Vad vill ni?...

... Veta mer av i min blogg? :)

Hahahahahahhahahah

"Vem hade rätt? Jo Toni it's your birthday"

Fullt ös!

Hej på er!
Idag har vi ju som ni vet hållt på i mitt rum hela dagen. Grundfärden är nog torr snart, och då ska vi på med det andra lagret!
Återkommer senare!

11 månader!

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 11 månader. känns underbart.
Just nu spaklar vi, redan ska vi måla ;) puss blider sen!

En rolig och talande bild!

Hej på er, jag viskade ju i förra inlägget att jag skulle ladda upp en bild på en av mina absolut roligaste vänner, avslöjar inga namn, men jag vet att ni vill ha han!
- En mycket fin bild, på en mycket fin vän!
Toni drog här ifrån vid 20-tiden efter att vi ätit pankakor, det är ju torsdag baby!
Imorgon kommer han in och möter mig när jag slutat skolan för vi ska kolla på färg till mitt rum med mamma. Ska bli så kul att måla om, vi har fått lite av Tonis pappa som kommer underlätta det hela rätt mycket, vi har fått riktigt sånt där som man ska ha på golvet när man målar och fixar på väggarna.
Nu ska jag sova, är dunder trött!
Sov gått allesammans så hörs vi imorgon, och då kanske ni får bilder på hur det går med målandet! :) PUSS

25/2

Hej allesammans!
Idag vaknade jag som vanligt denna vecka, inte senare en 05.30 fast idag så fick Toni tjata på mig om att gå upp, även fast jag somnade 22.20 igår, ungefär!
Igår var en värdelös dag, jag hade en lektion, och var där två timmar innan den, jag visste ju inget om att de flesta lärarna var sjuka eller liknande. Men efter lunchen och SV/ENG drog jag hem till Marris. När klockan var 15.30 så gick vi ner till bussen. Vi båda skulle till Gustavsberg, dock av olika anledningar.
Skulle träffat Natha igår också, men de blev inte så.
Idag kommer Toni hit och äter pannkakor innan han åker hem, trevligttrevligt!
Nu när jag ser vilket datum det är så det jag att den nästen bara är en månad kvar, sen har vi varit tillsammans i ett år! Känns lite konstig faktiskt. Tiden har gått så fort, jag kommer ihåg första gången jag träffa honom, precis som om det var igår. Har är världens finaste pojkvän och man kan inte önska sig något bättre, iallafall inte jag!
Efter rakningen!
Psst! Kanske kommer upp en bild på en av de roligaste vänner jag har, i ett annat inlägg! PUSSHEJ!

06.20

Godmorgon Sverige!
Idag har jag varit duktig. Jag gick inte och la mig efter att jag låst dörren efter Toni 06.20, ja precis, han sov här inatt! Och idag har mamma sagt att jag får sova där, eftersom vi går upp så pass tidigt nu, senast 05.15 och då är ju chansen minimal att jag kommer sent till skolan, även om jag börjar klockan 08.00 så det är nice!
Jag börjar skolan om ganska exakt en timma. Och eftersom jag nu är så vaken, inte trött alls, så går det fort att göra sig klar.
En sak jag upptäckt är att man mår mycket bättre av att gå upp tidigt att somna lite tidigare, så sen i måndags så har jag inte somnat efter 22.30!
Men nu ska jag fortsätta. Här får ni en skön låt som jag verkligen gillar att lyssna på på morgonen!
HEJDÅ. PUSS!

Nattinatti Sverige!

Hej trötter. Är John blund på väg hem till dig också?.. Ahh, här hos mig med.
Imorgon börjar jag klockan 09.10 och har ställt klockan på 05.30 hoppas på att komma upp då.
Efter min pojkes praktik så kommer han hit imorgon igen, han ska äta av den mat som dock inte var klar när han var här tidigare på eftermiddagen.
Ska sova, god natt på er. PUSS!

Så snyggt.

Hej på er allesammans.
Idag vaknade jag och Toni 05.15 av att hans pappa knacka jättehårt på var sovrumsdörr. Han och Toni ska ju jobba tillsammans nu när min älskade pojkvän har praktik.
Vi vaknade iallafall och gick upp galet fort, trodde inte att Linnéa kunde kliva ut sängen så fort! *woho*
Tonis pappa hade gjort gröt till oss, jag älskar att äta gröt på morgonen. Sedan gick de båda herrarna hemifrån och jag var kvar.
I skolan höll jag på med matten och upptäckte att jag har ovanligt bra koll på matematiken, trots att jag inte varit med så mycket.
Jag har varit med på idrotten idag, det var ganska kul! Lite dans i början(VALS) sen styrke-träning, det var kul, jag är väldigt svar i armarna och starkare i magen.. Hur kommer det sig?
Igår så rakade Tonis pappa honom på huvudet, det blev skit snyggt när....
... Det var klart.
Har dock ingen bild på det färdiga resultatet. Men min pojke är på väg hit just nu, så jag tar bild när han är här.
Måste köpa kamera batterier, dom är slut *BUHUU*
Skriver senare, för nu kommer han snart. PUSS!

Bilderna som jag lovade!

Hej allihoppa.
Idag vaknade jag och Toni klockan 10. Rätt härligt faktiskt!
Åh, Linnéa vill börja träna, när jag blir 16 så ska jag önska mig ett träningskort!
Igår ska berättade jag ju att jag och Toni tvättade kläder, och att vissa saker blev rosa.. Här är min älslings A.I.K. handduk.
- Detta är då baksidan på den, den är normal på framsidan :P
Efter maten ska jag och Toni ut och leka i snön, snön är upp till midjan på mig, så det ska bli jätte kul!
- Ni ser ju själva!
Hejdå! PUSS

Tvätten blev rosa... Fuck!

Hej kära bloggläsare.
Idag har jag och Toni tvättat kläder. Vi höll på i 4 timmar.
När jag tvättar vill jag inte blanda alla färger, utan jag vill ha det sorterat. Men det var vissa saker som t.ex svart.. Det har denna familj så nedrans mycket av, så det var vissa saker som inte fick plats, som Tonis AIK handuk, så den kasta han in med rödtvätten, så nu är hela baksidan ROSA, ni får se bild på den imorgon.. De om de.
Annars så har det snöat på tok förmycket här ute i Gustavsberg. Också det får ni se bild på imorgon, efter att ovädret dragit in över vårt lilla Sverige.
Senare ska jag och Paulina göra sockerkakssmet, usch vad gott det ska bli... *host* Inte undra på att man är tjock!
Och apropå tjockhet... Nu ska jag gå och ta mig något att äta.
- Min älskade Ragge-Bagge. Min absoluta favorit katt. Han är en riktig tjockis <3
Sovgott. PUSU!

Brev till Nacka tingsrätt.

Hej på er!
Efter att jag skrivit detta blogg inlägg ska jag och Toni ner till lilla affären och posta brevet han var tvungen att posta tillbaka till tingsrätten.
Igår somnade vi rätt tidigt, vid 00.00 någon gång. Och så självklart vaknade vi klockan 10.00 idag, prick en timma innan mitt alarm sätter igång.
På måndag får jag inte glömma bort att ge mamma gymnasie lappen så hon kan skriva på den. Men nu lär jag ju inte glömma det, eftersom det står i bloggen som jag kollar varje dag.
Nu håller Toni på att bli sådär nojig som han var förut. Han ska på en rättegång till 30/3. Han ska vittna om vad som hände hans kompis i mitten av 2008.
Hej då. PUSS!

Te drikande

Hej på er!
Idag har jag varit i skolan.. Vi hade muntligt prov i svenska. Sen fick vi pröva på hörförståelsen i engelska, och ja, vad ska man säga? JAG SÖÖÖÖG!
Snart ska jag och min underbara älskling åka hem till honom, men först ska vi dricka te.
Ni vet ju att jag lyssnar lite på finska musik, här kommer en av mina favoriter!
Skriver säkert när jag är i Gurra :). PUSS

Precis lärt mig få upp youtube klipp.

Skön jäkla låt!

Jag älskar dig

-Jag älskar dig, ville bara säga det.

Spel,spel och åter igen spel!

Tjena sockerpullan!
Nu har jag och min älskling käkat pannkakor, det var väldigt gott må jag säga!
Snart ska jag sova, ska bara kolla om jag hittar nått skoj på internet som jag kan roa mig med.
Imorgon ska jag upp 07.40 börjar skolan klockan 09.00.. Efter skolan så ska jag och min älskling hem till honom. Ska ju så klar vara där i helgen.
På sport lovet ska jag, Toni och mamma måla om i mitt rum. Ska bli kul, har väntat på det länge.. Men vas ska man förvänta sig? Jag är ju aldrig hemma på helger eller lov, och jag måste ju vara med när man väljer färg och allt sånt där.
Det ända min älskling gjort idag förutom att vara på det där mötet, är att  s p e l a nått jävla bilspel, som förövrigt är väldigt tråkigt.
<3

Vad har jag gjort idag?

Hej alla där hemma!
Idag har jag varit på möte, inget speciellt sådant.
Efter mötet åkte jag till skolan, då hade jag precis missat teatern med "ung utan pung" men fick chansen att se den senare när dom skulle visa upp för 7orna. Så de var jag, Mimmi, och några till från 9an som inte inte hade sätt den. Den var verkligen stört bra! Fast man märker ålderskillnaden bara mellan 13 och 15. Vi i nian skrattade åt nästan samma saker och såg de komiska i det dom gjorde, medans 7orna inte skrattade så mycket. Men förutom den tråkiga publiken så var allt perfekt.
Jag blev lite ledsen också idag eftersom Toni ska börja praoa på en bygg firma, och då har vi inte chans att träffas lika mycket, men jag får lov att överleva. Och det är ju det bästa för min älskade pojkvän.
Men han får matkuponger som vi kan äta för på helgerna kanske, eftersom han tror att hans pappa betalar hans lunch.
-Ser ni rubriken jag markerat med rött?.. Jag tycker det är skit äckligt!!
Sen fanns det en annan där det stod att en tränare våldtagit mellan 10-15åriga pojkar.

Svar på tal.

h om: Jag är med i en bloggtävling, ska inte du också joina den?:
är jag patetisk? jaa jo för för det är ju jag som är med i fokis tävlingar :)



Hahah, Du är ju bara för söt som missuppfattar det jag skrev. Det jag mena var att du är patetisk, av den anledningen att du kritiserar Fokis blogg. Hon har nämligen en av de mest kända bloggen här i Sverige. Så jag tycker verkligen inte att du ska sitta där och kränka hennes blogg och de läsare som älskar den. För din blogg var den tråkigaste jag läst, men de är ju klart. Om du skrev lite mer som hon kanske du skulle ha läsare sötnos :) Pusspuss

Jag är med i en bloggtävling, ska inte du också joina den?

Foki har tävling nu igen, och som alltid så är det väldigt fina priser som man vinner.. MEN denna gång är det något speciellt, nämligen en bärbar dator.
Direkt kopigerat från Fokis inlägg.

Min motivation:
Om jag vann så skulle det inte bara innebära att jag kan blogga vart som helst när jag vill. Det skulle vara mycket större för mig.
Eftersom jag är dyslektiker så behöver jag en dator i skolan för att kunna uppnå de betyg som jag verkligen kan få. Men inte har chans att visa, eftersom min stavning är sämre och jag har jätte svårt att läsa böcker. Skolan har inte råd att ge mig en dator.
Så om jag vinner så kommer det påverka min framtid mycket med en vad många kanske tror.

NO labb.

Hej allesammans.
Idag var en helt okej dag. Den gick hyffsat fort.
Finns inte så mycket att säga faktiskt. Jag måste äta, är faktiskt hungrig, även fast jag åt jätte mycket i skolan idag.
- Blev väldigt god mat faktiskt.
Tog också bilder på No labben.
- Erik.
- Klas.
- Självaste labbrationen.
- En suddig Samuel.
- Mariana.
Nu ska jag äta. PUSS!

Gulligt.

- Var tvungen att ta en bild. Så nått ytterst gulligt i klassrummet idag. :)

Åhh, ge mig bilen!

Lamborghini Jota - den nya Murciélago


Nästa år ska Lamborghini visa upp sin efterträdare till pensionsmässiga Murciélago. Den nya supersportbilen - som sannolikt döps till Jota - blir lättare, starkare, snabbare och lite större. Blir den också tuffare?

Kolla på denna skönhet, haha man bli nästan blöt i brallan när man ser henne!
Idag kom jag lite försen till skolan. Hann inte med muntliga natrionella provet i Svenskan. Men det gjorde tydligen inget, eftersom vi ska ha flera såna prov.
Idag har det varit en jätte trevlig eftermiddag, Först kom jag hem, satt och pysslade med det jag känne för, efter ungefär 2 timmar kom Toni hit. Jag, Toni, mamma och Johnny åt sämla, sedan åt vi middag, kykling gryta med ris och då avslutade vi med ost och kex. Mycket trevligt.
Jag ska sova typ nu, ska bara borsta tänderna och borsta håret innan.
-En rolig bild på mig innan vi skulle ut och smälla raketer på nyår. Hitta den precis.
God natt. Pusu<3

f.d Toni

- Hitta en bild från i mars förra året, alltså precis ibörjan av mitt och Tonis förhållande. Kolla vad smal han var, hahah har har gått upp 17kg sen den där bilden togs! JAG ÄLSKAR DIG!

Jag hatar dig...

Du är en sån jävla idiot. Jag ska ringa dig när jag vill något snällt? Knappast, JAG VILL INTE DIG NÅGOT SNÄLLT! Jag räknar inte in dig i min familj, för jag har inget gemensamt med dig, jag kan inte fatta att jag saknade dig lite. För du är dig lik, samma jävla idiot som innan. Du ska aldrig mer få träffa mig, du är fan inte värld det. Att Marcus orkar med mig, är ett UNDER. Alla i din omgivning föraktar dig, du ska veta att allt och alls snackar ner dig bakom din rygg.
Att flytta ifrån dig, är det absolut bästa jag har gjort.. I HELA MITT LIV. Du är inte värld att ha några barn, du är ett stort fett barn i huvudet. Du ska inte ha med något levande att göra, inga hundar, inga katter och framförallt INGA barn. Det jag vill är att du flyttar. LÅNGT ÅT HELVETTE, och aldrig berättar vart du bor. För jag vill inte veta att du finns. Jag skäms över att jag kallat dig pappa. För du är ingen pappa, för en sån gör inte som du gjort mot oss alla. Om jag någon gång får barn, ska du inte få träffa dom, jag kommer säga att deras morfar är död!
Jag hatar dig Benny, idag fick jag verkligen det klart för mig. Jag saknar inget hos dig. Så försvinn bara, en gång för alla. Jag hatar dig.

Hahhaa roligt!

1.Ta fram din mobil. 
2. Bläddra igenom din inkorg. 
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Kan inte sova :(

.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? 
Kanske, vadådå?
.
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? 
Nu e min möte klart, ska hem och äta mycket mat nu. Älskar dig honey.

.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Var e du, du börjar nartionella prov nu.

.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
och jag älskar dig mest av allt! hoppas det blir kul! :)

.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
Ragge har blivit smal. Älskar dig

.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
Vill du ha piggelin älskling? Älskar dig!

.
8. Vad vill du höra mest av allt? 
Nu är pengarna överförda :D
.
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? 
Eh, va? :S

.
10. Din romantiska replik?
Nea kom till centrum :)<3
.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Nu har jag precis vaknat! Kan vi skjuta upp det en timma?

.

.

.

Vissa av sakerna var ju helt klockrena!


skolarbete.

I skolan har vi ett arbete där vi har 25000 att inreda en lägenhet/student bostad. Och detta är lite av det saker jag ska ha med. Och så har jag skrivit i ett häfte varför jag valt just de här sakerna m.m.
MÖRRUM Sängstomme med förvaring
BASISK Vägg-/ klämspot
LEN Madrasskydd
VYSSA SLUMMER Madrass
BARNSLIG Skallra
BARNSLIG Mjukdjur med bitplatta
MULA Ringpyramid
Hade nartionella prov idag, gick nog ganska bra... MEN,
NU ska jag sova.

Snopp lampa.

Hej på er.
.
.
.
Snart ska jag sova, ska bara göra några situps och och sådär innan. Hittade några riktigt roliga bilder när jag kollade lite på nätet.
roliga_bilder_26.jpg
.
.
-Kolla in denna riktigt coola lampa, skulle INTE banga på den i mitt rum!
.
.
Som ni flesta vet så har Kissie gjort sillikon inplantat i brösten.. Eftersom hon verkar vara fixerad vid att ha stora bröst så undrar jag om det inte någon gång kommer gå för långt.
.
.
.
.
God natt på er. Puss!

Saknar den ljuva sommaren

Hej. Nu är Linnéa lite sen. Just nu sitter jag och äter frukost, det är ovanligt gott om jag ska vara älig. Rostade mackor med ost och smör + coca cola till det! Mums!
.
Jag vet fortfarande inte vad för tröja jag ska ha. ytterst jobbigt må jag säga.
- Jag saaaaknar sommaren :(

Nya kläder + nartionella prov!

Hej på er.
.
.
.
Idag var det nartionella prov i svenska läsförståelse. Och p.g.a min dyslexi så blev det ganska jobbigt faktiskt. Men jag lär ju få godkänt på det ändå.
.
Efter skolan gick jag hem med min lillebror. Jag, Toni och Marcus kolade på Beck - pojken i glaskulan. Väldigt bra film. Får se om vi kollar på någon ny imorgon... Apropå imorgon, imorgon ska jag gå ner till Alicia och söka till gymnasiet här i Liljeholmen.
.
För några dagar sen så var jag inne på ginatricot och hittade såna glansiga leggins och en t-shirt som jag köppte i XL så att den skulle gå ner över rumpan.
-På tröjan så står det "Black neon" jäkligt cool om du frågar mig.
.
.
I morse råkade jag peta maskaraborsten i mitt öga, och de gjorde så fruktansvärt ont denna gång, så jag trodde att jag skulle bli blind. Men de som var lite roligt i det hela var att jag skulle slå allt vad jag palla i sängen, men eftersom jag inte ser nåt så träffar jag inte sängen, utan jag träffa Toni.. Och han flyger upp ur sängen och säger att jag är dum i huvudet, men sen när han ser att mitt öga är illrött så kramar han om mig lite.. Innan han somnar om.
.
.
.
Men snart ska jag sova, ska ligga och mysa lite med min älskling innan.
-En galen bild som jag bjuder på. Jag har en stor karamell i munnen, det är de som är det vita.
.
.
.
Puss på er!

Kamera

Hej alla söta bloggläsare!
.
.
.
Jag kom på att jag glömt att informera er att jag köpte en ny kamera på mellandags rean. En rosa SAMSUNG ES19. Som jag verkligen tycker är jätte fin.
Såg en bild på Natacha Peyre. Och blev genast väldigt avundsjuk på Hennes smala midja. Så smal vill jag också vara, men jag undrar om jag någonsin skulle  k u n n a  bli sådär smal.
.
Snar ska jag och Toni kolla på Wallander - Byfånen, Utom ordentligt bra film om ni frågar mig!
.
Hejdå, puss!

Störtt skönt!

Hej på er!
.
.
.
Idag har varit en jäkligt bra dag, mötet gick hur bra som helst. Mycket över förväntan, är så glad!
.
Efter mötet träffade jag Emma, det var jätte trevligt. Ska kanske träffa henne imorgon eller på lördag igen.
-Där är hon!
.
.
Just nu sitter jag och pillar lite på HKK uppgiften som ska vara inlämnad senast på fredag. Så det är bäst att snabba på.
Idag har jag också lärt mig många finska ord, vilket är väldigt kul!!
.
Senare ska jag kolla på andra avenyn. Fortfarande mitt favorit program.
.
På tisdag och torsdag nästa vecka så har jag nartionellaprov. Tror faktiskt att de kommer gå kanon.
.
.
.
Kanske gör av mig senare.
.
.
.
Puss!

Kläder. Och en sminkad Toni

Hejsvejs.
.
.
.
Det gick bra på vårdcentralen. Nästa onsdag ska vi dit igen, dock inte för samma sak, utan Toni ska kolla sina knän.
.
Efter att vi varit på vårdcentralen, så gick vi hem till Tonis mamma och lämnade massor av kläder till Ina. Och var sjukt fin i jeansen som hon fick. Ska försöka få bild på det i helgen så att ni också får se!
.
Just nu sitter jag inne på "Graffiti studio" och leker lite där, ska snart sätta mig och läsa min bok som jag börja läsa igår kväll. Och jag läste ganska mycket med tanke på min dyslexi, 62 sidor. Inte illa må jag säga. Boken heter iallafall "Otryggare kan ingen vara"
.
Orkar dock inte skriva mer, här har ni en bild på min sminkade älskling.
.
.
.
God natt.

Kaffe och finsk musik!

Hej på er. Väldigt roligt att höra att några gillar bloggen!
.
.
.
Idag vaknade jag och Toni efter att ha sovit ungefär 10 timmar. Väldig skönt, jag är ledig idag. Varför vet jag inte, men jag ifrågasatte det aldrig.. Skulle ni ha gjort de?
.
Just nu sitter jag och min älskling med en varsin kopp kaffe och lyssnar på finsk musik. Jag tycker att det är väldig roligt att lyssna på Toni när han sjunger med, eftersom han kan uttala vartenda ord. Den ända finska låten jag verkligen kan hela texten på är "sisältä kultaa" och den förstår jag ganska mycket av till och med!
.
Snart ska jag sätta på min kläder och sminka mig, vi ska ju till vårdcentralen i Gustavsberg. Där ska vi också träffa Marris som har tid en halvtimma innan Toni. Marris kan också flytande finska, så coolt!
.
.
.
Hejdå :)

Försenad!

Idag vaknade jag inte av alarmet, och mamma väckte mig inte häller, så det blir väl att komma sent som vanligt då, tyvärr. Men jag ska springa iväg till skolan snart eftersom jag är jätte hungrig och orkar inte laga nått här hemma.
.
Senare ska nog jag och Toni ut och ta en promenad, vet inte var vi ska gå ännu, men det blir mysigt!
.
Imorgon har Toni tid på vårdcentralen klockan 16.00 så jag ska åka dit med honom. Äntligen får dom tag på den där jävla läkaren!
.
.
.
.
Hejdå!

Svart nagellack.

Hej på er!
.
.
.
Idag kom jag till skolan i tid. Jag har inte haft en enda lektion idag, förutom idrott.
.
Under håltimmen så gick jag och Mariana till Liljeholmen. Där köpte hon en nagelfil och snart nagellack. Som han testade på mig när vi kom tillbaka till skolan.
Och jag blev så fruktansvärt kär i den där nagelfilen så jag var tvungen att köpa en likadan.
Den är jätte bra.
.
.
Sen så tog jag och Toni en liten promenad.
- Fyyy, älskling då!!!
- Och detta är han just nu.
.
.
.
.
Hejdå, puss!<3

Är så jävla trött!

Snart kommer Tonis pappa och hämtar honom. Men det är inget att vara nervös över, allt kommer gå bra!
.
Jag ska sminka mig nu, ska till skolan! Asså jag är så jävla trött på saker som man MÅSTE göra. Usch!
.
Vi hörs sen.

RSS 2.0