon satte väl på de nästan kallaste som man bara kunde, och nu när jag kommer och ska bada så är den inte tillbaka vriden, så när vattnet var uppfyllt så kastar jag mig i med halva kroppen, innan jag hinner upptäcka att vattnet är ISKALLT! shit vilken "schock" (vet inte hur de stavas) både jag och min kropp fick. usch och fy, så nu sitter jag har och huttrar medans jag väntar på att badkaret ska bli fyllt med det VARMA vattnet!

Puss&kram!

30 November

Hellu folket!

Jag vaknade nyss från en lång nattsömn, haha! en kompis till mig ringde klockan halv 4 på mårgonen (och väkte mig) sen när jag svara så får jag denna kommentar "hej! vad gör du uppe nu???" Haha, asså vad svara man på en sådan sak??
hmm, vad ska jag göra idag...? Jag fick en förfrågan av världens sötaste Elin om jag ville komma till Örby, men trött och "ny" vaken som jag är, skulle jag aldrig inna tills 15.00 ändå, då hennes familj ska iväg, så jag sa att vi kunde ta det på tisdagen, jag jag tror nog att det kommer bli så =)
Och nu som vanligt skulle jag hällst vilja träna lite, men jag har gått upp för sen för att hinna med passet jag hade fått vara med på isf.. Nu är jag iaf helt säger på att det är DÄR jag ska börja iaf, tränarna är jätte snälla och kan verkligen förkara hur man ska göra, tillochmed till en seg jäkel som mig :D, så till dem skom vill börja på kickboxning kan jag stakrt rekomendera www.kickboxning.se!!! Juste, min kompis från Rågsved, Johannes ska också med, så jag ska köra mot han! ska bli kul, har kännt han ända sen 6års eller 1an, vet inte riktigt. Sen bodde han ju på min gård i Rågsved när vi va jätte små, men då var inte han med han (han va ju en kille, så det gick ju absolut inte).
Idag känns allt bättre, jag hade en deppig dag eller hur man ska säga sist jag skev i bloggen, men nu är det snart ny månad och nya tag!
asså jag kan inte fatta det är bara 25 dagar kvar tills julafton!!!! WOOHOOW! gud vad jag länktar =) Vi ska nog vara hemma hos mormor och morfar i Älvsjö! Där har vi varit nästan vaje jul vi har firat med mamma, När jag bodde hemma hos min pappa också så hade vi ju varannan, men jag ska inte vara med han på jul iår, (det hade det ju blivit ändå eftersom att de e mammas jul iår) förra året var vi i Thailan. Men jag kommer INTE vara hos pappa på nyår, usch och fyy. Jag kan intw fatta att de e snart 10 månader sen jag snacka med honom sist...!
Nej men nu vet jag inte vad med jag ska skriva! klockan är 13.54 så det är ca 6 timmar kvar tills andra avenyn komer, guuud vad jag ÄLSKAR den serien! :D:D:D

Ha det lätte gött alla människor som finns på denna jord!

Puss&Kram

sho!

Idag blev det ingen piercing, p.g.a okännd anledning.. Eller den e inte okännd för mig, men för almenheten, tillsvidare.
Hmm, jaaaAa, asså idag har det inte hänt så mycket, har haft så jävla grymt tråligt (nu kanske man inte får svära men de gör jag så mycket ändå).. Jag sitter ensam hemma och hade hällst av allt haft ett trevligt eller roligt sellskap. Hatar verkligen att vara själv. Sen så har jag massa tankar i huvudet, de e så mycket som förändrats över en natt, det hände en sak igår som jag inte kan sluta tänka på. De var det bästa för alla, men ändå. Det kommer vara jobbigt att vänja sig av nu ibörjan.
Sen så har jag ont i HALA kroppen efter gårdagens träning, kan knappt lufta armarna för att trycka på de olika tanjenterna, så det kommer antagligen att bli svårläst denna gång. Men fatiskt om jag fick välja nu så skulle jag hällst av allt vilja träna. Jag länktar verkligen tills att jag och mamma ska köpa en boxningssäck HAHA =)
Och den dåliga dagen har inte direkt blivit bätre av att människor i min omgivning (skolan) också kanske inte har varit på toppen humör, en har haft huvudvärk så han knap "kunnat" prata, eller så var det bara mig han inte vilje prata med, hehe. Jag mår nog just nu bäst av att inte veta den sanningen. Sen har den andra varit frånvarande, och jätte många har varit trötta och hängiga.
Asså det ända jag har att göra är att sitta vid 2 olika dummburkar, som det VERKLIGEN inte finns någonting att göra på, hmm jag kan inte fatta att de verkligen inte finns nått på TV på fredagar :o,... kan ni?
MEN, det possetiva med sådanna tråkiga och deppiga dagar är att man är så glad över när det inte är såhär.
Nej min nu vet jag inte hur jag ska få fram det jag vill säga med text, finns så mycket jag skulle vilja prata av mig med. Men med rädsla av att den "informationen" ska hamna "fel" så skippar vi det.

(villverkligenattdusageetttäckenbaraettsåskulledugöramindag!)

Puss och kram!

Kickboxning!

Hej igen, idag har jag, Julian och min kusin Alex varit på kickboxning, FAFAN vad kul, jag trodde verkligen inte att de skulle vara såhär kul, men det var de verkligen. men jag känner hur skakis man är i benen efter... Men detta vill jag verkligen forsätta med.
Men jag kankse återkomer lite senare, jag har inte ätit middag en, eftersom jag kom hem för intye länge sen.. Så nu blir de chilli con carne!

E pa zdravo!<33

Till min lärare!!!!

(Hej Max, jag hoppas verkligen att du läser detta....INNAN jag kommer till skolan.. Men det tror jag ifs inte.
Nu är det såhär att jag har försovit mig.. Ganska mycket (IGEN!!!), men de e för att jag har ingen veckarklocka, ingen mobiltelefon eller nått som kan väcka mig... eller jooo, min mamma, och det gjorde hon, men de kommer jag inte ihåg, somnade antagligen om direkt efter att hon "väckt" mig. Men jag vill bara att du ska veta att jag slänger i men en frukost nu, och sen springer jag till skolan.)

snartsnartsnaaart!!!!

Shiiiit, kan knappt tro det, det är 3 dagar kvar tills jag kommer ha en piercing i TUNGAN, jag e så spänd, änen om ag piercat mig 3 ggr redan, men har hela tiden haft oturen att dom jag har i underläppen har ramlat av och så har jag inte hittat den, och som jag skrev i ett annat inlägg.. Tror jag? Så var jag tvungen att ta ut den p.g.a. förliten läkarpiercing och sen att jag blev förkyld 2 dagar efter att den togs, så hoppas jag har bättre tur denna, gång! och efter 6 veckor när tungpiercingen tagits så ska jag ta i underlätten igen :D Jag länktar så!
Jusste, det finns en blogg som jag verkligen ÄLSKAR, som jag inte missar ett enda inlägg av =) Det är om "Ronja" eller "marlie" som hon kallar sig själv, hon fyllde 15år nu i måndags (grattis föresten), och hon har en dotter på ca halv året, jag förstår inte hur hon får allting att gå ihåp, beundrar henne stort! mammamarlie93, hoppas de blev rätt nu, (och jag hoppas de e okej för dig att jag länkar din blogg! =) Och sen en annan blogg jag följer är en tjej som är 17år och trebarnsmamma!!! kan ni fatta?? mammabecka, Men båda mammorna verkar trivas med de, så jag önskar dem all lycka!!!
Från det ena till det andra... Jag har haft GRYYYYMT svårt att sova nu denna vecka och förra veckan, och gryyymmmmt svårt att komma upp, och jag är såhär, om jag blir väckt en gång, och somnar, sen blir jag väckt igen och somnar om, och för varje gång jag somnar om så e jag bara tröttare när jag vaknar nästa gång, varför är det så, sypper jobbigt om ni frågar mig!
Jusste, på svenska så kåller vi typ på med att göra några särsilda "dickter" eller vad man ska kalla det, de e typ att det ska vara 14 meningar och det ska vara 10 stavelser i varje mening.. Så jag tänkte avsluta med en mening med tio stavelser, ni kan nog göra det bättre en jag, men detta var det sösta som flög igenom min svampiga hjärna =)

| jag | är | väl | digt | trött | så | vi | hörs | nog | sen |... (Visst är jag duktig Max, som sitter och tänker på skolan såhär sen... På min fritid, dessutom!)

good night everybody

Pirrig!

Hejsan alla där ute!
Idag har varit en slapp dag, jag började skolan 11.40 men kom inte förren 12.25 *skämms* Asså jag vet verkligen inte vad de e med mig, men tider är något jag hatar, jag kan hålla en kvälls tid som t.ex igår så var de visningen i skolan som vi jobbat på hela veckan, vi skulle vara där klockan 18.00 och jag var där prick 18.00 men jag fattar inte hur jag kan vara så morgon trött hela diden, äver hur tidigt jag går och lägger mig. Menmen, jag var med på en lektion sen vet jag inte vad som blev men vi slutade iaf efter EKV (elevens kultur val) Jusste appropå EKV så vad de sista gången jag hade bild där, nästa vecka ska vi typ välja en ny , och jag tror jag kommer ta "photoshop" tycker det är skojjigt! :D Och denna gång SKA jag och Julle hamna i samma grupp :D haha!
Jag ska få en lite tidig julklapp av min kompis som ska ge mig 500kr så ska jag gå och piercca min tunga... igen! jag var tvungen att ta ut min förra bara några dagar efter att jag tog den eftersom de blev nåt wack med det, jag hade en förkylning på g där innan jag tog den, och den svulna min tunga så mycket förra gången och han som tog piercingen tycket att jag hade sån smal tunga så jag kunde gått och väl ta den minsta piercingen, men de ska jag ikke ta nästa gång, fy. ska ta den allra största! =D
nnars så e de väl inte så mycket konstigheter, jag har fergar migg hår brunt, är tröpp på den stendiga utväxten som blev helatiden. Så nu e jag brunhårig (brunett så hett)!! :P

Nej men nu ska jag lägga mig i badet med en kopp kaffe och kolla på film
tjingeling!

HAHA, dumförklarar dig!

HAHAHAHAHA spott i ansiktet säger jag bara till dig som skickar iväg denna komentar "snälla lär dig stava för fan. Du borde kanske ta extra lektioner i svenska?" Lika kul att se de komentarerna varenda gång, jag har dyslexi och jag står för det. Och jag DUM FÖRKLARAR dig din korkade j*vel, att förutse att alla människor ska vara helt felfria, och inte ta reda på fakta innan man häver ut sig saker, de e både dummt och korkat. Så den jag anser här som har mäst problem, det är DUDUDU!!!! Jag tycker att JAG är star som tar steget till att börja skriva en blogg, som vem som hällst kan läsa. Jag har gömmt mitt "problem" som du anser det som, och de har jag gjort sen jag var liten, och när jag fick min diagnos på dyslexi, så blev allt mycket lättare och jag har vuxit som person så en elak kommentar sänker mig inte, så jag tror inte du har fullbordat det du försökte göra, sorry.

Nog om det!
Idag har jag målat,målat,målat jätte mycket idag, de har inte funnits så mycket att göra annars... Men imorgon moste vi skriva rent "manuser" till dockteatern imorgon kväll, skiiii*t nervös e jag, även om jag inte ska synas så ska min röst göra de, och tänk om nått går fel? tänk om min docka tappar huvudet eller nått? då lovar jag att jag kommer svimma!

Skolan har blivit SÅÅÅÅ mycket roligare nu när Julian är tillbaka, är fucking glad över det ska ni veta =D, sakna han as mycket när han var bortta ju :(...

Men nu ska jag nog snart sova, de blir en lång dag imorgon!

Nattinatti!!!<3


Roligt!

Hinner inte vara så långvarig idag, ska straxt äta, men vi drar igenom det lite fort..
Idag har det varit brutet schema... Som hela veckan. Vi som ville kolla klart på filmen om "Ludvig XIV, eller det kanske var Ludvig XVI"??? hmm någon av dem var det. Ganska bra film faktiskt, slutar lite tråkigt... För kungafamiljen, hehe alla dog, men för morgarna och bönderna blev det MYCKET bättre!
sen hade jag väl inte så mycket att göra, vi pratade lite igruppen, sen hade jag inget att göra.
I slutet av dagen så skrev vi en utvärdering av vad vi gjort, och hur mycket vi har kvar :)
Jusste, jag har fått i uppgift av Dejan en av mina lärare..Att jag måste säga "tack" varje gång han säger att nått jag gör är bra/fint/snyggt m.m. Eftersom jag är en sådan jobbig person som alltid nekar till att nått e bra, även om jag faktiskt tycker det, så blir det ren riflex att ba; "neeeeej gud, eller nja jag vet inte, det kunde ha vart lite mer....." Haha och de kändes rätt konstigt när han såg det., alltså att jag måste jobba på de där.

Bild;

Vet någon vad detta kallas??
-För mycket fritid!!
(jag och Mariana MÅLADE hanskar på mig :P)


Kram, och god natt!


vän eller Ovän, vad är det?

Jag har funderat på vad en vän eller ovän är för något.. Är din ovän alltid han/hon som du är så sur på bara för ni har bråkat om nått, eller kan det vara din så kallade  "v ä n"  som alltid snackar skit om dig bakom ryggen och sen kommer fram och kramar dig..? hmm.
En vän för mig kan vara min bror, min mamma, min pappa, min syster, min kille, min lärare m.m. Med tanke på att domhär personerna ska man kunna lita på, de e inte alltid det är så, men oftast. Alltså är inte alltid en vän han/hon som går i klassen, eller den personen som man har bott granne med hela sitt liv. Innan jag ska kalla någon vän eller kanske till och med  b ä s t a v ä n..  Det tar ett tag för mig att göra det, eftersom man ska kunna lita på en vän, man ska känna att den här presonen ska finnas här för mig, så gått han/hon kan, och allt sånnt där, så om man är vän med något så är de lite som ett "förhållande" eftersom de kravs ju lite av båra personerna för att allt ska "fungera" och innan jag känner allt sånt för en människa, så känner jag bara denne person, oavsätt hur länge vi kännt varandra. Men jag tycker inte att man måste vara med en vän HEEEELA tiden, uttan man ska kunna gå hem till sitt och känna lung utan att man vet att någon står där borda, sk*t förbannad för att jag inte orkar göra något idag... För det orkar jag oftast inte, jag är i skolan och har kul där, men sen när den är slut, så e jag såatt säga "ledig" och då vill jag vara "ledig" utan att man måste ha kravet på sig att låta glad, med tanke på att jag är faktist en person som inte är så överdrivet gald hela tiden även om inget dåligt har hännt, men de e inte heller så att jag går runt och är otrevlig.
Meeeeeen en min Ovän kan amn faktiskt bli väääldigt fort, de räcker med 2 meningar sen kan jag känna ifall han/hon är värld att lära känna. Jag är också mycket bra på att dömma en person i förtid, och de kanske inte alltid varit till min fördel. Jag har haft "vänner" som jag trott har varit det, som i själva värket valt att vända en ryggen så fort någon dom i sin tur kankse tyckte mer om en mig. Och sådant bereende gör mig så groft irriterad, jag tycker bara att de e uppblåsta paddor som inte lyssnar på vad båda har att säga innan dom drar en slutsats...... Jaaag själv är mycket så om det är två som bråkar, och jag över huvudtaget inte har med saken att göra, så brukar jag vilja höra bådas historier och där efter dra en slutsats.
Om en Vän gjort mig något och vi börja bråka, och de ena leder till det andra... Sen om den personen säger förlåt så kan jag säga såhär; "nej jag kan inte förlåta det du har gjort, men jag kommer inte gå runt och tänka på det, och jag hoppas vi kan vara vänner trots allt vi sakt till varandra" Och de brukar oftast bli bra =)
Jag har så mycket tankar i huvudet, men de e så svårt att få fram det på ett bra sätt så alla kan förstå, men jag hoppas de e lite läsligt iaf, trots att jag är halft blind utan mina läsglasögon och min dyslexi.

Om ni kankse läser min blogg, och har synpunkter på vänner och Ovänner, så skriv gärna en komentar!



Hej då, och sov sött, puss!!!


HELVETTE!!!

Herregud vad irriterad jag blir på sånhär, jag hade skrivet ett jättelongt inlägg, sen prcis innan jag ska trycka på "spara och publicera" så kommer de upp en ruta där det står "windows explorer har slutat fungera........"   "Windows explorer kommer nu att startas om........" skitjobbigt, så jag trar igenom allt igen fast MYCKET,MYCKET,MYCKET korttare dock =(.... Hmmm, vi har brutet schema eftersom vi hade teama stockholm för 2 veckor sedan eller nått sånt, och nu ska vi göra docktiater dockor. Julian har kommit hem till Sverige igen, så de blir kul att träffa honom, det ska typ börja en ny tjej i skolan "Bettanie" (eller hur hon stavar sitt namn), btw så känner jag flera stycker som fyller år i November; Mamma, P, R, Julian, L och D, okeokej inte så många, men ett par iaf.
Jag har inte mycket mer att säga/tala om, så jag får tacka för mig och säga godnatt!

Ps, min tå trebiv "stortån" har redan somnat, och de e ett täcken på att de e sängdags ,ds

Hejsvejs!

Dođavola!

Aldrig som du, och det svär jag på.... Aldrig som du.

Orkade inte. X)

HAHA, detta med designen blev för jobbigt, allderles, allderles ALLDERLES för mycket siffror och kruxiduller för min smak, tyckte det bästa sättet var att låta det vara såhär iaf.
Hmm, en rätt jobbig sak jag kom på idag var, hur min  d y s l e x i  veeeeeerkligen påvärkar mig negatift, haha! Och till råga på allt, så har jag dålig syn, och den kombinationen är inte särsilt kul.
Idag har varit en lugn dag, kom hem någon gång vid 13.30 tiden, efter att har sovit hemma hos en kompis. Oerhört roligt om du frågar mig...
Jag har funderat på en till sak... Vore kul om jag förgade tillbaka mitt hår till min vanliga hårfärg, vilket är  b r u n t  men det lär jag ju gå och tänka på ett tag till. Men det är så fult med denna utväxt hela tiden =-/
Men nu ska jag kolla på "sleepover" (stavar det så) :P??

JUSSTE, haha jag kan inte sluta skratta åt min systers bloggskrivande ibland :P Blajblaj , checka den ;) (hoppas de e okej att jag länkade dig nu käre syster =)

RSS 2.0