EGO =)

haha jag har haft så otroligt tråkigt, så ni anar inte, så jag har varit lite ego framför kameran, och jag bjuder på en bild :0


ja, så kan de också se ut!

Tjingeling<33

haha LISA!

Hejsan

"dagens kommentar"
>>Mina betyg var precis som jag trodde, 3 VG 1 IG och rästen G... Jag som trodde att jag skulle få alla IG =)<<

tyckte bara det såg lite kul ut, att betygen först blev precis som du trodde, och sen ståre att du trodde att du skulle få alla ig (;
sorry, godjul (snart) förresten!


Svar; Jo du Lisa, alltid lite observant på allt och alla :D Bara för härligt.. Och nu när du säger det så ser jag också att det ser verdigt kul ut x) Men det jag menar är att de blev som jag trodde men de känndes som om jag skulle på alla IG :p Jaa, du de e väl bra att man har den sån som dig också =)<3



Dagen; Hmm, idag har jag inte gjort särsilt mycket, ingenting rättare sagt! Jag borde städa mitt rum, men de gör jag när mamma gått hemmifrån, hon ska jobba med "polisen" eller vad man ska säga, hon e sen dåndär "voluntär" och dom har ju sammarbete med polisen, och så inatt ska hon jobba, så de blir bara jag och min lillebror hemma, sen imorgon ska jag och mamma ut och handla julklappar! sen ska jag träffa min syster någon dag i veckan, jag ska få hennes platttong, känns jätte bra, får den jag har nu, SUUUUUUGER K*K! så de ska bli jätte bra med en ny(are) =)
Min skit mobil är inne på lagning nu IGEN... för andra gången på 2 veckor, först är den inlämnad för att den stara
tar samtalen av dig själv, sen att man behövde för att gå in på högtalare och sen ta bort högtalaren för att kunna höva vad den andre sa, sen kunde ljudet försvinna eller asså börja skrolla, och nu har den börjat lite smått igen efter ynka 2 veckor! men inte nog med det, när jag lämnade in den först gången så var kameran hel och fin, och sen nu när jag fick tillbaka den så skulle dom ha bytt den så den skulle bli bättre, men den va helt gröngrumsig! nej usch för dom som tror att dom kan fixa mobiler :o?
Igår kväll/natt så målade jag mina baglar, RÖDA :p, snacka om att man inte hade nått att göra, men jag gillar det faktiskt :o.. Hur det kommer sig har jag ingen aning om :p Om någon i skolan skulle se mig med de så skulle dom väl undra om jag inte blivit sjuk eller nått, med tanke på att jag inte alls e en sån ... (tror jag iaf)!
Jag har fått en fundering, asså jag undrar verkligen vem jag kommer gå med på balen i 9an :P?? sjukt va? de e liksom 1½ år kvar tills jag går ut 9an, men aja. :)

bild på naglarna


Samma hand nr2, haha kan du göra så ;)?? 


Sen bara lilla jag när jag hade som tråkigast igår kväll/natt


Just an other day in my life!

And now, I thank and salute you, so you hear us tomorrow!
Goodbye <3


"den har växt"

Jag ska börja med att säga HEJ, OCH SNART ÄR DET JUL, OCH SEN EFTER DET SÅ BLIR DE NYÅRSAFTON, ALLTSÅ ÄR DE DET ÅRET JAG SKA FYLLA 15, inte direkt för att jag kommer få göra något mer då... direkt! men de e alltid kul att bli äldre, upp till 25? sen vill jag inte bli äldre :D!!!

Och idaaag har vi haft julavslutning i skolan, jätte sköööönt, men de e ju tråkigt kommer ju sakna alla lekkambratter x)!
Det var min matte och NO lärares sista dag idag, jäkla skööönt om jag får säga dig själv, hon va snäll, men ingen bra lärare. Nackdelen med lov... Är ju att jag blir som en soff potatis, och har 100 saker att göra, men vet ändå inte vad jag ska göra?? hur nu det hänger i hopp, men jaja! Sen när skolan börja igen så fattar man inte alls varför man saknade att komma till skolan, menmen, de finns för och nackdelar med allt.
Just nu så sitter jag fråmför TV'n och kollar på nytt läge, med en kopp kaffe brevid mig, som typ alla kvällar...
Och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag verkligen saaaaknar kickboxningen, den bara är där, och VÄNTAR på mig, och roppar att den vill att jag ska komma, och de kör min kropp med! *buhuu* men jag ska ju börja på riktigt 12 Januari =)
(måste bara säga att han byggaren i nytt läge, han som brukar ha mössa på sig och e lite yngre eller vad man ska säga, HAN E BAAAARA FÖÖÖR SNYGG!!!)
Mina betyg var precis som jag trodde, 3 VG 1 IG och rästen G... Jag som trodde att jag skulle få alla IG =)
För övrigt så ska min bror vara här i 2 veckor till, härligt. När jag bodde hos pappa så var de ju nästan inte en enda dag utan min bror, och nu i genom snitt så på ett år så har jag ju bara träffat marcus 6månader dvs ett halvår, och de e jobbigt, eftersom jag trivs med min bror så e det tråkigt när han inte e här! =/... Men man vänjer sig ju !!!

Men ni vet rosen som jag fick förut och som jag skrev och ja in en bild på? den lilla kvisten har blivit stärre, sjukt va?? :D Jätte kul tycker jag iaf!!!!!

Men nu ska jag kolla på TV igen,  för nu är det HK och de e ju sååå bra, och de e sista programmet typ?

"Var lugn Max, jag kommer blogga lite på engelska också =)"


(här kommer en bild på den flitigt växande ros kvisten)
<---

Hörs imorgon, puss & kram!


Bok "rapportten" eller vad man ska kalla det.

Pojken som kallades det, av; Dave Pelzer.



Boken handlar om en pojke vid namn David. Han växer upp med sin psykiskt sjuka mamma... Eller till en början så var hon "världens bästa" mamma, enligt honom själv. Hon var precis som vilken mamma som helst, men när han var liten ca 4år så blev hon sjuk, han fick ingen mat, och han blev också misshandlad både psykiskt och fysiskt. Om han skulle få det så var han tvungen att jobba till sig det, genom att t.ex. diska, städa.
Författaren Dave Pelzer har skrivit en självbiografisk trilogi om sin egen uppväxt i Daly city i Kalifornien. Anledningen till att han skrev boken var att han ville visa andra att det finns barn som lever under hemska förhållanden och att man inte är ensam om att ha det dåligt. Han vill ge hopp och man kan överleva iallafall.
Han använder ett rikt språk med ord som; prototyp, burspråk, siluett, frenetisk.
Trots det lite svårare språket så är det många ungdomar som inte har för vana att läsa, som faktiskt fastnar för denna bok.




Jag har inte hunnit skriva mer, men jag hoppas att det räcker så länge =)! 


städning!

hejhallå!

jag har precis ränsat ut hela min garderob, och det var mer en hälften av allt som jag inte kunde ha och som bara tod en massa plats! Men en sak jag har lags märke till är att, ju mer man röjer upp, ju smutsigare ser det ut? Det ser nämligen värre ut nu än när jag inte städade :p... Men men, imorgon lär det nog bli bättre!

Puss!

13 december!

Hallå i stugan!

Furst och främmst så vill jag bara påpeka hur jag blev inponerad av mig själv allterles nyss, när jag skulle skriva "13 december" så gick jag tillbaka i texten bara för att kolla så jag "december" med "C" och inte med "S"... Och när jag kollade så stod det redan med se.. Då blev jag faktiskt förvånad... jaja nog om detta!

Dagen börjar med att jag vaknar 10.30 och var AS trött, men när jag fått i min lite mat så blev det bättre, efter frukosten så håppade jag in i duschen och tvättade håret... Det var jättejättejätte sköönt. När jag var ren och "fin" så satte jag mig vid datorn, och efter ett tag så satte jag på mig kläder (snarare efter några timmar).. Och när jag gjort det så ringde mamma och frågade om jag ville gå en promenad, Och det ville jag ju, så vi gick först runt sjön en liten bit ifrån där jag bor. När vi kommit runt halva så frågade jag om vi inte kunde gå upp för backen som låg nästan vid min skola, och det gjorde vi, och vi gick o gick o gick och efter ett tag när vi kommit till ett lite mörkare ställe, med en bro så ser jag 2-3 personer från min skola.. "men hallå, vad gör man en lördagkväll på ett sånt ställe???" hmm, jag vet så mycket roligare platser att vara på en de där.

När vi kom hem så gick min mamma för att träffa min syster, hon var väl borta ca 1-1/5 timma sen kom hon hem och lagade mat, och nu sitter jag här och dricker kaffe och äter fikabulle med mamma och ska väl snart gå och lägga mig... Ska upp ganska tidigt imorgon, ska med mamma och handla lite, vi skulle igentligen gjort det idag, men ingen av oss orkade, eller det var väl snarare jag som inte orkade! :p


*IN ENGLISH*

"Today I went up half eleven and IS BREAKFAST ... After that, so I walked into the shower. Me and mom would go to Skärholmen and shop today but we will take it tomorrow instead, so we just took a walk in the afternoon. On the walk, so I saw 2-3 people from the school in a strange place, which I think LABOR very sad that while away their time on a Saturday evening. when we got home so mom went out and saw my sister and came home after one hour and made food for my and my brother. and now we sit here and fikar together and watching TV."

Jag ska förbättra texten imorgon, jag vet att många ord e felstavade, och villa ord borde läggas till och tas bort. Men det får bli imorgon för nu e jag för trött!

puss och kram!


(14 december 2008 14.05, renskrivning av engelska text.)

Today I went up half past eleven and it's was breakfast ... After that, I walked into the shower. Me and my mother would go to Skärholmen and shop today but we will take it tomorrow instead, so we just took a walk in the afternoon. On the walk, I saw 2-3 people from the school in a strange place, which I think was a really boring place to be in on a Saturday night. When we got home so mom went out and saw my sister and came home after one hour and made food for my and my brother. And now we sit here and coffee together and watching TV....


(anledning till att det tog sådan tid var att de var lätte kruxit med mina hjälpprogram för min dyselexi, jag instalerade dem nämligen igår och fattade inte riktigt hur man skulle göra.)


VINNAREN!

KEVINKEVINKEVINKEVINKEVIN men det var ju lika bra det! Han hade liksom senen i blodet på nått sätt! Tråkigt för henne, men som sakt, dom kommer fortsätta sjunga båda två! <333

puss och kram!

P.S. Ser nu klockan under min bild, jag lyckades få till en sånn med! *stålt* D.S.

Idol!?

Hallå igen allihoppa!

Just nu kollar jag på Idol (För första gången på tyå 3 år) och man kan ju inte direkt säga att de e mitt favorit program direkt..., och de e ju inget jag ska börja med... tror jag iaf? hatar alla program med all jävla reklam!!! Fattar inte vad de ska vara nödvändigt för!!! Men nu snart kommer svaren, och va de jag har hört så vill jag att Alice ska vinna, men det är ju också väldigt svårt att säga, eftersom Kevin också e jätte diktig på att sjunga, och att han har kämmpat så med svenskan! Det diggar jag verkligen stenhårt! Men oavsätt vad som kommer i svaren så tror jag eller asså jag nästan vet att båda kommer fortsätta med musiken! Dom e otroligt duktiga båda två... Och de e första "idolerna" jag tänker så om.. T.ex Darin och alla dom där, asså dom sa mig INGENTING men dom hära.. Dom e jätte bra.
Men nu börjar det igen.. Sååååå!

Tjingeling! <33


Liiiite design?? *wow*

Haha som ni ser så har jag fått en liten sak nere på alla blogg inlägg... jag har ju försökt förut att få till nått på min blogg, men de har verkligen inte fungerat.. Men nu när jag sitter här och verkligen förjupar mig i vad som står så fattar jag faktiskt :D, jätte kul, så nu ska jag försöka ficka lite till, så det ska bli skojsigt =)!!! kanske kommer med lite mer disign, vem vet =)??

puss och karm!

Alliteratur... Eller?

  • Lilla Linnéa liten, leker loppa lagomt långsammt.
  • Magra Marcus matas med massa mega makaroner.
  • Jobbiga Jonna joddlar jätte jobbigt.
  • Tomma Tom tittade taskigt till töntiga Tina.
  • Alice antastar albins andra anal.
  • Rosen ringlades runt Runes ringfinger.
  • Hannas hanskar hackas hänsynslöst hos hönan Hedvig.


Hej föresten!

Som ni kanske märkte så skrev jag på engelska igår? Det kommer jag göra en liten snutt någon gång i veckan eftersom min lärare vill kunna ser ungefär vad mina kunskaper i engelska är... Vilket kanske inte är så himla högt, men det kanske räcker till ett G??? Hoppas, just nu känns det som om jag inte kommer på G i nått ämne, även om jag kommer på VG i bild, slöjd och förhoppningsvis i svenska, det jag behöver för ett VG där är en bokrapport... Jag ska skriva en sådan om "pojken som kallades det" och jag vet inte hur man skriver en bokrapport? Mamma får nog hjälpa mig med den saken!
Jag kom precis hem från kickboxningen nu iaf, jag jag älskar verkligen att vara där, även om kanske inte tror de, så ger jag allt när jag e där! Asså jag e svag, men jag känner redan hur mycket "starkare" jag har blivit, och mycket med kondis :) Så det är jätte kul!
Men jag kanske inte kan köra innan jul mer, de e lite saker som behöver årdnas innan! :/ menmen, jag kommer iaf träna så mycker jag bara kan när jag kommer dit isf i Januari! som de känns nu kommer jag vilja träna 6 dagar i veckan! haha, med sånt får man ju se då :)
Min kompis/bror/bästa vän/en livskambrat som jag kännt hela mitt FUCKIIIING liv, ska flytta... Och de e inte så att han ska flytta bara en timmes reseväg med bil liksom, eller änns till typ jämtlan... Han ska flytta till Englad.. Det känns verkligen ruttet, även om jag inte är med han så ofta, så vet jag att så fort jag kommer rill Rågsved och ringer han så vill han alltid träffa mig, eller om jag ringer och inte vågar åka hem själv klockan 22.** eller nått sånt, så ställer han alltid upp, han kan tillomed resa sig upp ur sängen när han gått och lagt sig bara för att jag inte ska behöva åka själv! Och det är en RIKTIG vän, asså shiit! vet faktiskt inte om Svergie kommer vara det samma utan honom??... Tror ni att de kommer kunna vara det?.. Det tror iaf inte jag.

Nej nu vill jag inte skriva mer... Bjev faktiskt lite ledsen nu, så... Hej då!


This time, in English!

Hello everybody!

This is the first time in my life I write English that people I don't know can read it.

My day; I went up 10.00 o'clock in the morning. And I came to school half past 11.00... When I was there we had SWE-ENG and that was really fun.... BUT, we didn't work :) After that I had "EKV" and that was even fun BUT I didn't work there either =)....
My teacher, mother and me had a "development performance" 14.00 o'clock, and I think it went well.
I walked home with Maria, a girl who lives close to me.
When I came outside my house, I realise that I don't have my keys. So my little brother came down and opened the door to me, only in a bathrobe. HAHA!

Now me and my brother laughing a lot to each other when we talking English. And ouer English has been so wrong HAHAHA x) :p

 Yesterday I tooked pictures. And here they come! =D

 I got a rose for maby 2 weeks ago, and now it have become a little flower on it.

 This is my lizzard!

 This is me and my dad when I was six months old!

Klick on the pictures to see them in big size

Good night everybody! 

(OOOOOOBS! this text took me two hours to make! so I hope you like it!!!)

snart 1år

Hejsaqn allihoppa!

Idag.... Har de inte varit något speciellt alls.... Eller iaf inte i skolan.
Jag kom lite försent, igen...Asså jag fattar verkligen inte vad de e med mig! Nått fel är det ju. :p
På musiken så sjöng vi "filiz navidad" jag verkligen älskarälskarälskar den låten, kommer upp massor uttav minnen från när jag, pappa, marcus och evelina var på Tenerife (eller hur de nu stavas), dom spelade den massvis med gånger speciellt nere vid den dr sten restaurangen, eller vad man ska kalla det, de var faktiskt mysigt att sitta där och äta mat medans man såg ut över havet som slog emot klipporna!
Och nu när jag tänker lite, så kan jag inte fatta att det snar ät 1år sedan jag hörde din röst, och ännu längre sedan jag träffade dig. Det kanske har varit bra, mycket som har hunnit smältas under tiden... Jag tror iaf aldrig jag kommer kunna glömma det du gjort, och jag kommer aldrig någonsinn ångra det jag gjorde... Jag gjorde rätt, jag gjorde det som var bärst för mig, även om jag vet att du aldrig kommer kunna erkänna det för dig själv, fasten du vet innerst inne att du var boven. Nu när jag tänker tillbaka så kan jag bli ledsen, ledsen över att du inte har frågar hur jag mår, att du inte ringde och sa grattis när jag fyllde år, att du inte ringde och frågade om jag kunde komma när du fyllde år... Jag kommer aldrig kräva ett förlåt av dig, för jag vet att du har för mycket stålthet för att änns komma på den tanken. Jag tror nog att den har varit uppe och nosar dig i nacken, men du har snabbt blåst bort den genom att täka; Det var hon som flyttade bara för att hon inte fick som hon ville! men sanningen är det, att du VET vem som gjode vad. Och jag är inte lätt att ha och göra med. Och jag tänker inte skylla ifrån mig eller försöka göra mitt beteende mer rätt bara för att jag är ett barn.
Jag vet att du saknar mig, eller vet jag det? Jag har faktiskt börjat tvivla på den saken... Och det trodde jag aldrig att jag skulle kunna göra, men det gör jag faktiskt. Skulle vilja träffa dig, men de e du som kommer behöva ta första steget... Inte jag.



 Haha, ojj, det där blev lite nycket tänkar... Men jag får hoppas på att han läser det, och han vet mycket väl vem han är, och de kan nog ni också lista ut!

Juste! Jag och mamma har varit iväg och köpt ny BH det känndes skönt, att få upgradera sin garderob litegranna, de var ett tag sen nu, men de lär ju bli så till jul nu att man såt kläder och sånt. Mamma har ifs försökt att dra ut mig på stan, men efter som jag e en sådan tjej som faktiskt inte tycker de e så kul att gå flera timmar i afärer så har det bara inte blivit så :p
Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag orkar skriva nått idag. Jag är nog inte på det bästa skriv humöret idag, är lite deppig nu är jag har tänkt så mycker på tråkiga saker eller på saker som jag skulle vilja inträffade men nu känns det som om det aldrig kommer att ske!
så nu avslutar jag här och får önska alla en trevlig nattsömn, för jag ommer somna med en gång =)

Puss&kram!

Max (Lärare)
Och jag lovar dig Max, du ska få bokraportten och den engelska sammanfattningen, men jag orkar verkligen inte. Känner mig alldreles för ängig för att få till nått någolunda bra iaf. Hoppas de går bra! god natt!

Dans!, Och några "tackar"!

Hellu! Idag tänker jag nog inte vara så långvarig som jag var igår, Om jag ska vara ärlig så är de nog bara för att jag inte har så mycket att skriva om...!
Idag så löste det sig "bråket" på msn haha! Och vill bara säga tack till värjdens bästa kram(are) (a)!!
Hmm, sen vill jag säga tack till Julian för att han är världens bästa vän, och ett stort tack till alla lärare, ni ger en anledning att vara "duktig" eftersom ni alltid är så duktiga på att faktiskt tala om när man gjort något som är bra, även om jag är en sån person som kanske säger nej, fy, vet inte, nja kanske... Ganska så  o f t a  så blir man ändå glad eftersom man får respons över vad man gjort! Så ni är super, verkligen!
Idag på idroten så har vi dansat, ååååh jag hatar mitt dåliga minne! Bara för att jag skriver så kommer jag inte ihåg vad de var dansen hätte, men hur som hälls så var det verkligen jätte kul, tycker om att dansa, när man använder fötterna för att dansa med "hela kroppen" eller hur man ska säga, det gör jag bara inte, spelar ingen roll hur täntig folk tycker att jag är, jag själv är en sånn person som tycker de e jätte skojjigt när folk bjuder på sig själva, men jag tvingar dem inte, eftersom jag ALDRIG gjort de och kommer aldrig att göra heller tror jag iaf  ;s.
Sen har de väl inte vart så mycket, känna som om denna dag har gått på 2sek, fast ändå inte..!?
Jusste nu, snart, vilken dag som hällst... Åker ju Max till Thailand, och kommer vara borta en  m å n a d  *buhuu:(* tihi^^, Känns nästan ovärkliget att de var precis ett år sen jag låg nere på strande i Thailan, jag vad faktiskt också borta i en månad =)... Och de var väl si och så med det, de fanns ju vissa saker som man skulle kunnat vara utan, menmen!
Sen så i måsgon bitti så MÅSTE jag verkligen kliva upp klockan 07.00, de gick idag, men jag brukar ju inte vara så bra på att kliva upp, jag ligger hellre kvar paktiskt. Men jag måste gå på syslöjden imorgon, jag verkligen veta hur jag ska kunna sticka klart mina sockor som är till hälvten gjorda :(..
 
Neje, nu känner jag hur orden börjar sina i huvidet på mig, de finn ju ganska mycket jag skulle vilja skriva om mina så kallade känslor, men de e nog inte så bra om de blir så :p, kan ju bli fel om fel människor får reda på det =)
God natt och sov gått
Puss / Linnéa

Sonett!

"Mat"
______________________________________

(A); Marina äter en stor fet get.
(B); Om man äter mycket så blir man tjock.
(A); Linnéa vill också ha men får ej det.
(B); Till slut så ser man ut som en stor bock.
______________________________________

(C); Skolans mat är inte särsildt nyttig.
(D); Många i min klass äter ej maten.
(C); Deras mat ej så särsildt pigg.
(D); Den är värre en deger till katten.
______________________________________

(E); Eleverna gåt med tomma magen.
(F); Några människor äter ej nått.
(E); När ska dom få den nyttiga maten?
(F); Det blev värre för dem än dom trott.
______________________________________

(G); Alla människorna behöver mat.
(G); Men mortionera annars blir du lat!
______________________________________


Detta var den "konstiga" dikte(r)n(a) jag talade om i tidigare inlägg, som nu äntligen efter många om och män ÄNTERLIGEN blivit klara! =) HAHA alldreles nyss haka min brors dator upp och jag fick starta om datan, haha jag fick näst intill tunnelseende, eftersom jag så hur jag behövde skriva om allt, även om de inte väkar vara mycket så hatar jag och jag tycker de e ur svårt att ha en text framför mig och sen skriva den på ett annat "pappaer" och i detta fall.. Min blogg. (Det har jag så svårt för med tanke på att jag är dyslektiker, så ny behöver ingen kommentera det).

Min dag i kortta formuleringar eftersom de nu e läggdax! Annars kommer jag inte upp klockan 07.00 som jag måste ifall jag ska hinna med att gå med Olvier till skolan (tycker inte om att gå den vägen själv). och om jag går med han blir det prima eftersom jag då kommer 15min tidigare till skolan, och för typ 4gången i mitt liv faktiskt kommer mer en 1min innan skolan börjar :P (Sän jag började gå själv) när pappa och mamma lämnade oss så var vi alltid nästan mer en 15-25-60min (oftast 25min) tidiga till skolan. Men de e ju inte så kul det häller.
Och har har "bråkat" med en peson över dator som jag kanske inte har sån lust att bråka med, och jag tror inte att de kommer bli bra, med tanke på att denna person mästan aldrig säger nått om man kommer fram till "den/han/hon" de va igentligen inget att hätsa upp sig så som jag gjorde, men ibland kan jag väl vara för anjelägen om hur en människa ska formulera sig för att jag inte ska missförstå (Vilket jag ofta har en tendens till, kanske med tanke på min dyselexi, och derför har svårt att tänka hur denna människa kanske i själva värket säger detta igentligen), menmen, skolle vilja prata med personen, men vågar helt änkelt inte, och ni får tycka att jag e hur feg som hällst.
På mentorstiden idag så skulle vi (jag och kalle) ta med oss fika, med det glömde vi ju självklart, eller tjaah, jag glömde inte, men jag hade med mig pengar/kort men i butiken vi skulle handla i så tog de inte kort, så de var bara att skuppa fikan idag också ;/..
Sen en annan lite tråkig sak var ju att jag inte fick röra på mig idag, med andra ord, jag kunde inte gå på kickboxningen eftersom jag e förkyld, men de vet ni ju redan. Men jag ska nog vara med på idrotten... Dels för att få någon chans till att visa vad jag går för och vad jag kan så att min lärare kanske ska kunna ha ett underlag till vad för betyg jag kan få (hoppas på G) men de e svårt för han med eftersom jag kanske varit med 5ggr denna termin MAX! Vilket e tråkigt, eftersom jag nu efter att börjat på kickboxningen fattar att de kanske inte är lika pinsamt att göra saker (med kroppen) som jag kanske tyckte innan.. Men jag ska försöka på VG nästa termin.
Sen hoppas jag på att en nya matteläraren kommer så fort han bara kan!!! har inte lärt mig ett piss denna termin i det ämnet. Inte illa menat mot den vi har nu (eller kanske joo, lite) hon kan säker allt de hon vill lara ut i huvudet, men hon kan verkligen INTE få ut de, för någonstanns mitt i en menig tar orden slut... Nej nu ska jag inte prata med om detta blir bara irriterad! och det är inte bra att lägga sig sur.
Men förövrigt så mår jag nog kanska dåligt, känner mig gråtfärdig och får ångest av alla olika saker, asså jag är typ spend i halden hela tiden, ni vet sådär så att man kan börja gråta när som, även om jag inte tror att de syns utot, eller jag hoppas inte de iaf.. Nog om det!
Idag hade vi hemkunskap och jag och Lisa gjorde "kycklingsoppa med nuglar" det var mycket gått, jag tog faktiskt med reseptet hem och så gjorde jag det hamma till middag och "vek" sånna fina servetter som Lisa lärde mig =) Och det var uppskattat här hemma vill jag lova. :)!
Nej men nu ska jag sova (de blev ett längt inlägg ändå, men så blir det ibland!

God natt och sov gått allihoppa!

svårt att få tid!

Hejsan folket!
Idag har det inte hänt så mycket, jag vaknade itid idag (för en gångskull) MEN lyckades självklart komma för sent, eller tjaah, vet inte riktig om det hela bara var mitt fel, det hännde ett par saker här i morse (inget som handlade om mig, men om det händer nått i familjen så påvärkas ju jag självklart)... Så jag anländer till skolan "arg som ett bi" som min lärare sa, de var inte meningen (ber om ursäkt med en rödflammig ton i ansiktet som skulle kunna identifigera sig med falukorvs rosa) till den läraren som blev utsatt! hoppas de e okej =)!
Sen i skolan har vi får ny EKV, "elevens kultur val" eftersom jag hår i en kulturskola såå :) Och jag hamnade fan i den lätt bästa gruppen, dom hade lätt för att skratta, men de kanske blev lite mycket mot slutet, men de e svårt att undvika när man han en manlig lärare som kan komma upp i en jusare ton en vad jag kan som e tjej =), men de e kul att han bjuder på det! Sen har jag haft en "kännslo" prat med en av killarna i skolan... Han var lite ledsen över ett missförstond som skätt, (hoppas det blir bra, och jag önskar dig lycka med det)!
Jag har varit ner i "studium" det är där speciallärarna på skolan befinner sig på dagarna, så till de som undrar så är det ingen "studio" som man spelar in musik i =)!
Idag har jag faktiskt varit väldans glad för omväxlngens skull, men de e bara EN ENDA sak som tynger mig just nu, och det är att jag inte kommer kunna gå på kickboxningen imorgon, (är jätte förkyld) =( Och det var därför det gick så jäklans dåligt på träningen nu i måndags, jag var tillomed ledsen när jag åkte hem därifrån, och så ska det ju inte vara. Men vi får se, grabbarna kanske vill att jag bara förljer med ändå :p, med det tror jag inte, de har nog kul utan mig.
När jag kom hem så var jag änsam ett tag *sköööööönt*!!! Man kan behöva det ibland. Men efter ett tag kom min bror och jag fick överge hans data. Och det är därför jag haft lite svårt att skriva här på bloggen. Så det blir nog inte så mycket sånt!

(Jusste en fråga till alla! Jag har hört att när man bil vuxen så kan man typ gifta sig som bästa kompis eller nått sånt! går det verklihen???)

Just nu sitter jag här och bloggar. Har precis kollat på "house" på TV4 med min älskarde lillebror (zom betyder mäst i mitt liv!!!) Det var faktiskt ett väldigt bra program, och patienten (en kille i 16års åldern) vad så JÄVLA odräglig, skit jobbig verkligen! Fattar inte hur dom hade tolamod med honom, men de som var kul, var när dom ville ha ett urinprov av honom och han blir helt galen för att dom ska se hur han reagerar utam mat, och sen tillslut sa han "okej, här har ni ett urinprov" och när han kissar på golver så bara rinner det verkligen blod ur hans kön (om man ska vara lite finspråkig), och det var faktiskt kul, för man såg hur rädd han blev för fursta gången!


Nej nu ska jag inte skriva nått med, Puss&kram!


RSS 2.0