Detta blev det!

när jag gick in i köket blev jag inte sugen på någon mat, men jag måste ju få i mig nått. Så jag dela upp en apelsin! Ska försöka på i mig den. Hejsvejs!

Dagens snygging!

Eric Northman spelas av Alexander Skarsgård
Eric Northman spelas av Alexander Skarsgård.
Jag tycker att han se uppriktigt bra ut. Grr!
Det var ju han som spelade den där Robinsson snubben i "Hundtricket" men bilden ovan är tagen från serien "True brood"
Annars då... Ligger hemma med världens slem-hosta. Har kollat på andra avenyn och true blood. Ska snart glo på kommisarie Winter. Toni vill förmodligen vara med när jag ska kolla på den. Men jag orkar inte vänta till klockan 22.00 ikväll.
Men nu ska jag äta. Hejdå!

Nya skor, kläder till lillebror och muffins!

Idag kom jag till skolan i tid! Toppen. Julian kom till Liljeholmen och mätte mig, jätte kul att träffa honom, var så länge sen.
Sista lektionen kunde jag inte gå på, idrott! Så jag, Mariana, Aggi, Gewarges och Julian åkte till Skanstull och åt muffins. Sen drog dom och jag väntade på min lillebror, vi skulle handla kläder till honom. Hittade lite smått och gott. Och ett pra skor till mig!!!
En vacker dag!
Nu orkar jag inte ladda upp mer! Återkommer kanske senare, PUSS!

19/4

Hej på er!
Idag har jag inte varit i skolan, jag orkade verkligen inte.. Mamma vet varför!
Jag var på mammas jobb ett tag idag, och när vi skulle hem så träffade vi min gamla fritidsledare, Antonjeta(vet inte hur man stavar hennes namn, hon är från Mexiko) Jätte kul, och han var precis sig lik.
Nu ska jag städa mitt rum, ha så kul bitches!
- Min älskling min ängel!

Skrattretande!

Hej på er!
Igår gjorde Toni sin efterlängtade tandoperation på Danderyds sjukhus. Det hela tog 2timmar och 45minuter, mer än en timma över tid. De lagade 12hål, drog ut 5 tänder och rotfyllde en. Framtanden som var svart är inte klar än. Om jag förstått det hela rätt ska han ha en tandkrona där.
Toni ringde precis Comviqs kundsörvis eftersom har var medlem på den där sidan, GratisMSM.. Vilken inte är hel gratis. De drar nästan 30 kronor i månaden, eller så fort man tankar på mobilen. Och vi har försökt leta på den där sidan var och hur man gör för gå ur sidan, men vi hittar inget, och nu fick jag nog, så jag gav mobilen till in pojkvän och sa att han skulle prata med dom på comviq, och när vi berättat hur det var med den där sidan, så bad de oss vänta, och sedan skulle man skicka "STOPP" till 72077.
Nu ska vi dra. Puss!

Fy, hatar detta. Bajs på allt nu.

RSS 2.0