Jobbigt.

Jag har svårt att somna, jag har svårt att tänka, jag att svårt att svara. Undra hur det kommer vara imorgon, förmodligen jobbigare. Jag känner mig stirrig och helt förvirrad, nästan helt utan anledning känns det som. Att ha dig här och nu, känns bra, men att ha något liknande, senare, känns nästan bättre. Vist låter det hemskt, men det är så det är just nu, fram och tillbaka. Det är inte så att jag inte känner att det är rätt, tvärt om, det är helt rätt till och med lite klokt. Men jag undrar vilken del av mig det är som vill detta. Men nu är det för sent för såna här tankar. Så jag antar att det är dax för mig att sova nu, god natt!

Dan före dan!

Hej på er sötnosar!
Snart ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning och sen ska jag till skolan igen. Vi ska dansa med Aspuddskolan. Ska väl bli ganska kul! Faktiskt! Dans kvällen slutar klockan 21.30 och det betyder att vi får kom-ledigt halva måndagen, skit soft!
Hoppar in i duschen nu PUSS.
(Läs Nathas blogg! http://nathaliefridstrom.blogg.se/ )

Godmorgon!

Börjar väl med en fråga jag fick, vet inte hur seriös det är, men gulligt ändå!
Anonym om Godmorgon!:
hej , hur är det med dig? =)
Svar: Jo tack, det är dunder med mig, lite stressad bara angående de nationella prov i Engelska som är idag för alla 9or i Sverige. Hoppas allt är bra med dig!

Snart ska jag till skolan, ska bara slänga i mig en macka innan jag slänger på mig jackan och hoppar ner i skorna. Haha. Men idag ska jag till Toni, ska bli trevligt!
PUSSHEJ!

Godmorgon!

Snart ska jag börja göra mig i ordning för skolan. Även fast jag börjar klockan 09.10.. Men det är skönt att kunna t det lugnt innan skolan.
Imorgon har jag nationellt prov, känner att jag kommer faila, men får göra det bästa av situation.
Idag kommer älskling förmodligen inte komma hit, det blir jobbigt för hans pappa här hämta honom här varje dag innan de ska till firman. Men de är tråkigt, jag som tycker så mycket om att sova med min älskling..
Juste, vet ni om att på lördag så har jag och Toni varit tillsamman i ett år, det är alltså bara fyra dagar kvar. Tiden går så fort!
Har inget mer att skriva tror jag, eller jo, imorgon så åker jag hem till Toni och då ska jag träffa världens bästa Nathalie! Kommer bli supper kul!
När jag var på väg hem här om dagen så såg jag något som jag kom och tänka lite på, så jag var tvungen att fota och visa upp er.
- Ni ser den mörka linjen, det är allt skit som droppar ner från bilvägen ovanför!
- Svart is. Inte fullt så gulligt va?
Jag tycker att bilderna talar väldigt mycket för dig själva. Är det verkligen såhär våran snö ska se ut? Tänt sen när snön smälter, och skiten rinner ner i vår mark, hur bra tror ni att det är?
Hejdå, ha så kul idag, det ska jag iallafall försöka ha!

Skolan snart!

Snart ska jag till skolan. Börjar om en halvtimma, kanske bäst att börjar sätta på sig kläder.. Eller vad tycker ni?
Ikväll ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt, kolla på en film och kanske äta nått gott.
Måste stänga ner datorn nu. Puss!

Nu är han död, borta föralltid!

Usch, kan inte fatta att du är död. Känns så overkligt, precis som allt annat just nu. Du fanns här, nästan så länge jag kan minnas, du var rolig att leka med, du åt så mycket.. Idag ändra du färg, bli liksom gul. Det var då jag börja gråta, jag blev så rädd att du skulle försvinna, och nu har du gjort det. Jag vill inte ta bort dig, vill bara låta dig ligga kvar där, du ser så fridfull ut, precis som om du ligger och sover. Alla var rädda för dig, men jag har aldrig varit det. När jag såg dig första gången blev jag så glad. Du var och är en i familjen, så varför har du lämnat oss, visserligen var du jätte gammal, men varför. Jag är så himla ledsen.
- Kommer alltid älska dig <3

Gott om tid!

Godmorgon på er, hoppas allt är bra med er.. Med mig är det väl ganska bra, mår lite illa bara, tyvärr. Tycker inte om känslan, jobbigtjobbigt!
I morse vaknade jag prick klockan 05.00 då min klocka ringde, känns väldigt bra att vara uppe och ha gott om tid på sig att vakna till och allt sånt som är bra på morgonen. Har bild som första lektion, ganska jobbigt faktiskt, tycker bättre om NO eller SV direkt såhär i denna tidiga timme. Eftersom bilden.. Där låter alla så mycket!
Ikväll ska jag och min lillebror som sagt till min mormor och morfar. Mamma ska skjutsa oss, så det blir skönt, så slipper man åka kommunalt.
Igår hade jag halv studie dag, det gjorde så att jag var hemma väldigt tidigt, vilket var underbart. Toni kom senare hem till mig, tror det var vid 15-tiden någon gång!
Nu ska jag sätta på mig kläder så jag kommer iväg, sktiter i att sminka mig idag, har inte orkat sedan i måndags. Supper skönt att bara kunna gå och lägga sig på kvällen, utan att behöva tvätta av sminket.
Hejdå. PUSS<3

Ett tag sen sist!

Men jag ska börja med att säga HEJ! Och sedan säga grattis till Nathalie, så... Grattis Natahlie hjärtat!
Men vad händer annars? Imorgon ska jag hem till mormor och morfar med min lillebror, vi och massa andra ska upp till Rome, bland annat mina kusiner. Så de kommer bli kul, jobbigt utan Toni bara, kommer sakna honom som bara den.
I förrigår hade jag nationella prov i engelska, det var jätte svårt! Men gjorde så bra jag bara kunde.
Nu är mamma på väg hem, och det blir pankakor till middag!
Hej då, kanske skriver nått senare, PUSS!

Ta det bara lugnt!.. Jag är inte död.

Jag lever, har varit hos Toni hela helgen, och hans pappa har ingen dator, så de blev inte så mycket blogadne, ingen rättare sagt!
Men jag skriver imorgon, ska sova, PUSS!

16år och rökt i 10 år!

Detta är ju lite sorgligt, eftersom min käre pojkvän rökt i över tio år snart. Och är känd där vart han bor som "killen som rökt sen han bara var upp till midjan på folk" Så nu är frågan, har inte Toni någon IQ alls :(?

En hemlighet!



Svar på tal.

Anonym om Så snyggt.:
aso hur kan du, 
va glad att du har hår! 
aso, vissa vill ha hår men kan inte
för dem har en sjuktdom! 
sjukt :ooo
Svar: När du säger "du" menar du min pojkvän.. Men aah, du kanske har rätt, vissa vill ha hår men inte kan få det! Men det, men det betyder ju inte att alla som har hår vill ha långt? Men som du ser på bilden i något inlägg högre upp så ser man ju fortfarande att ser finns hår på huvudet. Tack för din kommentar! :)

Hej! Såhär långt ser i inlägget!
Halva rummet är målat i brunt nu, det kommer bli jätte fint när det är klart, och ikväll kommer tapeten bli klar, det blir en vit fondvägg med svart mönster på. Snyggt!
Nu har jag fått batteri till min kamera, så nu kommer det komma bilder i inläggen igen!
- Och så har man en sån där snygg bygg t-shirt.
Sen färgen blir det. Dock är det väldigt stökigt som ni ser, de blir så när man måste flytta på allt i hela rummet för att komma åt så bra som man behöver!
Igår när jag och Toni gick inne på Ica så såg jag chips och blev så jätte sugen på den goda salta smaken. Så jag köpte mig en påse, och har nästan ätit upp hela, jag som nästan aldrig äter chips!
Men jag får återkomma senare, Toni är ute och röker, men när han kommer upp så ska vi börja med mitt rum.
PUSS på er!
P.S. Har ingen mobil, GRATTIS STORASYSTER!

RSS 2.0